#Pul ft ahu kavak olmuyor müzik dinle

Hayalmi Yoksa Gerçek mi ? 00:06

Hayalmi Yoksa Gerçek mi ?

Erkeklerin bakış açışı ve gerçek olan biraz aynı olmuyor gibi !..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler. 03:04

O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler.

Gençlerin en büyük sıkıntısı birilerinin gelip kabuklarını kırarak onlardaki cevheri dışarı çıkartmasını beklemek, Beklemek, beklemek, beklemek. Olmuyor di mi. Olmayacakta.... O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler. Sonr..

  • JET TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları 01:36

Sarhoşluğun verdiği şerbetle kendinden geçen adamın anları

Sebebi ne olursa olsun, yeter ki kafanız güzel olsun zira aksi “sarhoş”luk olmuyor. Farsçada “ser” kelimesi “kafa, baş”, “hoş” da bildiğiniz gibi “güzel”, “memnun edici”, “sevimli” demek. Adam gibi içene..

  • PengoTV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayaller Ve Gerçekler 04:48

Hayaller Ve Gerçekler

Bazen Biz Ne Kadar Hayal Kursak, Ve Ne Kadar İstesekte, Olmadımı, Olmuyor İşte.....

2A33461F-5BAE-4240-94E9-76FEA62E10D0 02:43

2A33461F-5BAE-4240-94E9-76FEA62E10D0

Ne Yaptıysam Olmuyor ! Unutamıyorum !!!..

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

Evli Erkek Halı Sahaya Giderken 00:09

Evli Erkek Halı Sahaya Giderken

EVLİ ERKEKLERİN HAFTADA BİR SAATLİK OLAN ÖZGÜRLÜK ALANI HALI SAHAYA GİTMELERİ BİLE PROBLEM OLUYOR. HALI SAHAYA GİTMEK HİÇ KOLAY OLMUYOR...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

İstemem Söz Sevmeni Alacakaranlığım Varla yok arası Zindandan hallice Kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk bu bendeki Kör olası yaktı iç..

Sertab Erener - İyileşiyorum 04:17

Sertab Erener - İyileşiyorum

Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma, Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım Sensizlik Bana Çok İyi Geldi Ne Kadar Da İhmal Etmişim K..

Zürafadan Aslana Uçan Tekme 00:44

Zürafadan Aslana Uçan Tekme

Planet Earth II belgeselinin son bölümünde yayınlanan bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüler bir aslanın zürafayı avlama çabalarını ve zürafanın sert cevabını gösteriyor. Bir avlanma mücadelesinde z..

  • Cowboy tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi... 01:15

1.6 Milyon Dolar Değerinde Bir Kova Altın Çalan Adam ..ŞAKA Gibi...

New York'ta Eylül ayında güvenlik görevlilerinin dikkatsizliğinden yararlanarak 1,6 milyon dolar değerinde bir kova altın çalan hırsız hala yakalanamadı. Polis, hırsızlık anının görüntülerini yayınladı. Polis tarafından ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:03

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

El yüz yıkama çocuk şarkısı: YIKA YIKA -- Şarkı Sözleri BAK OYNADIK GÜZELCE, PARLARDA BAHÇELERDE DIŞARDAN EVE GELDİĞİNDE, ELLERİN KİRLENDİYSE KİRLENMEZ Mİ O ZAMAN YIKA YIKA YIKA,YIKA YIKA YIKA, ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA YAPAB..

Efsane Dörtlü 3 Film İzle 1:46:38

Efsane Dörtlü 3 Film İzle

Serinin son filmi olan Efsane Dörtlü 3 Son Savaş 2014 yılında vizyona girmiş ve 106 dakika boyunca dövüş sahneleri ve aksiyon devamlılığını korumuştur. Filmin konusu hakkında bilgi bulunmadığından sizlerle paylaşamıyorum..

  • Tv Series tarafından
  • 4.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985) 05:03

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985)

Uğur Dündar'ın hayat kadınları ile nasıl çalıştıkları ve kimlerle görüştükleri hakkında röportajı. Bu eski röportajlarda benim için en dikkat çeken şey uğur dündar'ın üslubu. karşısında kim olursa olsun ona önem verdiği..

  • PengoTV tarafından
  • 1.776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..