#Pul ft melisa yanlış hikaye müzik dinle

Uzayan Kaşarıyla Parmak Yeme Garantili Fıstıklı Tepsi Kebabı 13:43

Uzayan Kaşarıyla Parmak Yeme Garantili Fıstıklı Tepsi Kebabı

Malzemeler 1 kg. yağlı kıyma 1 adet soğan 3 diş sarımsak 2 adet kırmızı biber 1 demet maydanoz 1 yemek kaşığı biber salçası 300 gram kaşar peyniri 100 gram antep fıstığı içi 4 adet domates 5 adet sivri biber 1 ..

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!) 01:24

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!)

Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 2 su bardağı sıcak su 3 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta 2,5 yemek kaşığı un 1/2 demet maydanoz 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul bib..

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi 01:31

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler Yarım kg kemiksiz tavuk 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz..

Saksı Kebabı Tarifi 01:10

Saksı Kebabı Tarifi

Malzemeler 3 adet bostan patlıcanı (ortadan ikiye kesilmiş, içleri oyulmuş, kızartılmış) 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 2 adet kapya biber (küp doğranmış) 2 adet yeşil biber (küp doğranmış..

Harput Köftesi Tarifi 01:20

Harput Köftesi Tarifi

Malzemeler 500 gram dana kıyma 1 su bardağı ince bulgur 1 adet rendelenmiş soğan 1/2 demet maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı kuru reyhan 1 adet yumurta Sosu için: 2 yemek kaşığı sı..

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi 01:17

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi

Baharat soslu peynir baharatlı soslu peynir : orta yağlı küp doğranmış peynir çekme karabiber yoksa normalde olur pul biber dere otu zeytin yağı Küçük kavanoza yaparsanız peyniri suyunda bekletmenize gerek kalmıyor zeyti..

Patates Dolması Tarifi 03:30

Patates Dolması Tarifi

Malzemeler: 4-5 adet orta boy patates, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3 diş sarımsak, Tuz, Pul biber, nane...

Yumurta Dolması Tarifi 02:35

Yumurta Dolması Tarifi

Malzemeler: 3 adet yumurta, 1/2 dilim yumuşak beyaz peynir, 1 tutam maydanoz, Tuz, Pul biber...

Kabak Sandal Tarifi 04:05

Kabak Sandal Tarifi

Malzemeler : 2 adet yeşil kabak, 1 küçük baş soğan, 1 adet domates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 su bardağı kaşar rendesi, Tuz, pul biber, kekik, n..

Gülben Ergen - Seni Kırmışlar 00:23

Gülben Ergen - Seni Kırmışlar

pul..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli) 01:49

Engin Bayrak - Psikopat (İncir Reçeli)

Gelsem de, görsem seni bir kere yar. Görsem de, öpsem seni bir kere yar. Kaçsan da, kaçmasan da severim. Sararıp soldum sebebi çok güzelim. Sebebim çok Sebebim çok Sevenim yok! Gelsem de, görsem de, öpsem seni bir ..

Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi 09:03

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi

Diyarbakır Usulü Kibe Bumbar Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kibe 5 tane bumbar (sucuk) İçinin malzemesi 250 gr kuzu kıyma Biraz kuyruk yağ Yarım kilo karacadağ pirinç 2 tane büyük kuru soğan rengi kırmızı olana kadar Bib..

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel 03:39

Evim Lokanta 29.Bölüm- Falafel

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Falafel tarifi verdi! Falafel MALZEMELER 500 gr Nohut 3 Diş Sarımsak 1 Adet Soğan 1 Avuç Maydanoz 1 Dolu Çorba Kaşığı Un 1 Tatlı Kaşığı Kimyon 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay K..

  • ANKA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Patates Kroket Nasıl Yapılır 06:38

Patates Kroket Nasıl Yapılır

Patates Kroket Tarifi ve Malzemeler : Patatesiniz büyükse 5 tane haşlayalım. (Ben 10 taneden fazla küçük patates kullandım.) 3 Tane yumurta sarısı 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı nişasta Tuz kar..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Acılı Ezme Tarifi 04:56

Acılı Ezme Tarifi

Malzemeler 4 Tane domates 1 Tane kırmızı biber 2-3 Tane yeşil biber 1 Tane kuru soğan 2 Diş sarımsak Bir tutam maydanoz Bir tane küçük salatalık Yarim yemek kaşığı acı biber salçası (isterseniz domates salçası da koyun)..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..