#Pul ft naz cimilli gitme müzik dinle

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi 02:26

Kısmetse Olurun Gözde Çiftlerinden Bebek Müjdesi

Kısmetse Olur Programı Yarışmacılarından Nur Erkoç Cimilli Ve Batuhan Cimilli Renkli Sayfalar'ın Canlı Yayın Konuğu Oldular. Kız Bebek Bekleyen Çift Kızlarının Adını Açıkladılar.Detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz,iy..

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gençlik Başımda Duman 1.Bölüm Fragmanı 00:57

Gençlik Başımda Duman 1.Bölüm Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Kes..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik Başımda Duman 1. Bölüm Fragmanı 00:57

Gençlik Başımda Duman 1. Bölüm Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Ke..

Gençlik Başımda Duman Dizisi 2.Fragmanı 01:14

Gençlik Başımda Duman Dizisi 2.Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Ke..

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez 03:49

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni bırakıp gıtme bir yere Gidersen unutursun Dilerim böyle olmaz Bu havada gidilmez Güneşli günde gidilmez Aslında hiç gidilmez Son günüme kadar Kalp duran..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye 04:10

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye

Bir Melekten Hediye ft. Enbe Orkestrası Önceden hoyrat sevdalar gezmişim Bilmeden meğer yalanlar sevmişim Gönlümde gün batmadan geldin Hoşgeldin gözleri cennet sevgilim Bu sevda bir melekten hediye Aşktan yaralı kalbime..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

 Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak 09:30

Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak

400 gr dana bonfile 4 adet lavaş 6 adet çeri domates 1,5 tatlı kaşığı isot 1 tatlı kaşığı sumak 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Yarım su bardağı su 10 dal maydanoz Yarım beyaz soğan 2 çor..

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır 02:21

Hamsi Buğulama Tarifi Balık Buğulama Nasıl Yapılır

HAMSİ BUĞULAMA MALZEMELER 1 kg hamsi 2 adet soğan 1 adet domates Yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber 2 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Hamsi ayıklanır, kılçıkları çıkarılı..

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans) 05:10

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans)

Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan Klavye: Suat Selen Keman: Rıdvan Dutçu Mix: Okan Cam Mastering & Recording : Emre Vural Klip Montaj: Mustafa Kalıp..

Bengü  Kuzum 03:07

Bengü Kuzum

Ölmelerini bitmelerini Bal damlayan dillerini Yerim yerim Yaralı bir kuş konmuş kapıma Kolu kanadı kırılmış üşümüş biraz Eriyor kalbim inadına Bi de naz bi de naz Nasıl tatlı utanmaz Ah kuzum kıyamam ben sana Ah huysuzum..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım 03:35

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım

Bilal Göregen, Neşet Ertaş'In bahça duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Öptüm ..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahça Duvarından Aştım  02:43

Bahça Duvarından Aştım

Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdiğim helalleştim Yanıyorum yanıyorum Yanıyorum hele Mahi oldum gonca güle Acem şalı ince bele Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Bari naz eyleme bana Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 23. Bölüm 2.Fragman 00:44

Adı Efsane 23. Bölüm 2.Fragman

Hakan ve Naz arasında neler oluyor? Sinan'ın yıllar sonra mahalleye taşınması Reyhan ve kızı Naz'ı nasıl etkileyecek?..

Azeri - Olmaz Olmaz 05:18

Azeri - Olmaz Olmaz

Bu dağdan aşmak olmaz Narıncı başmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Allah) Yarlan dalaşmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Leylim) Yarlan dalaşmak olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşil Gözlüm Mezun Oldu 03:34

Yeşil Gözlüm Mezun Oldu

Şarkıcı Elif Karlı'nın kızı Ecen Naz üniversiteden mezun oldu. Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan Ecen Naz dün ailesiyle birlikte Santral İstanbul'da düzenlenen mezuniyet törenindeydi...

  • BETA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..