#Putin posteri

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı 01:50

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Soçi'deki buluşmasında ekonomik ve ticari ilişkiler, enerji, kısıtlamalar ve domates alımı konuları masadaydı. İki lider ticaret hacminin genişlemesi konusunda görüş birliğine vardı...

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik” 00:50

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik”

Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Rusya'nın tarihi gelişimini tarihi bir olay olarak nitelendirerek, Rusya'nın programdan üç yıl önce Çarşamba günü yaptığı son kimyasal silah imha ettiğini söyledi...

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık 01:26

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Irak'ta yapılan gayrimeşru referandum hakkında 'Gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğü ko..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor 00:27

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım’da Rusya’ya ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım Pazartesi günü Rusya’ya gidecek. Erdoğan, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşece..

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz 02:16

Erdoğan: Kudüs Konusunda Benzer Yaklaşımlara Sahibiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması bü..

Rusya’nın ‘Kovid-19 Aşısını Bulduk’ Açıklamasına ABD’den İlk Tepki 01:46

Rusya’nın ‘Kovid-19 Aşısını Bulduk’ Açıklamasına ABD’den İlk Tepki

Rusya Devlet Başkanı Putin’in “Koronavirüs Aşısını Bulduk” açıklamasına ABD Sağlık Bakanı Alex Azar’dan tepki geldi...

Yabancı savaşçı polemiği 02:15

Yabancı savaşçı polemiği

RUS İŞGALİNDE 16. GÜN GERİDE KALIRKEN PUTİN İLE ZELENSKİ'NİN KARŞILIKLI SUÇLAMALARI DEVAM ETTİ. İKİ ÜLKE SAFLARINA YURT DIŞINDAN KATILAN LEJYONER SAVAŞÇILAR DA POLEMİK KONUSU OLDU..

Ukrayna'daki Rus İlerleyişi Neden Durdu 02:40

Ukrayna'daki Rus İlerleyişi Neden Durdu

PUTİN NEREDE HATA YAPTI?..

Zelenski Habertürk'e Konuştu 02:04

Zelenski Habertürk'e Konuştu

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENKSİ TÜRK BASININDA İLK KEZ HABERTÜRK'E ÖZEL RÖPOTAJ VERDİ. RUSYA LİDERİ PUTİN'İ AKAN KANI DURDURMAK İÇİN GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, TÜRKİYE'NİN BARIŞ İÇİN OYNADIĞI ROLE TEŞEKKÜR ETTİ...

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Japonya Başbakanının İbretlik Konvoyu 00:59

Japonya Başbakanının İbretlik Konvoyu

5 araçlık konvoyda bulunan beyaz eldivenli, düdüklü ve takım elbiseli korumalarının trafiği yavaşlatarak konvoyu trafikle birleştirdiği bu görüntüler ülkeler arasındaki devasa farkları ortaya koyuyor. Rusya'da onlarca ar..

  • PengoTV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt geldi 01:05

ABD'nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına Moskova'dan yanıt ge

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkanlık seçimlerine siber saldırı iddiaları kapsamında 35 Rus diplomatın ülkeyi terk etmesini istemesine Rusya'dan cevap gecikmedi. Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Washin..

Obama'ya -Rusya'ya Yaptırım Uygularken Çin'i Göz Ardı Etme- Uyarısı 02:32

Obama'ya -Rusya'ya Yaptırım Uygularken Çin'i Göz Ardı Etme- Uyarısı

Rusya’nın siber saldırıları ve Amerika’nın buna yanıtı üzerinde yaşanan ihtilaf yeni yılda da devam ederken, bu konunun Obama yönetiminin son günleri ve Trump’ın başkanlığının ilk zamanlarında da ciddi bir sorun teşkil e..

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. 00:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Y

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. Pakistan ve Özbekistan ziyaretinden dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı 02:31

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı

Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz darbe girişimini ve FETÖ tehlikesini anlatmak için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı. Birçok konuda soruları yanıtlayan Sabah Gazetesi yazarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ru..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Ruby - Luptatoare 04:58

Ruby - Luptatoare

Ruby - Luptatoare Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Si orice ar fi stiu ca tot raul e spre bine Sunt o luptatoare sunt o luptatoare O sa fiu tare Mai da-mi sa beau putin Sunt deja imuna la al tau venin De azi ne des..

Dünyanın En İyi Korunan 5 Lideri 03:36

Dünyanın En İyi Korunan 5 Lideri

Bu videomuzda Amerika'dan Türkiye'ye kadar en iyi korunan liderleri derledik.Umarım beğenirsiniz.Daha fazlası için kanalımız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..