#Putin’in tatarca kelimeyi yanlış anlaması salonu kahkahaya boğdu haber izle

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Putin Kendi Yazısını Okuyamaması 00:47

Putin Kendi Yazısını Okuyamaması

Olay Cuma günü Rusya parlamentosu alt ve üst kanadı Duma ile Federasyon Konseyi üyelerinin Putin başkanlığında ülke yasalarını tartıştıkları danışma toplantısında yaşandı. İlk önce Federasyon Konseyi Başkanı Valentina M..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik 01:00

Trump Ve Putin'den Nükleer Silahlanmaya Teşvik

Beyaz Saray’a taşınmaya hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, Amerikan ordusunun nükleer kapasitesini artırması gerektiğini belirtti. Trump sık sık yaptığı gibi yine Twitter hesabından se..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da 01:47

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da

Rusya Devlet Başkanı Putin'in taşıyan uçak Esenboğa Havalimanına indi. Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk nükleer santral projesi olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) ..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu 02:16

Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu

24 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusuna işgal başlatarak Kiev'e doğru ilerlemeye çalışan Rusya'nın maddi kaybı 63 milyar doları geçti. İşgalde umduğu gibi ilerleyemeyen Putin'in planı belli oldu. Kiev'i ele geçiremeyen Rus lide..

Putin'in Bu İsteği Olmazsa Savaş Bitmeyecek 01:30

Putin'in Bu İsteği Olmazsa Savaş Bitmeyecek

PUTİN ZELENKSİ GÖRÜŞMESİ..

Rusya Devlet Başkanı Putin ;  Dünya Liderlerini Libya Görüşmelerine Davet Etti 01:03

Rusya Devlet Başkanı Putin ; Dünya Liderlerini Libya Görüşmelerine Da

Putin, Birçok görevle karşı karşıyayız. Görevlerden biri olan Libya, yakın zamanda Berlin'de Alman Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel'in inisiyatifiyle tartıştık. Yine de Güvenlik Konseyi'nde bu soruya geri dö..

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı 01:44

Putin'in Sevgilisinin Maaşı Dudak Uçuklattı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Alina Kabaeva'nın arasındaki ilişki Rus basınının gündeminden düşmüyor. Bu kez Kabaeva'nın maaşı tartışma konusu oldu. Putin'in eski bir temizlikçiden kızı olduğu da iddia edildi...

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Okan Bayülgen - Putin Kurabiye Gibi 10:06

Okan Bayülgen - Putin Kurabiye Gibi

Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı programında doktorların gizli hayatları konuşuldu. Ünlü şarkıcı Burak Kut ile evli olan Medikal Estetik Uzmanı Cansen Yeni Kut estetiğin çok yayıldığını anlatırken Okan Bayülgen'in aklına..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esprisine Gülünmeyen Adam Putin 00:37

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün Astana'daki toplantısı vesilesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ikili bir görüşme gerçekleştirdi. ÇİN LİDERİ TEK KALDI Toplantı masasına ekibinden önce..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i Resmi Törenle Karşıladı 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'i resmi tören ile karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde baş başa görü..

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma 00:29

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma

Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Arjantin’de gerçekleşen G20 Zirvesi’nde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüştü.Putin ve Veliaht Prens Selman arasındaki samimiyet dikkat çekti...

Erdoğan ve Putin 'Çatışmasız Bölge'de Uzlaştı 00:57

Erdoğan ve Putin 'Çatışmasız Bölge'de Uzlaştı

erdoğan putin çatışmasız bölgede anlaştıklarını vardılar izle..

Erdoğan Ve Putin Görüşmesi Sonrası İlk Açıklama 08:32

Erdoğan Ve Putin Görüşmesi Sonrası İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu...

Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı 00:53

Putin'in 'Hançer'i İlk Kez Görücüye Çıktı

Rusya Savunma Bakanlığı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in “hiçbir savunma sistemi tarafından yakalanmadığını” duyurduğu Hançer (Kinjal) adlı hipersonik füzenin görüntülerini yayınladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'i Resmi Törenle Karşıladı 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'i Resmi Törenle Karşıladı

Resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​ 00:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin 1.5 saat baş başa görüştü. İki lider, görüşme sonrası Külliye'nin balkonunda sohbet etti...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Putin Hazırlığı 01:36

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Putin Hazırlığı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Putin hazırlığı..

Putin'den Ülkeye Gelenlere Video Mesaj 01:12

Putin'den Ülkeye Gelenlere Video Mesaj

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da gerçekleşecek olan 2018 Dünya Kupası için yayınladığı videoda ülkeye gelenlere, “Size kalplerimizi açtık” dedi...

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü 03:20

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü

Türkiye, Rusya-Ukrayna arasındaki arabuluculuk çabalarını ilk günden bu yana sürdürüyor. İlk adım atılmıştı. Barış çabaları hızlandırıldı. Yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Erdoğan, Putin ile görüşerek müzakerelerin İstan..

Macron'dan Biden'dan Putin Uyarısı Tüm Dünya Bu Sözleri Konuşuyor 01:52

Macron'dan Biden'dan Putin Uyarısı Tüm Dünya Bu Sözleri Konuşuyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD Başkanı Joe Biden gibi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için kasap ifadesini kullanmayacağını söyledi..

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak 02:37

Hedef Putin İle Zelenski'yi Buluşturmak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ATEŞKES ÇABASINA ARA VERMEDİ, SAVAŞIN TARAFLARINI BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN PUTİN VE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞECEĞİNİ SÖYLEDİ. UKRAYNA'NIN GARANTÖRLÜK TEKLİFİNE SICAK BAKTIĞINI BELİRTEN ERDOĞAN, İÇ SİYASETİN..