#Pyd iişkisini

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı 01:05

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin'den İdlib'deki Atme sığınmacı kampına havan topu saldırısı düzenlendi. Saldırıda, 1 sivil öldü, 7 sivil yaralandı...

PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı 00:35

PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PYD/PKK'dan temizlediği, Afrin'in kuzeydoğusunda bulunan Dikmetaş Köyü'nde teröristlerin hendek çalışması yaptığı orta..

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama 00:37

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama

PKK/PYD terör örgütünün işgalinden kurtarılan Cinderes ilçesinin güneyindeki Mahmudiye köylüleri ÖSO birliklerini sevinçle karşılıyorlar. Görüntüler bölgedeki teröristlerin işgalci olduklarını çok net bir şekilde gösteri..

PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor 00:29

PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor

Kilis'te konuşulu bulunan Fırtına obüs topları, Afrin'nin Şeyh Pınar bölgesindeki PKK/PYD terör örgütü mevzilerini ateş altına aldı...

PYD-PKK'lılar Gençleri Alıp Zorla Götürüyor 02:21

PYD-PKK'lılar Gençleri Alıp Zorla Götürüyor

Suriye'nin Kamışlı kentinde terör örgütü PYD/PKK'nın baskılarından kurtulmak için ailesiyle Türkiye'ye sığınan Halil Muhammed, örgütün baskılarını anlattı...

Suriye'de Olsak Pyd Çocuklarımızı Elimizden Alır 02:17

Suriye'de Olsak Pyd Çocuklarımızı Elimizden Alır

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Kürtler, terör örgütü PYD/PKK'nın tehdit ve baskıları nedeniyle ülkelerine dönemiyor...

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi 01:57

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi

ABD'de yaşayan Türk toplumu, ödedikleri vergilerle terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye yardım yapılmasına tepki göstermek amacıyla Kongre binası önünde basın toplantısı düzenleyerek tepkilerini dile getirdi...

Pkk  Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı 00:20

Pkk Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı

ABD Savunma Bakanlığı, Trump yönetiminin terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye ağır silah verilmesini öngören kararnameyi onayladığını açıkladı...

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi 00:41

Fetö Bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı, Pyd Sorusuna Cevap Veremedi

ABD'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı Rumi Forum'un Başkanı Emre Çelik, Washington'da katıldığı bir toplantı çıkışında AA muhabirinin kendisine PYD ile ilgili soru sorması üzerine telaşlanarak hızla uzakla..

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..

Fetö Pyd sanıkları Hakim Karşısında 00:44

Fetö Pyd sanıkları Hakim Karşısında

Fetö Pyd sanıkları Hakim Karşısında..

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi 02:32

PYD-YPG'nin 300 Metrelik Televizyonlu Tüneli Ele Geçirildi

Afrin'i işgal eden terör örgütünün, ABD'nin desteği ile inşa edilmiş 300 metrelik televizyonlu tüneli böyle görüntülendi. Yaklaşık 90 santimetre kalınlığında, 1,5 metre genişliğinde ve 2 metre yüksekliğinde betondan yapı..

İşte ÖSO'nun Canlı Ele Geçirdiği YPG-PYD'li Teröristler 00:44

İşte ÖSO'nun Canlı Ele Geçirdiği YPG-PYD'li Teröristler

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ÖSO'nun canlı olarak ele geçirdiği iki teröristin getirilme anları böyle kaydedildi...

Tsk Ve Öso, Afrin'in Karri, Şerbanlı Ve Şedya Köylerini Terör Örgütü Pyd Pkk'dan Temizledi 01:06

Tsk Ve Öso, Afrin'in Karri, Şerbanlı Ve Şedya Köylerini Terör Örgütü P

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in Karri, Şerbanlı ve Şedya köylerini teröristlerden arındırdı...

Gece Boyunca ÖSO İle YPG-PYD Arasında Yaşanan Çatışma Anları 01:46

Gece Boyunca ÖSO İle YPG-PYD Arasında Yaşanan Çatışma Anları

Afrin'in kuzeyindeki Bülbül beldesi kırsalında gece boyunca TSK destekli ÖSO birlikleri ile terör örgütü PKK arasında çatışmalar devam etti. İşte yaşanan sıcak çatışma anları...

Afrin'e Mühimmat Taşıyan Pkk Pyd Konvoyu Böyle Vuruldu 01:20

Afrin'e Mühimmat Taşıyan Pkk Pyd Konvoyu Böyle Vuruldu

TSK Afrin'e silah ve mühimmat taşıyan terör örgütü konvoyunun vurulduğu görüntüleri paylaştı. İşte hainlerin vurulduğu o anlar...

Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti 00:59

Afrinli Kürt Amca Gözyaşlarıyla Pyd’ye İsyan Etti

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'yla Afrin merkezini YPG'den temizlemesinin ardından bölgede yardım çalışmaları sürerken TRT Kurdi kameralarına konuşan bir Kürt amca, “YPG bizde ne namus ne çocuk bıraktı. 8 çocuğum vardı, he..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pyd Ypg'nin Kontrolündeki Tüm Bölgeleri Güvenli Hale Getirene Kadar Durmayacağız 00:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pyd Ypg'nin Kontrolündeki Tüm Bölgeleri Güvenli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'nin ardından yaptığı açıklamada, Önümüzdeki döneme ışık tutacağına inandığımız istişareler gerçekleştirdik ve atılacak adımları belirledik. dedi...

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız 01:51

Çavuşoğlu_ Aksi Takdirde Burada Gerekli Müdahaleyi Yapacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PYD/YPG'li unsurların Münbiç'te olduğunu biliyoruz. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın da (Obama'ya) söylediği gibi. Obama, bu unsurların Fırat'ın doğusuna gitmesi gerektiği konusunda ..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi 01:04

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan 2 roketli saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından misli ile karşılık verilerek, terör örgütü PKK/PYD mevzileri vuruldu. Akşam saatlerinde Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD bölgesinden atılan iki roket ..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..