#Pyd pkk mensuplarınca hatayın reyhanlı İlçesi ve kilise roketli saldırı yapıldı haber izle

Türk Bayrağını PKK’lılara Vermeyen Kahraman Kadın Konuştu 03:06

Türk Bayrağını PKK’lılara Vermeyen Kahraman Kadın Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere ziyareti sırasında PKK'lıların saldırısına uğrayan ve Türk bayrağını PKK'lılara vermeyen Fethiye Kubal olay anını anlattı. Kubal, “Bayrağıma, namusuma, Türkiye'me, Cumhurba..

HDP Mitinglerinde Terör Örgütü PKK Propagandası 02:10

HDP Mitinglerinde Terör Örgütü PKK Propagandası

HDP'nin Diyarbakır ve Batman mitinglerinde, terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçası açıldı, PKK elebaşı Öcalan lehine slogan atıldı...

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..

Afrin'de PKK Vahşeti! Toplu Mezar Bulundu- 35 Sivil 00:52

Afrin'de PKK Vahşeti! Toplu Mezar Bulundu- 35 Sivil

Terör Örgütü PKK/YPG/PYDnin Afrin bölgesinde infaz ederek katlettiği kişileri toplu mezarlara gömdüğü ortaya çıktı. Bölgede yapılan kazı çalışmalarında tüyler ürperten manzara ile karşılaşıldı. Çuvallar içerisinde 35 kiş..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Pkk Yalvardı - Mhp'ye Chp'ye Hdp'ye Akp'den Bizi Kurtarın Dedi 06:23

Pkk Yalvardı - Mhp'ye Chp'ye Hdp'ye Akp'den Bizi Kurtarın Dedi

Pkk Yalvardı - Mhp'ye Chp'ye Hdp'ye Akp'den Bizi Kurtarın Dedi..

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü 01:59

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü Amanos dağına operasyon yapan özel kuvvetlerimiz 100'e yakın hdpkk'lıyı böyle öldürdü..

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı 00:15

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı

PKK Saldırılarında Şehit Olan Askerimizin Şehit Oluş Anı izle..

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

Mehmetçik'ten PKK'nın Kış Üstlenmesine Ağır Darbe 00:12

Mehmetçik'ten PKK'nın Kış Üstlenmesine Ağır Darbe

Erzincan'ın Refahiye ilçesi kırsalında, terör örgütünün kış üstlenmesine yönelik operasyonda tespit edilen 2 sığınak ve 4 depoda yüklü miktarda yiyecek ve yaşam malzemesi ele geçirildi...

Hakkari'de PKK'ya Ait 125 Metrelik Mağara Bulundu 01:29

Hakkari'de PKK'ya Ait 125 Metrelik Mağara Bulundu

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı komandolar tarafından Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik-Balkayalar'da yapılan operasyonda, 125 metre uzunluğunda, içinde birçok yaşam alanı bulunan iki girişli mağarada bir tondan fazla ..

PKK'nın İstanbul'daki Kaçak Sigara Deposuna Baskın 02:30

PKK'nın İstanbul'daki Kaçak Sigara Deposuna Baskın

İstanbul'da terör örgütünün kaçak sigara deposu olarak kullandığı iş hanına baskın yapıldı. İş hanındaki çok sayıda gizli bölmeden binlerce kaçak sigara paketi ele geçirildi...

Herekol Dağı'nda PKK'nın Kullandığı 38 Mağara İmha Edildi 01:38

Herekol Dağı'nda PKK'nın Kullandığı 38 Mağara İmha Edildi

Siirt'in Pervari İlçesi kırsalında bulunan Herekol Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, teröristlerin kullandığı 38 mağara tespit edilerek, patlayıcılarla imha edilerek kullanılamaz hale..

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..

PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze 05:14

PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze

Bölücü terör örgütü PKK'nın, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde dershane önünde 3 Ocak 2008'de düzenlediği, 6'sı öğrenci 7 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının acısı hafızalardan silinmedi...

Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi 00:38

Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi

Almanya Başbakanı Merkel ile ortak basın toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım Afrin'le ilgili yalan resimler gösteren PKK yanlısı Alman gazeteciye 'Onlar başka olayların resimleri burada propaganda yapma. Afrin..

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi 01:40

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi

Tunceli'de düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı 1'i 8 katlı ve havuzlu 3 sığınak imha edilirken 100 kilogram amonyum nitrat ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Tunceli Valiliği, merkez kırsalında İl J..

'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor' 04:34

'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor'

Türkiye'ye sığınan Suriyeli bazı aileler, terör örgütü YPG/PKK'nın örgüte eleman kazandırmak için erkek çocuğu bulunmayan ailelerin kızlarını almaya çalıştığını, vermek istemeyenlerden de zorla 20 bin dolar talep ettiğin..