#Püf noktası

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi 05:39

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi

Peynirli Anne Poğaçası Malzemeleri : 4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı tereyağı 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt Tuz Peynirli Harcı İçin; 1,5 su bardağı beyaz peynir 1/2 bağ maydanoz Karabiber..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Aşure Tarifi 10:30

Aşure Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Aşurelik Buğday 1 su bardağı Nohut 1 su bardağı Fasulye 1 kase Kuru Kayısı 1 kase Dolmalık Fıstık 1 kase Fındık 1/2 kase File Badem 1 çay kaşığı Zencefil 1 çubuk Tarçın 1/8 Muskat Rendesi 2 çay k..

Lezzet Bombası Kahvaltıya Özel Yağlı Peynir Topları  Kahvaltılık Tarifler 03:56

Lezzet Bombası Kahvaltıya Özel Yağlı Peynir Topları Kahvaltılık Tarif

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

Kahvaltıya Özel Nefis Tereyağlı Patates Tarifi  Basit ve Çok Lezzetli Patates Kızartması 02:40

Kahvaltıya Özel Nefis Tereyağlı Patates Tarifi Basit ve Çok Lezzetli

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

 Çikolata Kapalı Un Helvası Tarifi 06:38

Çikolata Kapalı Un Helvası Tarifi

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

 Lahmacun Tarifi  Lahmacunu Bir de Benim Tarifim ile Deneyin 06:58

Lahmacun Tarifi Lahmacunu Bir de Benim Tarifim ile Deneyin

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

Hazır Yufkadan Baklava Tarifi 04:07

Hazır Yufkadan Baklava Tarifi

Bayram tatlıları tarifi bekleyenler için nefis ve kolay bir hazır yufkadan baklava tarifi videosu hazırladık. Geç kalmadan bayram tatlınızı hazırlayın. Hazır yufkadan baklava nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım 06:25

Çağla Şikel - Saçlarımı Nasıl Örüyorum Güzellik Bakım

Bildiğiniz örgüleri unutun bambaşka bir şey yapacağız. Yalan :) Bildiğiniz balık sırtı örüyoruz. Günlük kullanımda hayat kurtaran saç örgüsünü hem yapımını basitleştirip hem de doğal bir görünüm vermeye çalışıyorum. Beni..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

 En Lezzetli Acılı Ezme Tarifi 03:56

En Lezzetli Acılı Ezme Tarifi

Püf noktalarıyla En Lezzetli Acılı Ezme Tarifi..

Tavuk Fajita Tarifi 03:21

Tavuk Fajita Tarifi

Tavuklu yemek tarifleri içinde en sevilenlerden olan tavuk fajita tarifi yapımı videosu hazırladık. Jülyen kesilmiş malzemeler ile yapılan fajitanın daha lezzetli olması için püf noktaları bu video mevcuttur...

Elmalı Kurabiye Tarifi 06:30

Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı Kurabiye İçin Malzemeler (6-8 Kişilik): 175 g Bizim Yağ 40 ml (2/3 çay bardağı) Bizim Yağ Ayçiçek 140 g (2/3 su bardağı) toz şeker 80 g (2 yemek kaşığı) yoğurt 70 g (1/2 su bardağı) nişasta 1 çay kaşığı kab..

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi 08:36

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi

Yumuşacık Puf Kabarak Hamburger Sandviç Ekmekleri için malzemeler: ön mayalama: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 yemek kaşığı kuru maya yarım bardak un ana hamur: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ 1 yumurta 3-4 su barda..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları 06:36

Protez Tırnak Bölüm 1 Uygulama Aşamaları

Protez tırnak nasıl uygulanır püf noktaları ve uygulama aşamları kullanılan malzemeler..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Kurban etini pişirirken bunlara dikkat 03:09

Kurban etini pişirirken bunlara dikkat

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala uzmanı daha sağlıklı ve lezzetli bir et pişirmenin püf noktalarını anlattı...

Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..