#Püf noktası

Çatal Kaşık Nasıl Parlatılır!!Dıy 00:31

Çatal Kaşık Nasıl Parlatılır!!Dıy

Mutfakta kadınlara kolaylık sağlayan pratik bilgiler,püf noktaları ve daha fazlasından haberdar olmak için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyaj Değişim Videosu 05:42

Makyaj Değişim Videosu

Makyaj yapmanın inceliklerini ve püf noktalarını bilmek istenilen sonuç için mutlak olması gerekenlerdir.Makyajla gelen inanılmaz çekici güzellik videomuzda .Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Kanalımız Kadınca ya abone o..

  • Kadınca tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyaj Hilesiyle Daha Dolgun  Dudaklar 06:28

Makyaj Hilesiyle Daha Dolgun Dudaklar

Makyaj yaparken uyulması gereken püf noktalarla daha dolgun dudaklara nasıl sahip olunur,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırık Fön Nasıl Yapılır-Fırça İle 02:39

Kırık Fön Nasıl Yapılır-Fırça İle

Kırık fönle ilgili bilmemiz gerekenler ve nasıl yapıldığına dair püf noktalarını videmuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler, iyi seyirler dilerim:)..

  • Kadınca tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynı Maskara  İle Daha uzun Ve Dolgun Kirpikler 05:19

Aynı Maskara İle Daha uzun Ve Dolgun Kirpikler

Makyaj yaparken her kadının istediği gür ve uzun kirpik etkisi yaratmaktır.Maskara sürerken dikkat edilecek püf noktasıyla daha uzun ve dolgun kirpik etkisine kavuşmanız çok kolay.Nasıl mı sorumuzun cevabı videomuzda.Uma..

  • Kadınca tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etkileyici Makyaj-Öğle Vakti İçin 09:19

Etkileyici Makyaj-Öğle Vakti İçin

Gündüz gezmasi için çok etkileyici bir makyaj yapmaya ne dersiniz,nasıl yapıldığı,püf noktaları ve yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyajla İlgili 10 İpucu 05:11

Makyajla İlgili 10 İpucu

Makyaj yaparken işimizi kolaylaştıracak püf noktalar ve önerileri videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım faydalı bir video olmuştur,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!! 01:22

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!!

Kuaföre gitmeden, evde saç boyamak için öneriler. Özellikle son zamanlarda öne çıkan ve cazibesinide hiç kaybetmeyen bir renk olan platin sarısı saçlara kavuşmak için neler yapılması gerektiği,püf noktaları ve daha fazla..

  • Kadınca tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgililer Günü Makyajı 4 06:21

Sevgililer Günü Makyajı 4

Çok özel bir gün olan Sevgililer Gününe özel bir makyaj yapmaya ne dersiniz...İşte tüm ayrıntıları ve püf noktalarıyla özel bir makyaj yapımı.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Şahan Gökbakar'dan Yaprak Sarma Tarifi 00:59

Şahan Gökbakar'dan Yaprak Sarma Tarifi

Yaprak sarma yapımı için harika püf noktaları veren Şahan Gökbakar aynı zamanda güldürdü! Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Kenar Dolgulu Pizza Tarifi 01:25

Kenar Dolgulu Pizza Tarifi

Kenarları ekstra kaşar dolgulu nefis bir pizza... Dolgusu sayesinde puf puf bir kenar oluşurken alt tabanını incecik bırakarak daha da gevrek yaptığım bu pizzaya bayılacaksınız.. :)..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi 07:37

Tortilla (İspanyol Omleti) Tarifi

İspanyolların en sevdiği yiyeceklerden biri tortilla. Günün üç öğünü yiyebiliyorlar. Hatta bazen ara öğünlerde de:) Sevdikleri kadar da var, yalan yok. Özellikle kaliteli malzemelerle püf noktalarına dikkat edilerek yapı..

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

2018-2019 7.SINIF ÖRÜNTÜLER 16:00

2018-2019 7.SINIF ÖRÜNTÜLER

2018-2019 İLKÖĞRETİM 7. SINIF MATEMTİKnYENİ MÜFREDATnÖRÜNTÜNÜN GENEL KURALINI BULMADA PÜF NOKTA nARADAKİ FARK KADAR 'n' ilk terime ulaşmak için çıkar ya da toplannSAYI ÖRÜNTÜSÜnŞEKİL ÖRÜNTÜSÜnn.terimntemsilci sayısı,nGEN..

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor 03:12

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor

Türkiye, terör örgütleri ile mücadelesinde büyük başarılar sağlarken, bu durum Batı basınını oldukça rahatsız ediyor. Türkiye’de kaos ortamı varmış gibi gösterme yarışı içinde olan bu kuruluşlar, yaptıkları yalan haberle..