#Pınar soykan gitme demedim mi furkan korkmaz remix dinle

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı 01:04

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer paylaştığı Türk Malı, 28 Mayıs Pazar günü 20.00'da Star TV'de ekran macerasına başlayacak. Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerd..

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji 05:59

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden Kral lakaplı futbolcusu Hakan Şükür'ün 20 yıllık futbol hayatında dünyada ve ülkemizde değişen şeyler.Türk Futbolu'nun gelmiş geçmiş en büyük defans oyuncularınd..

  • OFSAYT tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler 00:45

Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor.Bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertliler, rakibini iki maç sonunda geçerek pla..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karaciğer Yağlanmasına İyi Gelebilecek Egzersizler Nelerdir 00:30

Karaciğer Yağlanmasına İyi Gelebilecek Egzersizler Nelerdir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Dr. Ayşe Korkmaz konuk olarak karaciğer yağlanmasına iyi gelebilecek egzersizler hakkında bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göbekte Yağlanma Karaciğer Yağlanmasını Etkiler Mi 00:53

Göbekte Yağlanma Karaciğer Yağlanmasını Etkiler Mi

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Ayşe Korkmaz göbekte yağlanmanın karaciğer yağlanmasını etkileyip etkileyemeyeceği konusunu anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser 01:07

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Cin Kuyusu 2015 Full Hd İzle 1:18:53

Cin Kuyusu 2015 Full Hd İzle

Konusu : Cinlerin intikamından Allah'a sığının diyen korku filmi Cin Kuyusu'nun yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Toktamışoğlu üstleniyor. Filmin başrollerinde Sinem Sarızayim, Zeynep Buse Kale, Beril Özgür, Cemal..

Karaciğer Yağlanmasından Korunmak İçin Nasıl Beslenmeliyiz 01:53

Karaciğer Yağlanmasından Korunmak İçin Nasıl Beslenmeliyiz

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Dr. Ayşe Korkmaz karaciğer yağlanmasından korunmak için nasıl beslenmemiz konusunda bilgi verdi...

  • NABIZ tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Balonda nikah kıydılar 01:10

Balonda nikah kıydılar

GÜLTEN KARA - İBRAHİM KORKMAZ ÇİFTİ NİKAHLARI İÇİN BÜYÜLÜ BİR ADRES SEÇTİ. GENÇ ÇİFT BALONA BİNDİ, DÜNYAEVİNE GÖKYÜZÜNDEN GİRDİ. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA KAPADOKYA'DAN GÖNDERİLDİ...

Otobüste insanlık dersi! 01:19

Otobüste insanlık dersi!

KOCAELİ'DE HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ ARİF KORKMAZ DİREKSİYON BAŞINDAYKEN İFTAR SAATİ GELDİ, AMA İÇERİDE BİR YOLCUSU VARDI. BAKIN O ŞOFÖRLE YOLCU ARASINDA İFTAR VAKTİ NELER YAŞANDI?..

Su zammına protesto! 01:15

Su zammına protesto!

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA ZAM YAPACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI. İSTANBUL SANAYİ ODASI ÜYESİ CEVAT KORKMAZ 20 TON SUYLA BOLU'YA GİTTİ, VE BAKIN NE YAPTI?..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Gökhan Toprak - Yer Yok 03:40

Gökhan Toprak - Yer Yok

Senin gibilere benim yanımda yer yok Bir gün çok pişman olacaksın haberin yok Seni sevdiğim günlerin artık hiç değeri yok Hayat devam ediyor bak benim sevenim çok Şimdi bitmiş hikayenin ardından geriye kalansa Koskocama..

  • Ömer tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..