#Pınar Özkan aşkın yasası

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Danla Bilic Kalçalarını Görmek İsteyen Aşkım'a Ne Gösterdi 05:57

Danla Bilic Kalçalarını Görmek İsteyen Aşkım'a Ne Gösterdi

Ünlü İnternet Fenomeni Danla Bilic Kalçalarını Ve Vücudunu Eleştiren Aşkın Kapışmak'a Öyle Şeyler Söyledi ki. Danla Bilic'i Çok Kızdırdılar...

  • BETA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sibel Can  Berivanım 05:19

Sibel Can Berivanım

Dağ başında bir gül gibi Boynu bükük kalan yarim Dikenleri acılanan yüreğime eken yarim Bir kez sana bağlanmışım Ben kendimi heey unutmuşum. heey Aşkın ile kavrulmuşum, sevdan beni kül eyledi. (2x) Berivanım, ber..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Ömer Danis - Manolya 05:36

Ömer Danis - Manolya

Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli uta..

  • Osman Taş tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Yanyol 02:33

Yanyol

Yanyol · Vio, Ceza Yanyol, Vol. 1 ℗ M.o.b. Entertainment / Associated Label Of Govinet Released on: 2020-02-14 Author: Aşkın Mert Şalcıoğlu Composer: Aşkın Mert Şalcıoğlu Author: Bilgin Özçalkan Composer: Bilgin Özça..

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Hercai 44. Bölüm 2. Fragmanı

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”nnYapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gül..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Hande Yener - Beni Sev 04:29

Hande Yener - Beni Sev

Hande Yener - Beni Sev Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel bu hayat seninle güzel Ömür boyu bekledim Masal yaşat bana Yer etmesin acılar Gelinir gidilir sevilir Bu aşkın yolu belli Hayal ettim seni Beni sev beni sev Beni s..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Arel Algın - Gel Al 04:44

Arel Algın - Gel Al

Gel Al şarkı sözleri ile Bana vicdan azabını çektiğini söylüyorsun Peki bende çekmiyor muyum sanki ben ruhsuz muyum Bende kalan günahların bana azap çektiriyor Bende kalan anıların beni yontup bitiriyor. Gel al benden..

M.F.Ö. - Güllerin İçinden 03:52

M.F.Ö. - Güllerin İçinden

M.F.Ö. - Güllerin İçinden hd izle..

M.F.Ö. - Sarı Laleler 03:28

M.F.Ö. - Sarı Laleler

M.F.Ö. - Sarı Laleler hd izle..

Şeytanın Hileleri - 1.Bölüm 06:41

Şeytanın Hileleri - 1.Bölüm

Muhyiddin-i Arabinin Eseri Olan, Yusuf Ziya Özkan'ın Seslendirdiği Ve Yıldız Productionun Hazırladığı şeytanın Hileleri..

Şeytanın Hileleri - 2.Bölüm 07:40

Şeytanın Hileleri - 2.Bölüm

Muhiddin-i Arabinin Eseri Olan, Yusuf Ziya Özkan'ın Seslendirdiği Ve Yıldız Productionun Hazırladığı şeytanın Hileleri 2..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı 01:13

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 95. bölümü ile 13 Mart Pazart..

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı 01:12

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 97. bölümü ile 27 Mart Pazart..

Bülent Ecevit'in Kıbrıs Barış Harekatı Kararını Alması izle 01:29

Bülent Ecevit'in Kıbrıs Barış Harekatı Kararını Alması izle

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'un Bülent Ecevit ile Kıbrıs Barış Harekatı'na karar verme nedenleri hakkındaki sohbeti...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 31.Bölüm 38:06

İnanç Dünyası 31.Bölüm

Programın 31. bölümünde; Mehmet Özkan'ın Hac Suresi 11-17. ayetleri ve Tükçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Kutsal Yolculuk belgeseline de yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce