#Pırasalı havuçlu gül böreği tarifi börek tarifleri

Pizza Börek Tarifi 01:38

Pizza Börek Tarifi

Malzemeleri; 2 adet yufka Sucuk Konserve mısır Kırmızı biber Yeşil biber Siyah zeytin Domates sosu Kaşar peyniri rendesi Kekik Sosu için; 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay ..

Patatesli Rulo Börek Tarifi 03:07

Patatesli Rulo Börek Tarifi

Malzemeler 3 adet yufka Sos için: 1 su bardağı su 1 su bardağı süt 1 yumurta yarım su bardağı sıvı yağ tuz Harcı için: 4 adet patates 1 küçük soğan 1 kase lor ve kaşar rendesi Pulbiber, karabiber, maydanoz,tuz..

Pastırmalı Börek Tarifi 04:38

Pastırmalı Börek Tarifi

Malzemeler: 1/2 su bardağı Süt 1 su bardağı Mozzarella 1 adet Yumurta Sarısı 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 adet Yufka 50 gram pastırma Tuz, Karabiber..

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi 01:44

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi

Malzemeler; 3 tane hazır yufka içi için; 150 gr beyaz peynir ve maydanoz karışımı 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 tane yumurta üzeri için; 1 tatlı kaşığı yoğurt çörek otu..

Ispanaklı Börek Tarifi 09:57

Ispanaklı Börek Tarifi

2 bağ ıspanak Biraz taze kekik 1 yumurta sarısı 1 tane soğan 200 gr beyaz peynir 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı pekmez 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı çörek otu, susam ve kırmızı biber Hazır yufka..

Çıtır Çıtır Sucuklu Börek Tarifi 04:37

Çıtır Çıtır Sucuklu Börek Tarifi

Malzemeler: 1/2 Yufka 5-6 dilim Sucuk 20 gram Peynir 1 kaşık Tereyağı..

Çok Pratik Patatesli Börek Tarifi 05:30

Çok Pratik Patatesli Börek Tarifi

1 adet Yufka 1 adet Patates 2 yemek kaşığı Beyaz Peynir 1 dal Taze Soğan 4-5 yaprak Maydanoz 1 yumurtanın sarısı Tuz, Karabiber Sıvıyağ Susam..

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!) 04:57

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!)

1 su bardağı Süt 2 su bardağı Lor Peyniri 2 adet Yumurta Sarısı 4 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Yufka Tuz, Karabiber..

Çiğ Börek Tarifi 03:34

Çiğ Börek Tarifi

MALZEMELER Tuz 3 Su bardağı Un 200 Gram Kuzu kıyma Su Sıvı yağ..

Gazozlu Börek Tarifi 04:35

Gazozlu Börek Tarifi

MALZEMELER 1 Kase Lor peyniri Yarım su bardağı Süt 3 Yufka 3 Yumurta 1 Çay bardağı Eritilmiş Tereyağ 2 Yemek kaşığı Yoğurt Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Şişe gazoz..

Sodalı Börek Tarifi Su Böreği Lezzetinde 05:11

Sodalı Börek Tarifi Su Böreği Lezzetinde

MALZEMELER 300 Gram beyaz Peynir Yarım demet Maydanoz 1 Yumurta sarısı 1 Yumurta beyazı 1 Yumurta 1 Çay bardağı Sıvı yağ 1 Su bardağı Süt 1 Şişe Soda 4 Yufka..

Lavaştan Pratik Börek Tarifi 02:34

Lavaştan Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 4 adet lavaş yaklaşık 1 çay bardağı süt 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağı veya tereyağı 1 yumurta tuz arasına beyaz peynir maydanoz karışımı veya istediğiniz bir iç..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..

Üç Renkli Börek Tarifi 02:51

Üç Renkli Börek Tarifi

Malzemeler: 4 yufka yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı su 1 yumurta susam çörekotu iç harçlar için: 1 bağ doğranmış tuzla karıştırıp hafif beklemiş pazı veya iki bağ kadar ıspanak yarım kase peyaz peynir veya kaş..

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi 11:42

El Açması Kıymalı Bohça Börek Tarifi

Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 su bardağı yogurt 1 su bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 5 buçuk su bardağı un Aralara sürm..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri 02:48

Sebzeli Makarna Tarifi - Yemek Tarifleri

Makarna tarifleri olmadan yaşayamam diyenlere :) sebzeli makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve hızlı bir yemek tarifi dir. Sebzeli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir tüm ayrıntıları göste..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..