#Quantico 3x9 trailer

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı 02:20

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı

Grand Hotel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » Oyuncular: Demian Bichir, Roselyn Sanchez..

A Million Little Things Tanıtım Fragmanı 03:28

A Million Little Things Tanıtım Fragmanı

A Million Little Things Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » A Million Little Things Çarşamba Günleri Saat 10:00pm ABC'de » Oyuncular: David Giuntoli, Ron Livingston, Romany Malco, James Roday..

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı 02:53

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı

The Kids Are Alright Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında ABC'de » The Kids Are Alright Salı Günleri Saat 8:30pm ABC'de » Oyuncular: Michael Cudlitz, Mary McCormack..

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı 02:16

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı

I Feel Bad Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi Yakında NBC'de » I Feel Bad Perşembe Günleri Saat 9:30pm NBC'de » Oyuncular: Sarayu Blue, Paul Adelstein, Aisling Bea..

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Fazla çalışıp az kazanan iki asistan, sırtlarından atmak istedikleri dayanılmaz patronlarını karşı karşıya getirmek için bir plan yapar...

Destination Wedding Orijinal Fragmanı 02:03

Destination Wedding Orijinal Fragmanı

Destination Wedding Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Frank ve Lindsay davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkek, ortak bir paydada buluşmaktadır. İkisi..

The Happytime Murders Red Band Fragman 02:37

The Happytime Murders Red Band Fragman

Film, insanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı bir dünyada geçiyor. Ancak bu dünyada kuklalar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyor. 1980'li yılların çocuk programı The Happytime Gang'in oyuncu kuklaları bir bir ölü bu..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Cadılar Bayramı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir grup araştırmacı 1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı..

Insecure 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:29

Insecure 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Insecure 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 12 Ağustos Pazar Günü HBO'da » Insecure Pazar Günleri Saat 10:30pm HBO'da » Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis and Lisa Joyce..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Single Parents Teaser 00:30

Single Parents Teaser

Yedi yaşındaki çocuklarını yetiştirmek ve ebeveynlik dışında bir tür kişisel yaşam sürdürmek için birbirlerine yaslandıkça bir grup bekar aile takip eden bir topluluk komedi. Seri, grubun Will'i karşıladığında başlar, 30..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Glass 2019 Fragman 02:52

Glass 2019 Fragman

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetme..

Uzun Kabus -  Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman 01:01

Uzun Kabus - Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

Hakan Muhafız Orijinal Fragman 01:45

Hakan Muhafız Orijinal Fragman

Bir şehir, bir kahraman. Ölümsüz bir düşman ve onlarca sadık olan. Hakan: Muhafız 14 Aralık'ta sadece Netflix'te...

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman 02:27

Yenilmezler 4 - Son Oyun Türkçe Dublajl Fragman

Avengers: Infinity War Part I filminin bir yıl sonrasında, 2019 yılında izleyiciyle buluşacak olan devam filmi. Vizyon tarihi: 26 Nisan 2019 Yönetmen :Joe Russo, Anthony Russo Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo,..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Noble My Love 1.Bölüm 15:10

Noble My Love 1.Bölüm

Noble my love, noble my love, noble my love izle, noble my love türkçe, noble my love türkçe izle, noble my love episode 1, noble my love ep1, noble my love altyazı, noble my love alt yazı, noble my love altyazı 1.bölüm ..

Leonardo Dicaprio İklim Değişikliği  Fragmanı 02:18

Leonardo Dicaprio İklim Değişikliği Fragmanı

Leonardo dicaprio'nun hazırlamış olduğu iklim değişikli hakkında belgeselin Fragmanı sizlerle. Obamanın söyleyeşine de yer verilmektedir...

  • PengoTV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Videosu 03:24

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Vi

Başrolünde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in yer aldığı Passengers (Uzay Yolcuları) filminden yeni bir klip yayınlandı. Sony Pictures’ın yayınladığı klipte, Jennifer Lawrence’in, yerçekimi nedeniyle sorun yaşadığı bir ..

YENİ  2016 ve 2017  Film Fragmanları 50:20

YENİ 2016 ve 2017 Film Fragmanları

2016 ve 2017 yeni film fragmanları haydi seyredelim :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri 02:15

90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri

Günümüzde artık CGI teknolojisinin kullanılmadığı film kalmadı. Fakat bu işler 90'lı yıllarda tam bir facia boyutundaydı. Diane Bullock eski CGI teknolojisi ile hazırlanmış en kötü film sahnelerini bir araya getirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan Fragman Geldi! 02:22

Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan Fragman Geldi!

Kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Baustista, Vin Diesel, Bradley Cooper gibi isimleri bulunduran Guardians of the Galaxy Vol. 2'dan yeni fragman geldi. İlk filmi ile 2014’ün en iyi filmleri arasında gösterilen Gu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merakla Beklenen 'The Last of Us 2' Duyuruldu! 03:48

Merakla Beklenen 'The Last of Us 2' Duyuruldu!

İlk oyunu ile PlayStation 3'ün en başarılı yapımlarından biri olan The Last of Us sonunda devam oyununa kavuştu. PlayStation etkinliği sırasında sahnenin yıldızı olan The Last of Us Part 2'den sevenlerine müjde var. Sony..

  • Cowboy tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi 02:13

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi

Tom Hanks ve Emma Watson’ın başrolde yer aldığı bilim kurgu filmi The Circle'dan fragman geldi. Tom Hanks teknoloji firması sahibi olarak karşımıza çıkarken Emma Watson da idealler peşinde koşan teknoloji şirketinde ça..

  • Cowboy tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayıp Balık Dory Bir Korku Filmi Olsaydı? 02:05

Kayıp Balık Dory Bir Korku Filmi Olsaydı?

Filmleri olduklarından farklı gösteren CineFix kanalı yeni videosunu yayınladı. Pixar'ın sevilen animasyonlarından Kayıp Balık Dory'yi karanlık ve sinirli bir gerilim filmi olarak yeniden tasarladılar...

  • Cowboy tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce