#Rabia Ölürüm seninle müzik dinle

Onur Akın - Seviyorum Seni 04:29

Onur Akın - Seviyorum Seni

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her..

Ödül - Bunu Sen İstedin 03:48

Ödül - Bunu Sen İstedin

Yaz geldi,evden çıkmam gerek. Yeniden umudu bulmam gerek. Yaz geldi,yeniden sevmem gerek. Yarın’a yüzümü dönmem gerek. Seninle yürüdüğüm o yollardan, Yalnız başıma dönmem gerek. Bunu sen istedin, “Seni sevmem” d..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

Reyhan Karaca   Gelecek Yaz 04:26

Reyhan Karaca Gelecek Yaz

Tatil bitti yazık yaz bitti Defterine al adresi yaz Buluşuruz seninle gelecek yaz Ben değişmem sen değişmezsen Hep bekle geç kalsam da biraz Sonbaharla kış bahar derken gelecek yaz Mektuplarla avunuruz hayallerle..

Coşkun Sabah  Hatıram Olsun 06:31

Coşkun Sabah Hatıram Olsun

İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutluluklar var Sana sit..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Latif Doğan  Küstüm 04:27

Latif Doğan Küstüm

Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğim..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video 04:18

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra 02:25

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelen..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik 03:49

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenleri..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca 10:54

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca www.cubbeliahmethoca.tv cubbeliahmethocatv Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bul..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstersen Yatakta İstersen Ayakta  Komik  Cübbeli Ahmet Hoca 02:15

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse 02:24

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 01:26

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra salıverilen FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntü..

RTE Hayranı Miray Bebek 02:50

RTE Hayranı Miray Bebek

Amine Miray, tam bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı... Mama sandalyesinde otururken bir yandan da annesine Recep Tayyip açsana diyor ve ağlıyor :) kanalları gezerken tesadüfen Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili haber çıkınca ..

Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları! 04:00

Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları!

Kısmetse Olur 12 Mayıs Cuma yayınlanan son bölümde, Rabia yüzünden Farima ve Akın arasında tartışma çıkmıştı. Akın, Farima'nın bu konu yüzünden daha fazla üzülmesini istemeyerek onun yanına gidiyor ve ikili arasında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi 03:46

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Elendi

Kısmetse Olur 13 Mayıs Cumartesi yayınlanan Haftanın Finali bölümünde eve veda eden aday belli oldu. Haftanın birincileri evini koruyabildi mi? Rabia mı yoksa Enes mi elendi? Haftanın finalinde neler yaşandı?..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik Başımda Duman 1.Bölüm Fragmanı 00:57

Gençlik Başımda Duman 1.Bölüm Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Kes..

  • ANKA tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlik Başımda Duman 1. Bölüm Fragmanı 00:57

Gençlik Başımda Duman 1. Bölüm Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Ke..

Gençlik Başımda Duman Dizisi 2.Fragmanı 01:14

Gençlik Başımda Duman Dizisi 2.Fragmanı

Production House yapımı Kısmetse Olur yarışmacılarının oynadığı yepyeni dizi izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncular: Emre Ubeyli, Gökhan Sara, Batuhan Cimilli, Akın Kırıkkayaaoğlu, Nur Erkoç Cimilli, Rabia Karaca, Leyla Ke..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce