#Racep tayyip erdoğan

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya Önce Hayır Dedi 01:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya Önce Hayır Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya Önce Hayır Dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki toplu açılış töreninde konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Mücadeleyi nerede Yürütmemiz Gerekiyorsa Orada Olacağız 01:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Mücadeleyi nerede Yürütmemiz Gerekiyorsa Orada

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Mücadeleyi nerede Yürütmemiz Gerekiyorsa Orada Olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 28. Muhtarlar Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Hüseyin İle Bir Araya Geldi 00:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Hüseyin İle Bir Araya Ge

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Hüseyin İle Bir Araya Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyareti kapsamında Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ile bir araya geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan'da Konuştu 15:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan'da Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan'da Konuştu Pakistan'da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile basın toplantısı düzenledi...

  • Haberler tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sektereti Stoltenberg'i Kabul Etti 00:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sektereti Stoltenberg'i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nato Genel Sektereti Stoltenberg'i Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sektereti Jens Stoltenberg'i kabul etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çok İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KADEM Adalet ve Kadın Zirvesi'nde konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milletin Adamı Erdoğan 1. Bölüm 49:40

Milletin Adamı Erdoğan 1. Bölüm

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zorluklarla, mücadelelerle dolu hayatını anlatan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli Ülke TV ve Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Milletin Adamı Erdoğan belgeselinde Erdo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu 01:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilerle Kur'an'ı Kerim Okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih'te kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılış törenine katıldı. Erdoğan sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle Kur'an'ı Kerim okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salondakileri Güldüren Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT WORLD Forum'unda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünya 5'ten büyüktür' sözleri dolayısıyla bazı ülkelerin tepki gösterdiği hatırlatılarak yöneltilen Siz bunu söyledikten sonra fark..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudan Büyükelçisini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib el-Kordofani'yi kabul etti.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Büyükelçi Kordofani, Erdoğan'a güven mektubunu takdim et..

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı 01:01

Erdoğan: İslam Dünyası Yapay Sorunları Bir Kenara Bırakmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Gulle ile ortak basın toplantısında konuştu. İslam dünyasının birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erd..

Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler 02:29

Erdoğan'dan Sudanlıları Heyecanlandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi Fahri Doktora töreninde konuştu. Afrika ülkelerine yapılan ambargolara tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dik dur eğilme' diye slogan atan kalabalığa 'Biz Allah'ı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Etti 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti 02:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti

Özbekistan'ın Buhara şehrine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şâh-ı Nakşibend Seyyid Muhammed Bahauddin Hazretlerinin türbesini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Özbekistan Cumhurbaşkan..

Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene Hatun'u' 01:34

Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programında AK Partili milletvekillerine seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İngiltere'de PKK'lılara bayrağını vermeyen kadın hakkında konuştu. Erdoğan 'Bayrağıyla elinde ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı 03:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitingi için şehre gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gelen vatandaşlar Erdoğan'ın geçiş güzergahında kilometrelerce kuyruk oluşturdu..

Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu 02:33

Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın davetlisi olarak Külliyeye gelen gençler, Erdoğan ailesi ile birlikte sahur yaptı. Sahur sonrası yapılan sohbette bir gencin sorduğu KYK bursu sorusu sonrası yaş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı 01:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Program sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve misafirler yerli ve milli uçakların bulunduğ..

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti 05:18

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti

Bursa’da bir grup gencin seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yaptığı patates ve soğan bestesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. İhlas Haber Ajansı’na konuşan gençler, bestenin İzmir’de Erdoğan’..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'dan Açıklama Geldi!! 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'da

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar diyerek cevap verdi.i Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geld..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Erdoğan Çocukların Velayeti̇ni̇ Bi̇r Anneden Almak 00:58

Mustafa Erdoğan Çocukların Velayeti̇ni̇ Bi̇r Anneden Almak

Gülben Ergen olaylarıyla ile ilgili her zaman sessiz kalmayı tercih eden Mustafa Erdoğan sonunda bu sessizliği bozdu. Çıkan olayların ardından,’Mustafa Erdoğan çocukların velayetini alacak mı, almayacak mı?’ soruları kon..

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan İle Muhabir Arasında Güldüren Diyalog 00:24

Erdoğan İle Muhabir Arasında Güldüren Diyalog

Demir Kilise'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ile bir foto muhabiri arasında yaşanan diyalog güldürdü. Törende konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler kilisenin önüne geldi. Kurdele k..

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi 03:26

Erdoğan'a Köşk Girişinde Yaş Günü Sürprizi

Aracından inerek gençlerin yanına gelen Erdoğan da onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapacağı görüşme için Mabeyn Köşküne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK P..