#Racep tayyip erdoğan

Feto'dan Erdoğan'a Yeni Ölüm Fetvası 05:14

Feto'dan Erdoğan'a Yeni Ölüm Fetvası

Feto'dan Erdoğan'a Yeni Ölüm Fetvası..

Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar 02:40

Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Misak-ı Milli'yi Anlarsak Irak Ve Suriye'deki Sorumluluğumuzu Anlarız 09:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Misak-ı Milli'yi Anlarsak Irak Ve Suriye'deki

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Misak-ı Milli'yi Anlarsak Irak Ve Suriye'deki Sorumluluğumuzu Anlarız..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Erdoğan Ağlayan Şehit Çocuğunu Teselli Etti 02:32

Erdoğan Ağlayan Şehit Çocuğunu Teselli Etti

Bu sırada Erdoğan'a terörle mücadeleyi soran Necip Can ismindeki bir şehit çocuğu, ağlamaya başlayınca Erdoğan önce çocuğun sorusunu cevapladı sonra da kendisini teselli etti. Şehit çocuğuna memleketini de soran Erdoğan ..

Erdoğan Marşı 02:20

Erdoğan Marşı

Erdoğan marşı sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor Sinanoğlu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sinanoğlu'nun yaptığı Erdoğan Marşı sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Kategori Eğlence..

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek 02:57

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan'ın ABD Ziyaretine Destek

ERDOĞAN'IN ABD ZİYARETİNE DESTEK Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı 01:57

ABD polisi: Erdoğan'a taşla saldıracaklardı

ERDOĞAN ARAÇTAN ÇIKINCA... Bu olay sonrası Amerika polisi kendisinden hiç beklenemeyen bir hamle yaptı. Soruşturma dosyasını genişleten polis, PKK provokatörlerinin amacının Erdoğan’ın aracından çıkmasını sağlayıp, ardı..

Yılmaz Erdoğan İle Özel Röportaj! 03:36

Yılmaz Erdoğan İle Özel Röportaj!

Usta yazar, komedyen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan ile ilgili özel bir röportaj yaptık! Renkli Sayfalar’ın editörlerinden Derya Güntaş, sevilen sanatçı Yılmaz Erdoğan ile çok özel bir röportaja imza attı! Yılmaz Erdoğan özel ..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı 06:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG ile ilgili yaptığı açıklamada “Hazırlıklarımız var, bu hazırlıkların hepsini hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı vasıtasıyla zaten açıklayacaktır ama artık aileler, çocuklar rahat etsin, sadece..

 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddiaları ile ilgili konuştu. Erdoğan Böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez ifadelerini kullandı...

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile ortak basın açıklaması yaptı. Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebi..

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi 04:27

Mustafa Erdoğan Yeni Sevgilisi Şarkıcı Sevcan'la İlk Kez Görüntülendi

Gülben Ergen'le Yakınlaştığı Konuşulan Mustafa Erdoğan, Yeni Sevgilisiyle Yakalandı Son dönemlerde eski eşi Gülben Ergen'le yeniden bir araya geleceği konuşulan Mustafa Erdoğan, yeni sevgilisi şarkıcı Sevcan'la yemekte y..

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah Ve Oğlu Tayfun Erdoğan Arasında Sular Durulmuyor 10:28

Emrah Ve Oğlu Tayfun Erdoğan Arasında Sular Durulmuyor

Emrah oğlu Tayfun Erdoğan'ın kız isteme ricasını kabul etmedi. Baba-oğul atışması yeniden başladı. Evlilik hazırlığındaki Tayfun Erdoğan kız istemeye gelmeyen babası Emrah'a isyan etti...

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi 00:40

Erdoğan'dan Gökhan Töre'ye 4 Çocuk Esprisi

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Esra Bilgiç'le dünya evine giren Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Katıldığı birçok nikahta yeni evli çiftlere tavsiyelerde bulunan Cumhur..

Şarkıcı Sevcan'ın Mustafa Erdoğan'la İlgili Açıklamaları 10:33

Şarkıcı Sevcan'ın Mustafa Erdoğan'la İlgili Açıklamaları

Mustafa Erdoğan'la görüntülenen Şarkıcı Sevcan'dan çok özel açıklamalar. Mustafa Erdoğan'la Görüntülenen Şarkıcı Sevcan: Mustafa sadece arkadaşım..

  • ANKA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma 01:31

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Zirvesi'nin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında İslam dünyasına seslendi. Erdoğan, Müslümanlar çaresiz değildir. İman varsa imkan da vardır. Rabbimizin inayetiyle bu mücadelemizi ba..

Emine Erdoğan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini Ziyaret Etti 01:51

Emine Erdoğan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini Ziyaret Ett

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sudan'ın başkenti Hartum'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapılan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini ziyaret etti...

Erdoğan Çad'da Halkın Büyük İlgisiyle Karşılandı 00:54

Erdoğan Çad'da Halkın Büyük İlgisiyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Çad'ın başkenti Encemine'ye geldi. Afrika turunun ikinci durağı Çad'daki temaslarını tamamlayan Erdoğan buradan Tunus'a geçecek...

Erdoğan'ın Türkiye Tarifi: Türkiye Demek… 01:00

Erdoğan'ın Türkiye Tarifi: Türkiye Demek…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında dinleyenleri coşkulandıran ve duygulandıran bir Türkiye tarifi yaptı. Erdoğan'ın konuşması alkışlarla karşılık buldu...

Erdoğan'dan Vida Transferi İçin Dikkat Çeken Yorum 00:43

Erdoğan'dan Vida Transferi İçin Dikkat Çeken Yorum

Hırvat mevkidaşı Kitarovic ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın yeni transferi Vida'dan bahsetti. Sonunda Hırvatistan'dan çok ciddi bir ithalat yaptık. diyen Erdoğan, Beşiktaş Hırva..

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor 00:57

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşmek Istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yarın ABD Başkanı Trump ile telefonda görüşeceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini de dile getirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şimdiye kadar 935 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Genelkurmay Başkanı Akar'la görüştüğün belirten Erdoğan, Tankımızın vurulduğu silahın menşei hakkında eli..

Erdoğan'dan Dünyaya Çağrı Bir Yudum Suya Muhtaç İnsanları Görün 01:28

Erdoğan'dan Dünyaya Çağrı Bir Yudum Suya Muhtaç İnsanları Görün

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaletsiz gelir dağılımına dikkati çekerek petrol zengini ülkelere seslendi. Erdoğan, Salt zekatlarını tespit edip fakir ülkelere verseler dünyada fakir kalmaz sözleriyle çağrı yaptı...