#Racep tayyip erdoğan

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor 03:29

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor

Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arakan'da uygulanan zulme de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının bu konudaki duyarsızlığından duyduğu rahatsızlığı di..

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur 00:59

Kuzey Irak'taki Referandum Yok Hükmündedir, Gayrimeşrudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Ombudsmanlık toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin, Kimse bizden sınırlarımızın hemen yanı başında, 350 kilometre, yeni bir kri..

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik 01:57

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik

İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık ettikten sonra ortak basın toplantısı düzen..

Dört Dörtlük Nankörlük! 01:03

Dört Dörtlük Nankörlük!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Doğu ve Güneydoğu'dan gelen gruba hitap etti. Erdoğan, sözde referandum hakkında Barzani'ye ithafen Dört dörtlük nankörlük ifadelerini kullandı...

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı 02:40

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Toplantı öncesinde salonda Kerkük Türküsü 'Altın Hızma Mülayim' çalındı. Erdoğan, kendisinin salona girmesiyle kesi..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Cumhurbaşkanı  Polislerle Bir Araya Geldi 03:43

Cumhurbaşkanı Polislerle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle Külliye bahçesinde bir araya gelen C..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Kudüs'de Ezan Susmaz. 02:19

Kudüs'de Ezan Susmaz.

Kudüs'de Ezan Susmaz. Tıklanma rekorları kıran Recep Tayyip Erdoğan klibi!!!..

  • Dini Mubin tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

'Avrupa'da Olsun Tüm Dünyada Olsun Vatandaşlarımızla Gönül Bağımızı Kimse Kopartamaz' 01:37

'Avrupa'da Olsun Tüm Dünyada Olsun Vatandaşlarımızla Gönül Bağımızı Ki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da Türk bakanların konuşturulmaması ile başlayan krize de değindi...

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 İzle

Açıklama: Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir. Kişiler: Reha M..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Cumhurbaşkanı  Eyaletmiş, Federasyonmuş Hiçbiri Gündemimizde Yok 00:37

Cumhurbaşkanı Eyaletmiş, Federasyonmuş Hiçbiri Gündemimizde Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda düzenlenen Konya Buluşması nda halka hitap etti...

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..