#Racep tayyip erdoğan

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık 01:26

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Irak'ta yapılan gayrimeşru referandum hakkında 'Gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğü ko..

Kudüs Geri Dönecek Kısa Film İzle 02:38

Kudüs Geri Dönecek Kısa Film İzle

Kudüs Geri Dönecek ! (Muhteşem Kısa Film) izle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarının yer aldığı muhteşem Kısa Film. Yapım: Kubbe Medya Türkiye'nin en güncel videoları için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var 01:57

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var

GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silahla ilgili açıklamalarının kendilerini son derece cesaretlendirdiğini belirterek, Türk üreticilerin son 10-15 yılda ..

Cumhurbaşkanı ve Başbakan  Bakan Soylu’nun Oğlunun Düğününe Katıldı 02:12

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Bakan Soylu’nun Oğlunun Düğününe Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu’nun düğününe katıldı...

Esra Bilgic Ve Gökhan Töre'nin Düğün Töreninden En Özel Anlar 02:31

Esra Bilgic Ve Gökhan Töre'nin Düğün Töreninden En Özel Anlar

Nikah şahitliğini Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yaptığı Esra Bilgic Ve Gökhan Töre'nin düğün töreninden en özel anlar sizleler....

  • ANKA tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti 01:17

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Görevinden İstifa Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe görevinden istifa etti...

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de 00:57

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de

Erdoğan'ın çabalarıyla serbest kalan Kırımlı liderler yaşananların perde arkasını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde gazetecilere anlattı. Kırım’da Rus mahkemesinin hapis cezası verdiği Kırım Tatar Milli Meclisi Başka..

Cumhurbaşkanı  İslam'ın Ilımlısı Ilımsızı Olmaz  İslam Tektir 02:28

Cumhurbaşkanı İslam'ın Ilımlısı Ilımsızı Olmaz İslam Tektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İİT Kadın Danışma Konseyi Genç Kadınlar Liderlik ve Girişimcilik Programı Sertifika Töreni'ne katıldı...

Cumhurbaşkanı  Terörist Unsurların Süreçten Dışlanması Önceliğimiz 01:29

Cumhurbaşkanı Terörist Unsurların Süreçten Dışlanması Önceliğimiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani,Soçi'de Sanatoryum Rus'ta Suriye konulu üçlü zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik 03:04

Biz Daha Son Sözümüzü Söylemedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Necip Fazıl Ödülleri'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 yıldır büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmeye çalıştığını dile getirerek. Biz şu veya bu gücün ne dediğine değil, sad..

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

Terörün Engellediği Eğitime 'Seferberlik' İle Kavuştular 01:54

Terörün Engellediği Eğitime 'Seferberlik' İle Kavuştular

Siirt'in Eruh ilçesinde kadınlar, terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle alamadıkları eğitime Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği ile kavuştu...

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

Başkomutan Sınırda 01:30

Başkomutan Sınırda

Hatay'daki temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında askeri kamuflaj giymesi dikkat çekti...

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca 00:58

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca

Almanya'da PKK propagandası yapan terör yandaşlarına tepki gösteren Türk vatandaşı, polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Skandal uygulamaya maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ..

Muharrem İnce'nin Randevu Talebine Cevap Verdi 01:33

Muharrem İnce'nin Randevu Talebine Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucıc ile ortak basın toplantısı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine ilişkin Kimsenin üzerimizden prim ..

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler 02:08

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler

Tarihi Kudüs Zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşgalci İsrail'e karşı direnen Filistinlilere seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Buradan Filistinli kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ey..

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı 02:20

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ATAK helikopterlerinin yapılış hikayesini anlattı...

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı 01:42

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği sisteminin 1 ay daha uzatıldığı..

Ayasofya'da İlk Namaz 24 Temmuz'da 02:05

Ayasofya'da İlk Namaz 24 Temmuz'da

Ayasofya Camii’nde ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak. Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, “Herkesi, Ayasofya kararına saygılı olmaya davet ediyorum dedi...

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat 02:06

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat

Doğu Akdeniz'da tansiyon yüksek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis ile ilgili kritik bir talimat verdi. Kabine toplantısında konuşan Erdoğan, Yunanistan ve ya başka bir ü..

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı 02:01

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı

Fransız Charlie Hebdo dergisi skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce peygamberimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı 02:40

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze namazında bir de konuşma yaptı. Servet Soylu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı..