#Racep tayyip erdoğan

Türkiye'yi Değiştirecek Takvim 00:57

Türkiye'yi Değiştirecek Takvim

Türkiye'yi süper lige çıkaracak yeni yönetim modelini hayata geçirecek takvim netleşti. Erdoğan en kısa sürede kabineyi açıklayıp, hedeflere odaklanacak. Tarihi adım ise 9 Temmuz'da atılacak...

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl Koruyacağım' Derdinde 00:54

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl

AK Parti Sözcüsü Ünal Kılıçdaroğlu'nun kafası bu ara 'koltuğumu nasıl koruyacağım' derdinde. Kalkmış, girdiği her seçim kazanan, sandıkta milletin onayladığı % 52,76 ile seçimleri kazanmış Erdoğan'la ilgili 'ben onu teb..

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Aile Evsiz Kaldı 05:52

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Ail

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü çıkan yangında evin içinde mahsur kalan yürüme engelli eşini alevlerin arasına girip kurtaran Ali Akyol, evsiz kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yanan evde inceleme yapan..

Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı 02:58

Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı

YSK Başkanı Güven kesin seçim sonuçlarını açıkladı YSK Başkanı Güven, seçimin sonuçlandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 milyon 330 bin 823 oy (yüzde 52,59) aldığını bildirdi...

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız 02:13

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız

Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız ifadesini kullandığı video sosyal m..

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek 03:41

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek

Neslihan Demirtaş - Be Mübarek Dinle Söz: Neslihan Demirtaş Müzik: Mustafa Erdoğan, Neslihan Demirtaş Düzenleme: Gökhan Holat..

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana 04:09

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana Dinle Sorarım Sana şarkı sözleri ile Unutur muyum o güzel günleri? Mazi kıymetlidir kalbe dokunur Verilen sözlerin hepsi yalan dolan Son defa baktığım gözden okunur Bu işin sonunu düşün..

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar! 01:36

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar!

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar! İzle..

'YSK'nın Kararı İstanbul Seçimleri Üzerindeki Gölgenin Kalkmasını Sağlayacak 02:00

'YSK'nın Kararı İstanbul Seçimleri Üzerindeki Gölgenin Kalkmasını Sağl

'YSK'nın Kararı İstanbul Seçimleri Üzerindeki Gölgenin Kalkmasını Sağlayacak İzle..

İstanbul Dışına Çıkmış Vatandaşlarımızın Seçim İçin Dönüşleri Önemli 01:51

İstanbul Dışına Çıkmış Vatandaşlarımızın Seçim İçin Dönüşleri Önemli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnanıyorum ki özellikle İstanbul dışına çıkmış vatandaşlarımızın, İstanbullu hemşehrilerimizin bu seçim için geri dönüşleri çok ama çok önemli. dedi...

Düğün Salonları ve Gelinlikçiler Yoğun 02:26

Düğün Salonları ve Gelinlikçiler Yoğun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 Temmuz’da düğün salonlarının açılacağını açıklamasının ardından salonlar ve gelinlikçilerde yoğunluk başladı. Gerekli tedbirler bir bir devreye sokuldu, önlemler alındı...

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Çok Güzel Hareketler 2 | 37.Bölüm (Tek Parça Full HD) 1:52:29

Çok Güzel Hareketler 2 | 37.Bölüm (Tek Parça Full HD)

Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle başlıyor!nnÇok Güzel Hareketler 2 Resmi Hesapları:nhttps://www.instagram.com/cokg..

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek 01:08

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek

İstanbul bölge adliye mahkemesinin usulden bozması üzerine yeniden görülen Man Adası davasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi...

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..

Sertab Erener - Kafanı Yorma 03:58

Sertab Erener - Kafanı Yorma

Söz & Müzik: Sertab Erener Düzenleme: Sertab Erener, Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı Montaj: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Renk: Canberk Erdoğan / Sinefekt Saç & Makyaj: Sertab Erener Kafanı Yorma Parasızım..

Hakan Kan - Son Defa 02:20

Hakan Kan - Son Defa

Söz & Müzik: Hakan Kan Düzenleme: Kürşat Erdoğan Yönetmen: Kotanz..

Yunan Gazetesini Arayıp Osmanlı Marşı Dinlettiler 02:54

Yunan Gazetesini Arayıp Osmanlı Marşı Dinlettiler

Bolu’da bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerikli yayın yapan Yunan Dimokratia gazetesini arayarak Osmanlı marşı dinlettiler...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü 02:35

Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü

Adana’da yaşanan Tuğba Keleş cinayetine dair kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısı Erdoğan Küpeli’nin daha önce bir kadını daha tehdit ve taciz ettiği ortaya çıktı. İşte cinayetin ardındaki o ayrıntılar…..

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü 02:18

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü

Sevgili izleyiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu duyurduğu yeni doğalgaz müjdesiyle birlikte toplam doğalgaz rezervi 405 milyar metreküp oldu. Türkiye petrolleri Fatih sondaj gemisinin çalışma yaptığı Tuna-1 Kuyu..

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz 01:20

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ konusunda Türkiye ile farklı düşüncelerde olduklarını, öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert mizacına rağmen esnek ve güvenilir bir ortak olduğunu dile getirdi...

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de 02:24

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de

DOĞU AKDENİZ'DEKİ OYUN BOZULMUŞTUR DEDİ, KIBRIS'TA ÇÖZÜM İÇİN FEDERASYON SEÇENEĞİNE KAPIYI KAPADI. GÜNDEMİNDE ÖNCELİĞİ DIŞ POLİTİKANIN SICAK BAŞLIKLARINA AYIRAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TERÖRLE MÜCADELE ÜZERİNDEN BATI'YA ..

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

Meclis'te gergin oturum! 01:55

Meclis'te gergin oturum!

MECLİS'TE AK PARTİ İLE CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ. BU KEZ TANSİYONU YÜKSELTEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KKTC'DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI ÖNERİSİ OLDU...