#Rachel araz ile etli yaprak sarması tarifi

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Nutella'lı Ekler Tarifi 06:47

Nutella'lı Ekler Tarifi

Ev yapımı enfes bir ekler ve üzerinde Nutella süslemesiyle bu tarifi çok seveceksiniz.. Vanilyalı pasta kreması ile Nutella uyumu gerçekten nefis bir tat oluşturuyor.. Ekler Tarifi İçin Malzemeler: Ekler Şu Hamuru:(bard..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi 02:57

Porsiyonluk Köstebek Pasta Tarifi

Mini Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı dolusu kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1. 5 su bardağı un İçine; 2..

Çıtır Salata Kasesi Tarifi  Salata Kasesi Yapımı 02:42

Çıtır Salata Kasesi Tarifi Salata Kasesi Yapımı

1.Yoğurma kabına 125g margarin,yarım çay bardağı sıvı yağ,1 adet yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1'er tatlı kaşığı kadar Kekik, Pulbiber, Çörekotu, Tuz alınır. 2.2-2,5 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 3...

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Domates Çorbası Tarifi 01:28

Domates Çorbası Tarifi

Domates Çorbası Tarifi..

Fırında Bütün Tavuk Tarifi 02:06

Fırında Bütün Tavuk Tarifi

Fırında Bütün Tavuk Tarifi izle..

Fırında Dolma Tarifi 06:15

Fırında Dolma Tarifi

Fırında Dolma Tarifi izle..

Fırında Karnıyarık Tarifi 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi

Fırında Karnıyarık Tarifi izle..

Fırında Makarna Tarifi 09:24

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna Tarifi izle..

Fırında Balık Tarifi 04:36

Fırında Balık Tarifi

Fırında Balık Tarifi izle..

Fırında Somon Tarifi 01:57

Fırında Somon Tarifi

Fırında Somon Tarifi izle..

Tül Perde Tatlısı Tarifi 06:56

Tül Perde Tatlısı Tarifi

Tül Perde Tatlısı Tarifi..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Cheesecake Kurabiye Tarifi 03:54

Cheesecake Kurabiye Tarifi

Cheesecake Kurabiye Tarifi. Yumuşacık Cheesecake tadında nefis bir kurabiye tarifi. Cheesecake Kurabiye için Malzemeler: 1 kutu Krem Peynir (Beyaz & Tuzsuz) 1/2 bardak Tereyağı 1 + 1/4 bardak Şeker 2 adet Yumurta 1 çay ..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

Mikrodalgada Kumpir Tarifi 04:34

Mikrodalgada Kumpir Tarifi

Blogta yayınladığımda çok sevildi mikrodalgada pratik kumpir tarifi. Beni buradan takip edenlerle de paylaşmasam olmazdı. Elbette tarifi denemek isteyip yapamazsam diye endişelenenler için de patatesin kıvamını göstermes..

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 12:51

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Saniye Annenin narlı ve norlu yaş pasta tarifi sizlerle..Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz :)..

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi  Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır 02:55

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır

Geleneksel ve sağlıklı beslenmek için gerekli olan yemeklerimizden zeytinyağlı barbunya tarifi videosu hazırladık. Sebzeli ve zeytinyağlı barbunya pilaki nasıl yapılır diye gelen mesajlar neticesinde bu tarifi hazırladık..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi 03:51

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi

Nefis bir şerbetli tatlı tarifi olan ve özellikle ramazan ayında da çok sevilen lokmalık irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Tek lokmalık irmik tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir ve yapımı aşamalarının tüm ayr..

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Patatesli Kıymalı Kadınbudu Köfte Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri listemize yeni bir tarif videosu daha ekledik. Kıymalı ve patatesli kadınbudu köfte tarifi videosu. Normal kadınbudu köfte tarifinden biraz farklıdır. Lezzetine bayılacaksınız. Patatesli kıymalı kadınbudu..

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..