#Rachel araz ile etli yaprak sarması tarifi

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Bazlama Tarifi 02:32

Bazlama Tarifi

Tavada Yumuşacık Bazlama Tarifi İçin Malzemeler 500 g un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket Pakmaya Ekşi Mayalı Ekmek Harcı 300 ml ılık su Hazırlanışı; 1.500 g un,1 tatlı kaşığı tuz,1 yemek kaşığı tozş..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Çilekli Cheesecake Tarifi  Cheese Kek 02:55

Çilekli Cheesecake Tarifi Cheese Kek

Taban Malzemeleri 200gr yulaflı bisküvi 50gr tereyağı 3 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süzme yoğurt 300gr labne peyniri 1 paket vanilya Sosun Malzemeleri Yarım kg çilek 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek ..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...

Limonlu Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:30

Limonlu Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir limonlu baton kek tarifi videosu hazırladık. Pamuk gibi yumuşacık keki, limon aroması ve üzerindeki pudra şekeri ile nefis bir kek. Özellikle çay ve kahve ile servis etmenizi tavsiye..

Omlet Tarifi  Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır 01:23

Omlet Tarifi Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için Omlet Tarifi hazırladık. İzleyin ve Omlet nasıl yapılır videolu anlatım ile kolaylık ile öğrenin. :)..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..