#Radara yakalanmama özelliğine sahip savaş uçağ

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı 02:19

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı

367 garabetinin mimarı Yargıtay onursal başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Ordu içindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını temizlemeye yönelik Kanun Hükmünde Kararname'lerin ordudaki hiy..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Perihan Savaştan İtiraf.. 01:59

Perihan Savaştan İtiraf..

Türk sinemasının usta ismi Perihan Savaş, uzun süre konuşulacak açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses ile 6 yıl süren fırtınalı bir birliktelik yaşayan Perihan Savaş, Benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor. Ben kim..

  • ANKA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Oktay Güçlüyü Öldüresiye Dövüyor! 04:12

Meryem - Oktay Güçlüyü Öldüresiye Dövüyor!

Meryem'in, Savaş tarafından kaçırıldığını öğrenen Oktay deliye dönüyor ve Meryem'in yerini bulmak için Güçlü'nün sorgusuna giriyor. Savaş'ın, Meryem'i kaçırmasından sonra suçlu olarak görülen Güçlü, emniyette sorguya çek..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 13. Bölüm Fragmanı 01:02

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Hikaye ve Künye Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi ..

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 15. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Güçlü, intikam almak için Mahmut'un peşine düşüyor; herkesi büyük bir felaket bekliyor! Meryem ile Savaş'ın bir arada olmasını kabullenemeyen Oktay, ikiliyi ayırabilmek için Savaş'ta..

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 18. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağla..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 21. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 21. Bölüm Fragmanı

Meryem 21. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...'' Merye..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Meryem 27. Bölüm Fragmanı 00:54

Meryem 27. Bölüm Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor! Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek iç..

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor! Oktay'ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey 04:00

Her Zamanın En Hızlı Kara Aracı Saatte 1300KM Harika Birşey

'Bloodhound' Her Zaman En Hızlı Kara Aracına Sahip Olmaya Hazırlandı:Saatte 1300km hız Müthiş mühendislerden oluşan bir ekip, tüm zamanların en hızlı kara araçları yaratmaya çalışıyor. Şu anki karada hız rekoru, İngiliz ..

  • Cowboy tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Bu Kız İnanılmaz 01:48

Bu Kız İnanılmaz

Çok parlak bebek çok başarılı olacak bir gün Çocuğunu fiziksel ve zihinsel güce sahip olmak harika bir şey! Bu harika! Bundan zevk aldığı sürece, bu onun gelişimi için çok sağlıklı. Kendini disiplin çok önemli, ebeveyn ..

Kurân-ı Kerim Diye incil Okuyunca Bakın Nasıl Rezil oldular 02:52

Kurân-ı Kerim Diye incil Okuyunca Bakın Nasıl Rezil oldular

Sizi Gidi Troller Sizi ,Yuz ifadeleri cok ilgincti dogruyu ogrenince sanki konduramaz gibi ama kurana rahat rahat atip tutuyorlardi... Yazik Hanslar, Helgalar ,kendi dinini, bilmezken, Kuranı Kerime, söz söyleme, hakkın..

Penelope Cruz Makyajı 06:26

Penelope Cruz Makyajı

Etkileyici bakışlara sahip olan ünlü Hollywood yıldızı Penelope Cruz'un bakışlarına sahip olmak makyaj incelikleriyle hiç de zor değil.Penelope Cruz etkileyici makyajı nasıl yapılır videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izled..

  • Kadınca tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..