#Rakip olarak

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın 02:08

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Avrupa’da batı ülkelerinde ırkçılık siyasi bir mesele olarak yeniden canlanıyor. Halbuki herkesin gözünü açması lazım, bu gidişat böyle gittikçe küre..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus 04:01

Görme Engelli İnsanlar İçin Çevreyi Anlatan Kişisel Asistan: Horus

İsveç merkezli Eyra isimli şirket tarafından geliştirilen Horus, çevresini iki farklı kamerası ile algılayarak görme engelli kullanıcısına işitsel olarak aktarıyor. Algıladığı görüntüyü inceleyen, analiz eden ve tanımlay..

  • Cowboy tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti 02:32

Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti

Başkan Barack Obama, BM Genel Sekreteri'ni Cuma akşamı Beyaz Saray'da görüştü ve kendisini olağanüstü olarak etkili bir lider olarak nitelendirdi. Antonio Guterres, Obama ve Başkan seçilen Trump ile yakın çalışma konu..

Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle 1:51:55

Elçiyi Öldürmek Türkçe Dublaj Film İzle

San Jose Mercury muhabiri Gary Webb’in gerçek hayat öyküsünden yola çıkılan öyküde, Nikarugua’daki isyancılar ve California merkezli uyuşturucu ithalatıyla ilgili olarak CIA ile kurduğu sıkı ilişki sayesinde uyuşturucu t..

  • Film İzle tarafından
  • 10.635 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği 00:53

Anne Keklik Ve Yavrularının Güzelliği

Keklik, sülüngiller (Phasianidae) familyasından bıldırcından büyük bazı kuş türlerine verilen ad. Keklik terimi belirli bir taksonomik gruba denk gelmez. Avlanan bir hayvandır. Eti lezzetlidir. Genelde 2-3 yumurta bırakı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016 NBA Şampiyonu Cleveland Cavaliers'ın Şampiyonluk Yüzüğünün Yapımı 03:24

2016 NBA Şampiyonu Cleveland Cavaliers'ın Şampiyonluk Yüzüğünün Yapımı

Profesyonel bir basketbolcu olarak bir şampiyonluk kazandığınızda hele ki NBA takımı olarak bu başarıyı elde ettiyseniz, harika bir yüzük sahibi olursunuz. Bu yüzük öyle sıradan bir yüzük değil!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti 00:20

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti

Ay’da yürüyen son insan Eugene Cernan 82 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı NASA astronotu, 1972’ de Apollo 17 programında görev komutanı olarak üç kez uzay görevinde bulundu. İnsanoğlunun Ay’a olan yolculuğu 14 Aralı..

Düğün İğneliği Yapımı-Dıy Wedding the Pincushion 03:43

Düğün İğneliği Yapımı-Dıy Wedding the Pincushion

Hem şık bir dekoratif olarak kullanacağınız hemde iğnelik olarak kullanacağınız çok hoş bir tasarım.Videoların devamından haberdar olmak vede yorum ve önerileriniz için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de 'Dünyanın En Büyük İç Göçü' Devam Ediyor 00:37

Çin'de 'Dünyanın En Büyük İç Göçü' Devam Ediyor

Çin yeni yılına tüm aile üyeleriyle girmenin en önemli geleneklerden biri olduğu ülkede halkın toplu şekilde memleketlerine gitmesi, modern dünyadaki en büyük insan hareketi olarak da ifade ediliyor...

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder 03:29

Trump Sınırları Aşarsa Kongre Müdahale Eder

Dolar milyarderi George Soros'un görüntüleri ekrana geldi. Soros'un verdiği röportajda ABD Başkanı Donald Trump için 'Diktatör' ifadesini kullanıyor. Soros, 'Trump'ın diktatör olabilecek güce sahip olmadığını eğer sınırl..

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

İnanılmaz Ayakkabı Yenileme Teknikleri-Dıy 10:57

İnanılmaz Ayakkabı Yenileme Teknikleri-Dıy

Geri Dönüşüm Projeleri olarak bu videomuz da siz izleyenlerimize eski ayakkabılarınızı veya yenilemek istediğiniz ayakkabıları nasıl yenileyeceğinize dair bir fikir olarak bu videoyu hazırladık. Umarız beğenmişsinizdir ...

  • Kadınca tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusr-et’in Saltbae Akımına Çakma Yenge Amanda Cerny de Katıldı! 00:57

Nusr-et’in Saltbae Akımına Çakma Yenge Amanda Cerny de Katıldı!

Bildiğiniz gibi aylar önce Twitter üzerinden Yozgatlı Dayı olarak popülerleşen bir karakter ile evlilik muhabbeti yapmasıyla Türkiye’nin müstakbel gelini olan Amanda Cerny, aradan geçen zaman sonrası azalan ününü Nusr-et..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozuk Çıkan Buzdolabını Cenaze Arabasıyla İade Etti 00:56

Bozuk Çıkan Buzdolabını Cenaze Arabasıyla İade Etti

İngiltere'de bir cenaze şirketinde yönetici olarak çalışan Rafael Learmonth, satın aldığı buzdolabı bozuk çıkınca ürününü geri almayan şirkete karşı tüketici ilginç bir tepki gösterdi..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı 01:30

İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir inşaat işçisi, nadir kuş türlerini doğaya yeniden kazandırmak için yetiştiriyor. İlçeye bağlı tarihi Kızkalesi'nde yaşayan 35 yaşındaki inşaat işçisi hayvansever Bilal Bozkurt, hobi olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce