#Rakı sofrasında karı korkusundan İmana gelen adam

Hotel Transilvanya Film İzle 1:31:31

Hotel Transilvanya Film İzle

Dracula'nın (Adam Sandler) zengin canavarların ve ailenin yaşayabileceği, kendilerini rahatsız etmek için insanın olmadığı canavarlara maruz kalabileceği, beş yüzlü tatil beldesi olan Hotel Transylvania'ya hoş geldiniz. ..

3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti! 19:07

3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti!

3 Adam'ın sezon finalinde yıl boyunca yayınlanan bölümlerdeki en keyifli anlar yayınlandı. İşte o anlar... Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü 30.bölüm sezon finaliyle TV8..

  • ANKA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi 01:05

Çalışma Arkadaşlarına Muhteşem T-Rex ve Velociraptor Taklidi

Taklit yeteneği ile arkadaşlarını eğlendirmenin çok güzel bir yolunu bulan adam iş yerinde T-Rex ve Velociraptor taklidi yapıyor. İnşaat işçisi olarak çalışan adam boş boş oturup sıkılmak yerine arkadaşlarını böyle eğlen..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıplak Elle Köpek Balığı Yakalamak 00:56

Çıplak Elle Köpek Balığı Yakalamak

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir adam, gölde bulunan köpekbalığını çıplak elleriyle yakaladı. Bir anda suya dalış yapan adam, elinde bir köpekbalığı ile çıkıyor. Seattle'da çekilen bu görüntü, sosyal medya üzerinde sı..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serenay Sarıkayadan Okçuluk Dersleri  05:43

Serenay Sarıkayadan Okçuluk Dersleri

3 Adam'ın 21 Ekim Cuma günkü programında okçuluk üzerine çalışmalar yapan Serenay Sarıkaya'nın marifetlerini duyan 3 Adam stüdyoya gerekli ekipmanları getirdi ve olanlar oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirer Gerçekleri Eserin Yüzüne Vurursa! 02:57

Ata Demirer Gerçekleri Eserin Yüzüne Vurursa!

3 Adam unutulmayacak bir bölüme imza attı. 3 Adam'ın bomba konuğu Ata Demirer gerçekleri Eser'in yüzüne vurunca olanlar oldu!..

  • ANKA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sincabın Kendini Beslemek İsteyen Adama Saldırması 00:11

Sincabın Kendini Beslemek İsteyen Adama Saldırması

Doğada yaşayan sincabı eliyle beslemeye çalışan iyi niyetli genç adam sincabın saldırısına uğramış. Genç adam saldırıyı küçük sıyrıklarla kurtarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti 00:43

Boksör Kavga Ederse Üçünü De Nakavt Etti

Rusya'da bir asansörde kavga eden adam yanındaki üç kişiyi yere serdi. Asansör kamerasının kaydettiği görüntülerde üç kişiyle tartışan adam asansörün durmasıyla kapıya doğru yöneldi. Bu sırada bir anda geriye dönen adam ..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Paranormal Kanlı Havuz Vakası 25:13

Paranormal Kanlı Havuz Vakası

Bir zamanlar bu ev dönemin en görkemli ve zengin ailesinin yaşadığı bir konakmış. Bir vakit yaşlı bir adam bu köye gelerek hane hane dolaşmış, insanlardan: kızım açım, ekmek verir misin?, oğlum çok susadım, bir bardak s..

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar 00:41

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar Suriye'deki iç savaşın ardından, terör örgütlerinin mağdur ettiği Şuyuhlu Suriyeliler de Fırat Kalkanı Harekatı'nın simgesi haline gelen Cerablus'a sığındı...

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..