#Ramazan tay uyanalım gençler

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Işık - Ben Aşka İnanırım 03:16

Işık - Ben Aşka İnanırım

Ben Aşka İnanırım şarkı sözleri ile Çok bekledim Doğmayan gecelerde soldum Ama hiç umudum tükenmedi Geçsin yıllar Çok özledim Özleyen anlardı beni Ama hiç umudum bitmedi Ben aşka inanırım Yanımda ol dayanırım Düşelim..

Prof Dr Mustafa Karataş’la Sahur Vakti Fragmanı 00:34

Prof Dr Mustafa Karataş’la Sahur Vakti Fragmanı

Yardımlaşmanın, iyiliğin ve bereketin ayı Ramazan'da Prof. Dr. Mustafa Karataş gönülden muhabbeti ile sahurda evlerinize konuk oluyor! Mustafa Karataş'la Sahur Vakti Ramazan ayı boyunca ayrıntılar kanalımız ANKA da....

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Survivor 2018 - 4.Bölüm - Gönüllüler'de Anıl Korkusu Kaburgada Kırık Olabilir 01:07

Survivor 2018 - 4.Bölüm - Gönüllüler'de Anıl Korkusu Kaburgada Kırık O

Ödül oyunu dönüşünde sırtında acı hisseden Anıl, Ramazan'a kontrol ettirdi. Ramazan kontrolün ardından durumun ciddi olabileceğini söyledi...

  • BETA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide 05:21

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide

11 ayın sultanı Ramazan ayında, Osmanlıdan günümüze kadar uzanan ve sofraların vazgeçilmezi lezzeti olan ramazan pidesinin üretimi için fırıncıların mesaisi hız kazandı. Ramazan ayında ekmek israfı konusunda önerilerde b..

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maana Ke Hum Yaar Nahin Song - Meri Pyaari Bindu - Ayushmann Khurrana - Parineeti Chopra 03:18

Maana Ke Hum Yaar Nahin Song - Meri Pyaari Bindu - Ayushmann Khurrana

Maana Ke Hum Yaar Nahin Lyrics Maana ke hum yaar nahin Lo tay hai ke pyaar nahin (x2) Phir bhi nazrein na tum milaana Dil ka aitbaar nahi Maana ke hum yaar nahi… Raaste mein jo milo toh Haath milaane ruk jaana Ho… Saa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Hande Yener - Bela 01:21

Hande Yener - Bela

tay tv..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Ağrılı Gençlerden Ailelerine 'Kardan Gelin' Mesajı 01:54

Ağrılı Gençlerden Ailelerine 'Kardan Gelin' Mesajı

Ağrı'da başlık parasından şikayet eden gençler, karın yağmasıyla birlikte kardan gelin yaparak ailelerine evlilik mesajı gönderdi...

Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri 02:52

Trend Erkek Saç Kesim & Modelleri

Yeni sezonun özellikle gençler arasında öne çıkan erkek saç modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün 01:27

Kırşehir'de Yapılan Akıllara Zarar Öcülü Düğün

Oyunu yürüten kişiye sayacı denir. bu grupta genellikle dede, arap, gelin ve deve rolü yapan oyuncular vardır. Gençler tanınmayacak şekilde bu kıyafetlere bürünerek kapı kapı dolaşmaya başlarlar. seyirlik oyun oynayarak,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tahtaya Çıkmayı Yanlış Anlayan Liseli 00:10

Tahtaya Çıkmayı Yanlış Anlayan Liseli

Liseli gençler özellikle meslek liseli gençler başta olmak üzere eğlenceli videoları ile sık sık karşımıza çıkıyorlar. Bu seferde yine eğlenceli bir video ile karşımızdalar...

  • JokerS tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası 03:58

Ateş Eden Gençlerin İnanılmaz Kazası

Atış talimi yapan gençler görülmedik kazalarla karşılaşınca, izleyenleri gülme krizine soktu. Acemi atıcıların başına gelenler izleyenleri kahkahaya boğdu. Özellikle kadınlar tabanca ve tüfekle atış yapmaya kalkınca baş..

  • JET TV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Dayılar Gençleri Dövüyor 01:09

Dayılar Gençleri Dövüyor

Gençler dayıları dövmeye giderken dayak yiyip geliyolar..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 40.Bölüm - Prenses Kelebek! 04:29

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Prenses Kelebek!

Gençler Üzüm'ü kandırmak için Kelebek'e makyaj yapıyor; ortalık karışıyor! Haydar Efe'nin ölümcül hastalığı, herkesi derin bir acıya boğar. Doktorların önerisi sonrası Haydar Efe'nin her dileğinin gerçekleşmesini isteyen..

  • ANKA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce