#Ramazan zor afrin kartalı müzik dinle

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum 01:43

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Afrin kent merkezine girilmemesini istediğini hatırlatarak, İnanın, bu ülkenin evladı olarak, iktidar partisinin genel başkanı olarak, bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak bunların çapsızlıklar..

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı 01:50

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup öğrenci Afrin zaferi için lokum dağıtmış, bu durumdan rahatsız olan terör yandaşı öğrenciler ise Nasıl girdiyseniz oradan çıkarmasını da bilirler sizi diyerek adet..

Teröristlere Ait İki Ayrı Sığınakta Muhtelif Silah Mühimmat Ve Yaşam Malzemesi Ele Geçirildi 00:51

Teröristlere Ait İki Ayrı Sığınakta Muhtelif Silah Mühimmat Ve Yaşam M

Afrin'in Samatek köyünde yapılan arama faaliyetinde, teröristlere ait iki ayrı sığınakta muhtelif silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi...

Mehmetçiğin İllüzyonunda Tüm Foyayı Ortaya Çıkaran Afrinli Çocuk 00:30

Mehmetçiğin İllüzyonunda Tüm Foyayı Ortaya Çıkaran Afrinli Çocuk

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen Afrin'de huzur hakim. Çocukların arasında onlara parmak illüzyonu yapan askerimizin hilesini, Afrinli çocuk ortaya çıkarıyor. O neşeli anlar bir başka Mehmetçiğin..

Afrinli Kürtlerden Kentin Gerçek Halkına Geri Dönün Çağrısı 02:17

Afrinli Kürtlerden Kentin Gerçek Halkına Geri Dönün Çağrısı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusunun (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlediği Afrin'e geri dönen Kürt aileler, bölgedeki durumun iyi olduğu belirterek, halkı evlerine dönmeye ç..

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu 01:16

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu

TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde yalnız yaşayan, konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken 89 yaşındaki Zeynep Hasalmanu'ya, Mehmetçik s..

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz 01:18

Mete Yarar Bizim Memleketimizde Bizi Dövemezsiniz

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, gzt.com dijital platformlarında yayınlanan, İsmail Halis'in sunduğu Güvenli Bölge programında, Afrin'deki operasyona katılan askerimizi destekleyenlere karşı çıkan sanatçılara tepki gösterdi..

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var' 01:20

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Siirt'te partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Afrin'le ilgili son durumu da belirttiği konuşmasında Erdoğan, Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 17 oldu. Kuzey I..

Cindereslilerin Sıcak Ekmeği Mehmetçik'ten 01:04

Cindereslilerin Sıcak Ekmeği Mehmetçik'ten

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen Afrin'in Cinderes beldesinde Mehmetçik, halkın ekmek ihtiyacını kurduğu mobil fırınla gideriyor...

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor 00:45

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terörist işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sağlık hizmetleri de tüm hızıyla sürüyor. TSK'nın resmi Twitter hesabından 'Cenderis'de halka sunulan..

Geliyorum Diyen Tır Kazası 01:26

Geliyorum Diyen Tır Kazası

Afrin harekatına destek için Konya'da oluşturulan TIR konvoyunda gerekli takip mesafesini bırakmayan TIR sürücüsü kazaya neden oluyor. Kullandığı aracın eski nesil olması da bir diğer neden...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Teröristlerin Biz Mehmetçiğin Parkasını Ve Postalını Giyeriz 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Teröristlerin Biz Mehmetçiğin Parkasını Ve

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin ziyaretine ilişkin, CHP'nin başındaki bu zat, 'parkayı ve postalı öğrenciliğimden beri giyiyorum' demişti. Siz teröristlerin, biz Mehmetçiğin parkasını ve postalını giyeriz aramızdaki fark b..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Musa Özalkan 09:17

Tabuta Sığmayanlar Şehit Musa Özalkan

Afrin Harekatının ilk şehidi Musa Özalkan'ın şehit olduğu çatışmanın tüyleri diken diken eden detayları ilk kez 'Tabuta Sığmayanlar' programında. 'Tabuta Sığmayanlar' programının üçüncü bölümünde Şehit Musa Özalkan'ın az..

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor 01:59

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri didik..

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü 01:57

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Cemil Erkek'in Balıkesir'deki baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehidin küçük çocukları 4 buçuk yaşındaki Melike Ceren ve 4 aylık Salih Enes babalarının t..

Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati 02:10

Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati

Suriye'nin Afrin bölgesinden terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sivil yerleşim yerlerine roket ve havanla düzenlenen saldırılar sonucu zarar gören ailelere devletin şefkat eli uzandı...

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı 01:19

Şehitler Tepesi Bayraklarla Donatıldı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit düştüğü Şehitler Tepesi'ne Hassa Belediyesi tarafından 9 Türk..

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Kandil Operasyonunun İki Şifresi 02:17

Kandil Operasyonunun İki Şifresi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kandil yürüyüşü ABD cephesini paniğe sevk etti. Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu ve son olarak Kandil kuşatması ile Türkiye, terör koridorunu adım adım yok ediyor. Operasyonun iki şifresi ise H..

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar 05:10

Teslim Olan Kadın Teröristlerden Şok Edici İtiraflar

Şırnak'ta teslim olan PKK'lı 3 kadın teröristten ikisi, terör örgütünün iç yüzünü, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı başta olmak üzere başarılı operasyonla..

Başbakan Yıldırım: Bütün Örgütleri Ülkemize Tehlike Olmaktan Çıkarıyoruz 01:13

Başbakan Yıldırım: Bütün Örgütleri Ülkemize Tehlike Olmaktan Çıkarıyor

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PYD, PKK, DEAŞ, bütün örgütleri ülkemize tehlike olmaktan çıkarıyoruz. Cerablus'tan, El-Bab'dan, Afrin'den nasıl temizlediysek Kandil'den de temizleyeceğiz. dedi...

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz 01:00

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PKK, DEAŞ örgütlerine göz açtırmadık, açtırmayacağız. Şimdi terörü mahallinde bitirmek için Münbiç'teyiz, Fırat Kalkanı'ndayız, Afrin'deyiz. Terör nereye kaçarsa ensesindeyiz, orada etkisiz hale..

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik 01:34

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik

Özgür Suriye Ordusu, Afrin'de yerli üretim silahlı insansız hava aracı ile imha edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla Türk ve Suriye devrimi bayrağının yer ..

Alper Eğri - Bum Bum - Tiktok Remix 03:14

Alper Eğri - Bum Bum - Tiktok Remix

Selam arkadaşlar '' Bum Bum '' isimi Original Mix'im sizlerle! Lyrics : Alper Eğri Vocal : Alper Eğri Prod : Alper Eğri Video : Ramazan Şahin..

Allahu Allah İlahisi 05:53

Allahu Allah İlahisi

Ömrün bitirmiş viranemiyem Aklın yitirmiş divanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Kanat vururum, döner dururum Yanar kurururm, pervanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler 04:49

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ramazan ayına sayılı günler kala hurma alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan esnaf Yasemin Özkan, işlenmiş hurmadan kaçınılmasını ve taze hurma alınmasını önerdi. Özkan, şeker hastalarının ise hurmayı..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..