#Rambo okan a spor ekranlarında galatasaraylıları trolledi

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı 00:47

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, so..

İzleyin, Hemen Spora Başlamak İsteyeceksiniz !! 04:59

İzleyin, Hemen Spora Başlamak İsteyeceksiniz !!

Kilo vermek ve fit görünmek için spor yapmak şart.Peki bu spor yapmayı eğlenceli hale getirmeye ne dersini?Eğlenerek spor yapmayı videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rıdvan Dilmen'in Anısı Stüdyoyu Dondurdu! (Yüzde Yüz Futbol - 19 Şubat 2017) 01:50

Rıdvan Dilmen'in Anısı Stüdyoyu Dondurdu! (Yüzde Yüz Futbol - 19 Şubat

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maç sonrasında yüzde yüz Futbol programında maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay arasında geçen dialog sosyal medyayı salladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray-Fenerbahçe - 75-79 Basketbol Maç Özeti 04:32

Galatasaray-Fenerbahçe - 75-79 Basketbol Maç Özeti

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21'inci Haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Oynanan Derbi Maçta Galatasaray, Fenerbahçe'ye 79-75 Yenildi...

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET 00:31

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında Maccabi Fox Tel Aviv’i konuk etti. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan mücadeleyi Takımımız, 79-81 kaybetti. Fenerbahçe'deki 200. ..

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı 00:39

Kas Yapayım Derken Bacaklarını Kırdı

Hindistan’da yaşayan Ambrish Patel isimli bir genç, spor yaptığı esnada kendini video kaydına aldırdı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Patel’in ’leg press’ adında bacak geliştirici spor aletini kullandığı sırad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

01:33

"Hocanın Sistemine Uyacaksın" İzle

TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Yasin Öztikin'in Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi...

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle 01:24

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle

Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu A Spor'a özel açıklamalar yaptı. İki yerli teknik direktör ile görüştüklerini ifade eden Uslu, yabancı para biriminden tamamen vazgeçip Türk lirasına dö..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle 01:41

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle

Gazetemiz yazarı Mehmet DemirkoL, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakar hakkında çıkan transfer iddialarını yorumladı...

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle 02:35

Cenk Tosun'a İlginç Benzetme İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç öncesi NTV Spor'da konuşan yazarımız Mehmet Demirkol, siyah-beyazlı takımın başarılı forveti Cenk Tosun'un performansı hak..

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması 01:01

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi 01:06

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı 00:45

Futbol Tarihinin En Saçma Ofsayt Kararı

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi. White Hart Lane'de oynanan karşı..

Küçük Kızlar Voleybol İzle 06:02

Küçük Kızlar Voleybol İzle

ALP SPOR - SPOR TEKNİK KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL MAÇI 3-0..

Şimdi Ne Olacak İsmail Şenol Yorumladı 02:34

Şimdi Ne Olacak İsmail Şenol Yorumladı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off serisi yarı final üçüncü maçında Anadolu Efes ile Beşiktaş Sompo Japan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaştı. Hakem kararlarına tepki gösteren Anadolu Efes takımı kısa süreliğine..

  • SPORCU tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anıldı 04:11

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anı

Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray’ın efsane kalecilerinden Turgay Sabit Şener, vefatının 1. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabr..

  • OFSAYT tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Pilates Topu ile 12 Dakikada Yağ Yakan - Kilo Verdiren - Göbeği Eriten Egzersizler 04:38

Pilates Topu ile 12 Dakikada Yağ Yakan - Kilo Verdiren - Göbeği Erite

12 dakika + Pilates Topu ile 8 Etkili Hareket + Canlandırıcı Müzik = Yağ Yakım İster evde, ister spor salonunda, her yerde yapabileceğiniz 12 dakikalık bu muhteşem program sayesinde siz de hedeflediğiniz kiloya ulaşabili..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu! 05:58

Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu!

Çocuklar Duymasın 12. Bölümde; Gönül'ün bir dergide gördüğü erkek vücudu dikkatini çekince Tuna bu durum karşısında acilen spora başlıyor ancak durum beklediği gibi ilerlemiyor! Uzun zamandır spor yapmayan Tuna, Gönül'ün..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wingsuit Flying Sporu 01:28

Wingsuit Flying Sporu

İnsanlar var olduklarından beri, bazı şeylere oldukça meraklı ve de ilgili olarak yaklaşmışlardır. Uçmak da, insanların geçmişten günümüze kadar gelinen süreç içerisinde tarihin her döneminde ilgi duyulan ve bu yönde çal..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce