#Ravi İncigöz canım

Gripin - Elini Korkak Alıştırma 04:52

Gripin - Elini Korkak Alıştırma

Şarkı Sözleri: İnanır mısın dünya, geçen gece Sen dönerken rastladım kendime Gözler aynı göz, bakışlar derbeder Çok selamı varmış özleyenlere Tövbeler etmiş, hala bırakamamış seni Son bir çare sakal bırakmış Tanınmamak..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

Sibel Can - Vallahi Yalan 03:24

Sibel Can - Vallahi Yalan

Sibel Can - Vallahi Yalan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Canım çok özlüyormuş Bensiz çok üşüyormuş Gözüne uyku girmiyormuş Vallahi yalan Bir daha kadrimi bilicem Elleri güldürmeyicem Dedim de dinlemedin ki Vefasız niye b..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik ) 03:52

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yıllar geçti Silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Ersay Üner - Selam 05:10

Ersay Üner - Selam

Selam şarkı sözleri ile Selam, buluşalım mı? Biraz konuşalım mı? Canım, epeyce sıkkın Payın büyük, yalan mı? Dilin ağır konuşmuş Boşa atıp da tutmuş Belli ki birileri doldurmuş Bana kesmiş tüm hesabı Sendeki kalp de be..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video) 04:07

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kızlar gelse dizilseler sürüylen sürüyle Dönüp bakmam işim olmaz biriylen kardaş (çünkü) Yanıyom bir Sivaslı uğruna Ölüyom ben yarimin yoluna Yaralı ah bu gönlüm yaralı Zaralı zaten yarim Zaralı Ondan ba..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır 04:12

Uygar Erdoğan - Ne Acıdır

Ne Acıdır şarkı sözleri ile Ne acıdır bir derde saplanmak e yaradır bu hayata katlanmak bende gülmek istiyorum vay canım ömür denen su yalancı baharda Nere gittin yar seni ararım yol tukettin yar seni sorarım kusmem b..

Çimen Yalçın - Taşa Verdim Yanımı [ Single © 2020 Kalan Müzik ] 04:39

Çimen Yalçın - Taşa Verdim Yanımı [ Single © 2020 Kalan Müzik ]

Taşa verdim yanımı Toprak emdi kanımı (oy dağlar) Azrail’e can vermezdim Bir canım var, yar aldı (oy dağlar) Dağları duman aldı Bülbülü figan aldı (oy dağlar) Azrail’e borçlu kaldım Bir canım var, yar aldı (oy dağlar) ..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Dilan Polat - Enercii 02:50

Dilan Polat - Enercii

Eğlendiriyor beni dedikodularınız Yüzüme gülüp ardımdan konuşmalarınız Ne gözünüz tutar ne de beddualarınız Çekemeyenler parti kursa kazanırsınız Görüyorum her köşe başında taklitimi Utanmadan bir de soruyor benziyoruz ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 9 ay önce
EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melankolia 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız #türkçerap #melan

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/zjMwJRiT Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

3 Dakikada İlginç Bir Kişilik Testi 03:55

3 Dakikada İlginç Bir Kişilik Testi

Daha önce hiç görmediğiniz ilginç ama bir o kadar hadi canım diyeceğiniz farklı bir kişilik testi. Cevapları öğrenmeye geçmeden önce cevaplarınızı bir kağıda not alabilirsiniz.iyi seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afacan Louie - Şükran Günü 18:56

Afacan Louie - Şükran Günü

Küçükkken müptelaası olduğum, şimdi bile ne zaman canım sıkılsa açıp izlediğim bir çizgi filmdir. Hep kendimi bulmuşumdur bu çizgi filmde şimdi yok böyle çizgi filmler. Bilen arkadaşlar varsa biraz sıkıntı atmaya gülmeye..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Güle Oynaya Dayak Yiyen Kızın Kürekle İntikamı ( KIZ DÖVÜŞÜ) 02:03

Güle Oynaya Dayak Yiyen Kızın Kürekle İntikamı ( KIZ DÖVÜŞÜ)

Siyahlı kız iki saat yapınıp kavgaya hazırlanıyor ve kavga başladıktan sonra pembeli güzelin art arda inen yumrukları karşısında sersemliyor. Pembeli güzel adeta güle oynaya sopa çekiyor. Sonunda cinnete bağlayan siyahlı..

  • Cowboy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Çılgın Ev İcatları - Çok Çok Komik Buluşlar 10:00

Çılgın Ev İcatları - Çok Çok Komik Buluşlar

Sizleri güldürecek, haydi canım sende diyeceğiniz komik Buluş ve icat arası videolar...

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..