#Ravi İncigöz canım

Kız Arkadaşına iphone X Alan Dostumuz 05:15

Kız Arkadaşına iphone X Alan Dostumuz

Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse.. Diye Tarif Etmiş Aşkı Can Yücel Bu Dostumuz da Aşka Gelip Varım Yoğum Bir Sevdiğim Diyerek Sevdiceğine İphone X A..

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş 03:52

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş

Sorma ille de sorma Bu aşk tanımı tutmuyor Susma kapıda durma Böyle ayrılık başlıyor Bu aşk kalıba sığmadı Bütün sözlerin yalan mıydı Giderken söylediklerin İnan hiç yakışmadı Bu son rötuş ilacım olmadı Benim derdi..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Suya Yüz Üstü Çakılan Kadın 00:10

Suya Yüz Üstü Çakılan Kadın

Metrelerce yükseklikten atlayınca artistik bir şey yapacak sandım benim canım acıdı resmen ya. Keyif kaçırabilir.....

  • JET TV tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Astronot Olmak 00:14

Türkiye'de Astronot Olmak

Bırak astronotu, canım ülkemde uzaylı bile olsan erik dalını oynayacaksım arkadaş. Yoksa aramıza alamıyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri  Güzellik Bakım 06:13

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri Güzellik Bakım

Hep soruyorsunuz 'Çağla tüylerinle nasıl başa çıkıyorsun?' Bu biraz uzun bir konu. Bölge bölge de değişiyor sizin de bildiğiniz gibi. Bugün ilk bölümü yayınlıyorum. Yüz tüyleri ! :) Hem renk dengeleyici hem de tüy dökü..

Pilotlar Telsizde Kapıştı 01:46

Pilotlar Telsizde Kapıştı

Atatürk Havalimanı'na iniş yapan iki uçağın pilotu arasında durma çizgisi polemiği tartışmaya dönüştü. Kule konuşmalarına yansıyan tartışmada pilotlardan birinin 'Çıkışta bekliyorum' sözlerine diğer pilot, 'Görüşelim can..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Bahçalarda Kestane 02:26

Samida - Bahçalarda Kestane

Samida - Bahçalarda Kestane Dinle Bahçelerde kestane Dökülür tane tane Amanım, civanım gel yanıma İncileri takayım boynuna Bahçelerde meyvelik Bu ne kadar sevdalık Amanım, civanım gel yanıma Kızıl güller sereyim yoluna..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Denedim 04:41

Müslüm Gürses - Denedim

Müslüm Gürses - Denedim Dinle Şarkı Sözleri : gel gör bu halimin sebebi sensin gel tut ellerimi hasretin dinsin bak kalbim pas tuttu sensiz sen yoksun kaldım sahipsiz gözlerime uyku girmez yalvarırım dön sevgilim ..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Kul - Çıkmaz Sokak 03:53

Kul - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Duvarlar yıkık dökük rutubetli Bendeki sevimsiz bir kader Bu yollar çıkmaz sokaklara çıktı Hani kalbine gidecekti (girecektim) Can özüm, canım Sende kaldı bir yarım Nasıl dayanırım Kan ağ..

Furkan Erdoğan - Hançer 02:32

Furkan Erdoğan - Hançer

Şarkı Sözleri: Hep bi şikayet Aşk bi rivayet Tükeniyor zamanla En nihayet İlgisi yok Belkisi kayıp Gitmeli bazen Aşkı yok sayıp Kapı açık sana buyur Al hançeri yüreğe vur Kala kala bi’ canım kaldı Sök al onu da ne ki gur..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Belma Sera - Geri Dönmem 05:37

Belma Sera - Geri Dönmem

Geri Dönmem Belma Sera Sevda, aşk acısı bu Kalp ağrısı bu Can acısı bu Canımı acıttın, kapımı kapattın Güneşi görmedim dünyamı kararttın Ah sen beni öldürdün Hayatımı söndürdün Geri dönmem Canım oldun Kanım oldun Sonum..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün 03:19

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün

Bugün Senin Doğum Günün Belma Sera Bugün senin doğum günün Uzaktan kutluyorum canım Artık iki yabancıyız Kalbimde hep olacaksın. Kumsaldaki kumlar kadar Benden sana mutluluklar Her şey senin gönlünce olsun Bugün senin ..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..