#Recep ivdik

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi 01:37

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nice canlar feda etmiş bir millet olarak bize, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak yakışmaz değil mi? dedi...

Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkarıldı 04:12

Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkarıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısı sürerken gazetecilere açıklamalarda bulund..

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi 01:31

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi

Kazakistan'da Nebi Kutay Şen adında ülkücü bir genç, Türklük, Bozkurt ve Turan içeren sosyal medya paylaşımları nedeni ile tutuklandı. Devreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girdi, gencin tahliye edilmesini sağladı..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da Böyle Karşılandı 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Kazakistan'da resmi karşılama töreni düzenlendi...

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani İle Görüştü 00:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü. Rixos President Otel'de basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi

Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Uluslararası Astana Expo 2017 fuarına eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri(GAİB) tarafından a..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması 03:28

ABD'den, Türk Korumalara Yönelik 'Yakalama Kararı' Açıklaması

ABD'den, Türk korumalara yönelik 'yakalama kararı' açıklamasıABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçiliği önündeki kavgayla ilgili olarak 12 T..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bedelli askerlik konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu anda gündemimizde bu yok. Vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz. Askerlik bir de sana belli bir di..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması  Kaldırılması Lazım 01:19

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması Kaldırılması Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendirdi. TEOG sınavını yanlış bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben TEOG olayını istemiyorum. Bunu da artık yanlış buluyorum. Bunu..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine 05:41

Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendiriyor. Cumhurbaşkanı Erodğan CHP'lilerin SİHA'larla ilgili sözlerine sert tepki göstererek 'Al birini vur ötekine' ifadelerini kullandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV ortak yayınına konuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayından dakikalar önce sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğrafın hikayesini anlattı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Kuruluş Temsilcilerini Kabul Etti 00:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Kuruluş Temsilcilerini Kabul Etti

Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu vesilesiyle ABD'nin New York kentinde temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahudi kuruluş temsilcilerini kabul etti..

Erdoğan Sert Konuştu Soysuzluk Baki Kalıyor! 02:20

Erdoğan Sert Konuştu Soysuzluk Baki Kalıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mandarin Otel'de TURKEN Vakfı Geleneksel Gala Yemeği nde önemli açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​ 02:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu Genel Görüşmeleri Açılışı'nda dünya liderlerine hitap etti. Konuşmasını küresel ölçekte yaşanan krizlere ayıran Erdoğan, uluslararası toplum..

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü 00:41

Erdoğan O Geleneği ABD'de De Sürdürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını Türkiye'de yaptığı birçok konuşmada olduğu gibi 'Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kar..

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi 02:25

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikalı Müslüman Toplumun temsilcilerine hitap etti. Bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını provoke etmeye çalıştı. Erdoğan, salonda bulunanlara, Üç beş salon teröristine bu ..

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor 03:29

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor

Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arakan'da uygulanan zulme de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının bu konudaki duyarsızlığından duyduğu rahatsızlığı di..