#Recep ivdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Pek Çok Sapkın Yapı Gibi Feto'cular Da Yollarını Kaybetmişlerdir 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Pek Çok Sapkın Yapı Gibi Feto'cular Da Yolların

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ödül töreninde konuştu...

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ziyareti kapsamında ilk ..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf 02:07

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 36. Muhtarlar Toplantısı'nda, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle birlikte muhalefetin ortaya attığı rejim tartışmalarına değindi. Milletimizin böyle bir meselesi yoktur diyen Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CIA Direktörü Pompeo'yu Kabul Etti 00:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CIA Direktörü Pompeo'yu Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CIA Direktörü Mike Pompeo'yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün CIA Direktörü Mike Pompeo'yu Mİ..

Yozgatlı Amcadan Muhteşem Siyasi Tahlil! 03:37

Yozgatlı Amcadan Muhteşem Siyasi Tahlil!

Sosyal medyada izlenme rekoru kıracak olan Yozgatlı Eyüp amcadan son dönem Türkiyesiyle ilgili yaşanan muhteşem anlatımlı dizeler.İzlemeyen ve dinlemeyen çok şey kaçırır.Bizden söylemesi.....

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Sistem Bileklerimizde Prangaydı 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Sistem Bileklerimizde Prangaydı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde konuştu..

Güçlü Türkiye İçin Davut Güloğlu'da Evet Dedi 03:37

Güçlü Türkiye İçin Davut Güloğlu'da Evet Dedi

Son dönemde sanatçılar arasında da kızışan evet hayır halkoylamasının yapılacağı anayasa değişikliği için ünlü şarkıcı Davut Güloğlu da Evet dedi ve 15 Temmuz sonrası yaşananlarla ilgili düşüncelerini açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası 02:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için geldiği Bahreyn’de, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa Al Halife ile Sakhir Sarayı'nda görüştü. Görüşme sonrasında Bahreyn Kralı Halife, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şeyh İsa b..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek 03:07

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bahreyn'e gitmeden önce gazetecilerle buluşmasında, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili açıklamalar yaptı. 16 Nisan'daki refer..

Fahire Kara İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman İle Görüşecek 01:19

Fahire Kara İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman İle Görüşecek

26 yıl önce Hac'da kaybolan Fahire Kara için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi.Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Fahire Kara hakkında başlatılan araban tüm dünyanın haberi oldu.Bu Haber dünya basınında ..

  • ANKA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

FETÖ'nün 'Suikast Timi' Hakim Karşısına Çıkıyor 01:53

FETÖ'nün 'Suikast Timi' Hakim Karşısına Çıkıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin dava yarın görülmeye başlanacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz' 11:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Gerekirse İdam İçin de Referandum Yapabiliriz'

Manisa'da valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdam talebi parlamentoya gelecek. Parlamentodan geçtiği anda bana geldiği anda ben bunu onaylarım. Bir sıkıntı anaya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı 02:31

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı

Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz darbe girişimini ve FETÖ tehlikesini anlatmak için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı. Birçok konuda soruları yanıtlayan Sabah Gazetesi yazarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ru..

Erdoğan ile Putin Görüştü 00:39

Erdoğan ile Putin Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi başladı...

Erdoğan ve Putin Kameraların Karşısında 03:55

Erdoğan ve Putin Kameraların Karşısında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi Moskova'da başladı. Kremlin Sarayı'nda saat 14.12'de başlayan görüşme, basına kapalı devam edecek...

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor 01:36

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na uçuş izni vermemesinin ardından, iki ülke arasındaki diplomatik kriz derinleşti. Genel seçimler için çalışmalarını sürdüren Hollanda Başbakanı Mark Rutt, Cumhurbaşkanı ..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu! 01:03

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu!

Türk sinemasının sevilen isimlerinden merhum Kemal Sunal, 1994-1995 yılları arasında, Star TV'de yayınlanmış Bay Kamber dizisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir yorumda bulunuyor. İstanbul'daki su sorun..