#Recep ivdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezillik' 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim döneminde atıp tutanların, düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, bakın şimdi ne hale geldi. Ülkemizin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- “Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi” 00:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan- “Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlediği toplantıda kamuoyunun merakla beklediği müjdeye ilişkin açıklama yaptı: “Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz’de gerçe..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

30 Milyar Dolarlık Yerlileştirme 02:31

30 Milyar Dolarlık Yerlileştirme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MESS Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni'ne katıldı. Konuşmasında millileşme mesajı verdi. Küresel rekabette yeni sıçrama alanları oluşturmalıyız dedi...

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek 01:15

Selden Etkilenen KOBİ'lere Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve selden etkilenen esnafa ve KOBİ’lere verilecek faizsiz kredinin detayları belli oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB tarafından sel bölgesine ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması 03:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu. Erdoğan seçimlerin 2023 yılında yapılacağını vurguladı. Erdoğan, Doğu Akdeniz'le ilgili de önemli mesajlar verdi...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyle Toplanıyor 01:09

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Koronavirüs, Doğu Akdeniz ve Terör Gündemiyl

Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15'te toplanacak. Toplantıda iç ve dış politikaya ilişkin birçok kritik konu masada olacak...

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi 05:57

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi

Manisa’da 9 yıl önce antrenman sırasında üç arkadaşının birden üzerine düşmesi sonucu boynu kırılarak, omurilik felci geçiren milli judocu Cansu Buzyürük, çocukluk hayali olan hakim ya da milletvekilliği için eğitimine d..

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat 02:06

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat

Doğu Akdeniz'da tansiyon yüksek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis ile ilgili kritik bir talimat verdi. Kabine toplantısında konuşan Erdoğan, Yunanistan ve ya başka bir ü..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

RTÜK'ten suç duyurusu 01:18

RTÜK'ten suç duyurusu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üst Kurul Başkanı ve Üst Kurul üyelerini hedef alan küfür ve hakaret içerikli mesajlar nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda..

  • GÜL tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı 01:24

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı

Türkiye’nin Katar’daki askeri varlığından Suudi Arabistanlı prens rahatsız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından Türk ürünlerini boykot çağrısında b..

Gaz Keşfi 405 Milyar Metreküp Oldu 03:07

Gaz Keşfi 405 Milyar Metreküp Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ikinci müjde geldi. Karadeniz'de 85 milyar metreküp daha doğalgaz rezervi bulundu. Böylece bölgedeki doğalgaz kaynağı 405 milyar metreküpe yükseldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız Mallarına Boykot Çağrısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız Mallarına Boykot Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Fransa markalarına boykot çağrısı geldi. Erdoğan, Fransa’daki Türk mallarına yapılan boykotu hatırlatarak “Sakın Fransız markaları satın almayın” dedi...

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Aysel Işık & Kadir Taştan - Seni Seviyorum Adam 04:53

Aysel Işık & Kadir Taştan - Seni Seviyorum Adam

Söz: Aysel Çilesiz Müzik: Erkan Kaya Yönetmen: Recep Yenigün..

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı 02:01

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı

Fransız Charlie Hebdo dergisi skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce peygamberimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir depremi açıklaması 31:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir depremi açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz dedi...

  • GÜL tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıkılan Rıza Bey Apartmanında İncelemelerde Bulundu 01:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıkılan Rıza Bey Apartmanında İncelemelerde Bulu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yıkılan Rıza Bey Apartmanında incelemelerde bulundu..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı! 04:13

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Sözlerime Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ede..

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi 01:48

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi

Bakan Albayrak'ın görevinden af talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. BERAT ALBAYRAK'IN İSTİFASI KA..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi. Erdoğan, kutlama mesajında iki ülke ilişkilerine yönelik önemli değerlendirmelerde de bulundu. Erdoğan ayrıca seçimi kaybeden AB..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Tercihiniz TL Olsun- Çağrısı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Tercihiniz TL Olsun- Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomide yeni yol haritasını açıkladı. Büyüme ve istikrar odaklı seferberlik ilan ediyoruz diyen Erdoğan, vatandaşlara Tercihiniz Türk lirası olsun çağrısında bulundu. Erdoğan, Berat..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Yepyeni Bir Seferberlik Başlattık 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Yepyeni Bir Seferberlik Başlattık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi, hukuk ve demokraside yepyeni bir seferberlik başlatıyoruz dedi. Erdoğan ayrıca, salgınla ilgili kuralların hassasiyetle uygulanmasını istedi...