#Recep kunduz hep biriz biz müzik dinle

Ev Hanımlarının Bilmesi Gereken 40 Pratik Bilgi ve İpuçları 09:12

Ev Hanımlarının Bilmesi Gereken 40 Pratik Bilgi ve İpuçları

Evde biz kadınlara ve erkeklerede kolaylık saglayan ve hep aklımızın bir kenarında bulunması gereken 40 tane pratik bilgiyi bu videomuzda bulabilirsiniz.İyi seyirler...

  • Kadınca tarafından
  • 1.804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Sagopa Kajmer--Baytar 04:32

Sagopa Kajmer--Baytar

Bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz ( Ha Ha ) Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ? ( Haaa ? )..

  • JokerS tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boş Kaleye Gol Atamayan 10 Sporcu 05:00

Boş Kaleye Gol Atamayan 10 Sporcu

Bugün biz sizinle TOP 10 BOŞ KALEYE GOL ATAMAYAN EN FENA OLAYLAR ve FUTBOLCULAR hakkında video izliyicez... Bazen En İyileri de Hata yapıyorlar. Haydi Onları izliyelim..BAZILARI KALİTELİ DEĞİL DA, ONUN İÇİN ÖZÜR DİLERİZ ..

  • OFSAYT tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Kuru Ekmek İçin Kavga Eden Balıklar 00:57

Kuru Ekmek İçin Kavga Eden Balıklar

Biz balık tutmak için oltaya binbir çeşit yem takarken açlıktan ölen bu balıklar kuru ekmek için birbirini yemekteler. Şaka bir yana doğanın bu güzelliğini hep birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor 06:39

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor

Çok kıymetli iki makyörüm var bugün :) Bebeklerim, oğullarım Uzay ve Kuzey. Hep istemişlerdi ama bi türlü fırsat olmamıştı. Bugün ilk kez kendimi ellerine teslim ediyorum. Biz çok eğlendik, umarım siz de izlerken eğlen..

Prezervatifle, Corona Viruse Meydan Okuyan Ruslar 02:01

Prezervatifle, Corona Viruse Meydan Okuyan Ruslar

Rusların prezervatifle (condom) yaptıkları yeni icatlar :-D mutasyonlu .çözümler. hep virüs mutasyona uğrayacak değilya biraz biz de dercesine...

  • PengoTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇ 07:13

Serdar Ortaç’i Hangi̇ Ünlü İsi̇m Kadın Zannetti̇

Serdar Ortaç dün akşam eşi Chloe Loughnan ile İstinye Park’ta görüntülendi. Hakkında çıkan haberlere samimi bir şekilde cevap veren Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları yönünde çıkan haberler hakkında “Biz ..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gebrannte Mandeln Şekerli Kavrulmuş Badem 05:45

Gebrannte Mandeln Şekerli Kavrulmuş Badem

200 gr Tuzsuz badem Yarim su bardagi seker(cok tatli istiyenler 1 su bardagi koyabilir ) Yarim su bardagi su 1 tatli kasigi tarcin(tarcin sevmiyenler koymasin) Hazirlanisi Tavaya su seker ve tarcini koyun.Kaynamaya bas..

Nasreddin Hoca  İz Peşinde 11:16

Nasreddin Hoca İz Peşinde

Zaman makinasını tamir etmeye çalışan Cemil çok önemli bir parçasının kaybolduğunu görür. Ağacın kamera görüntülerine bakan çocuklar Efe ve Tolga’nın gizlice ağaca girdiklerini görür ve zaman makinasını çalıştıracak pa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması 08:40

Demet Şener'den Seren Serengil'e Özel Evlilik Açıklaması

Demet Şener'in Seren Serengil'e yaptığı açıklama Canım Seren'im. Bu zamana kadar benim arkamda durduğuğun, haklı ve güzel yorumların için doğru durduğun için bu kadar baskılara rağmen bu kadar net konuştuğun için sana ö..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce