#Recep kunduz hep biriz biz müzik dinle

Orhan Ölmez - Aldırma 03:19

Orhan Ölmez - Aldırma

Aldırma Şarkı Sözleri İle Kimseye kızmıyorum aslında Kırgın olabilirim yalnızca Ama sorsalar iyiyiz deriz hala Kimseye kin tutmam aslında Üzgün olabilirim yalnızca Ama sorsalar mutluyuz deriz hala Terk edildik inciti..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk 03:48

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk

Ayazda Kalmış Aşk Şarkı Sözleri İle Hep tırmandım Çok yoruldum Son bahar gelince ben de soldum En sona gittim, kendimi buldum Yaşım gereği bin dert buldum Elveda de tüm güzel anlara Uyurken kaybettiğin zamanlara Ayazda ..

Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Furkan Erdoğan - Hançer 02:32

Furkan Erdoğan - Hançer

Şarkı Sözleri: Hep bi şikayet Aşk bi rivayet Tükeniyor zamanla En nihayet İlgisi yok Belkisi kayıp Gitmeli bazen Aşkı yok sayıp Kapı açık sana buyur Al hançeri yüreğe vur Kala kala bi’ canım kaldı Sök al onu da ne ki gur..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Mahsun Kırmızıgül - Daye 04:46

Mahsun Kırmızıgül - Daye

Bu başıma gelenleri sayamam Hiçbir kalbi kırmamışım kıramam Yokluğunda yandı gönlüm kavruldu Daye sana doymamışım doyamam Yaban elde neler geldi başıma Düşündükçe aklar düştü saçıma Hep zalimler çıktı benim karşıma..

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans - Beyaz Show) 07:34

Ümit Besen Ft. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi (Canlı Performans

Ümit Besen Feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi? (Canlı Performans - Beyaz Show) Şarkı Sözleri : Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sarilip öper koklardin Seviyorum derken hep özlüyorken Simdi neden bana y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Dertli Dertli 05:17

Zara Dertli Dertli

ŞARKI SÖZLERİ: GÖRÜYORSUN TANRIM BENİ DEĞİŞTİR BU KADERİMİ AÇTIM SANA ELLERİMİ YALVARIRIM DERTLİ DERTLİ BU CANIMIN SAHİBİSİN SIĞINACAK GÜCÜM SENSİN DERMAN BANA SENDEN GELSİN BEKLİYORUM DERTLİ DERTLİ EZDİLER HEP TAŞ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyi..

  • Candy tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Sırılsıklam 03:54

İbrahim Erkal - Sırılsıklam

Sırılsıklam sözleri: gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam sokagin basinda aglasam sabahlasam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asi..

  • Candy tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar 04:22

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar Şarkı Sözleri Beni bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demiyecektim Eyvah yine ayrılık göründü eyvah Kalbim yerin..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Kalbim 03:57

Kahraman Deniz - Kalbim

SÖZLER: yine kalbim ağrıyor, hiç kimse bilmez boşalttığım şişeler tanır beni kitaplar yazdım anlaşılmak için semtimin kendince aydın çocuğuyum yorulmadılar yok etmekten içimdeki çocuk usanmadı var etmekten varlığım tüm ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Gökhan Ay - Promil 04:09

Gökhan Ay - Promil

Yağdı bak yine yağmur Gözlerimle yarışıyor gidişine Sanma bünyem alışıyor Sen günahlarını bana savur Kalpte endorfin yaratıyor Bilmiyorum bedenim kaç ihanetle savaşıyor İster ona sor buna sor hissizliği Bu hasr..

Asuman Krause - Kukla 04:08

Asuman Krause - Kukla

sen hep böyleydin tam bir baş belası başkaları sürdü bana kaldı cefası senin yaşadığın koca bir hayal dünyası gidiyorsan git şimdi tam tam sırası ben çoktan sinirlerimi aldırdım şimdi su gibi tertemiz oh be sen..

İbrahim Erkal - Sırılsıklam 03:17

İbrahim Erkal - Sırılsıklam

Gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam Sokagin basinda aglasam sabahlasam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam Aşık olsam sırılsıklam Sırılsıklam aşık olsam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam A..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..