#Recep İvedik sesiyle İş İlanlarını arayıp trolledim

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk 06:00

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk

Navigasyon uygulamaları olmadan önce nasıl buluyorduk yolumuzu. Şimdi navigasyon uygulaması olmadan bir yere gidemem gibi geliyor. Hatırlıyorum ama uygulamalar olmadan önce neler yapıldığını. Bir yola çıkış hazırlığı yap..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevcan Orhan - Arabım Fellahi 03:21

Sevcan Orhan - Arabım Fellahi

Sevcan Orhan - Arabım Fellahi dinle Öyledir öyle, derdini söyle, Arayıp da bulamazsan, gönlünü eyle :)) Bu şarkının orijinali Arapça olan ve Hatay, Adana ve Mersinde yaşayan Arapların düğünlerinin vazgeçilmez bir parças..

  • PengoTV tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Programında Erkeklere Talip Olan Adam 04:27

Evlilik Programında Erkeklere Talip Olan Adam

Evlilik programını telefonla arayıp servetiyle sunucunun bile dibinin düşmesine sebep olan iş adamı konuşmanın sonunda erkek adaylardan birine talip olunca olanlar oldu. Hep birlikte izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m 09:52

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m

Müge öğretmeninin, öğretmenler günü kutlamak için özel bir hediye yapmak ister. Mine ablasından geri kalmaz öğretmenine en güzel hiç görülmemiş çiçekler vermek ister. Mine her yerde hiç görülmeyen bu çok özel çiçeği aray..

  • ÇocukTV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Köpek Mağduru Yaşlı Amca (Karikatürlü Anlatım) 01:00

Köpek Mağduru Yaşlı Amca (Karikatürlü Anlatım)

Tavşanlı belediyesini arayıp köpekleri şikayet eden yaşlı amcayı unutmuş olamazsınız izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadına Yönelik Şiddet Sinyalleri 11:14

Kadına Yönelik Şiddet Sinyalleri

Av. Vildan Yirmibeşoğlu: Şiddet gören kadınlar 155'i arayıp Kadın Koruma Ekibini isteyin...

  • NABIZ tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Selin Ciğerci'den Kerimcan Durmaz Sözleri 12:23

Selin Ciğerci'den Kerimcan Durmaz Sözleri

tv100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına katılan Selin Ciğerci, paylaştığı videoyla büyük tepki toplayan Kerimcan Durmaz ile ilgili konuştu. Ciğerci ayrıca Demet Akalın'ı telefonla ar..

  • BETA tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İdo Tatlıses - Olmadı 04:15

İdo Tatlıses - Olmadı

İdo Tatlıses - Olmadı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karşıma çıkma n’olur Beni arayıp sorma n’olur İstemiyorum seni senin gibilerini Beni benden almasınlar Yakın değil uzaktayım Ben artık, sensiz. Olmadı sensiz olmadı Yap..

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi 03:30

Gökhan Keser - Beni Özledin Mi

Baktım Ki Son Günlerde Beni Hiç Takmıyorsun Arayıp Sormuyo Mesajda Atmıyo Yüzüme Bakmıyosun Belli Ki Son Günlerde Halini Görmüyorsun Seni Çok Özledim Arayıcam Sevgilim Dediğin De Dönmüyorsun Beni Özledin Mi Din Mi Din..

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı 03:49

Caner Gülsüm - Hiç Soran Var mı

Her canın bahtına musallat olan Şu zalım feleği bir gören varmı Yaşanan kaderdir gerisi yalan Bunları kendine hiç soran varmı Mevlanın işine akıl sır ermez Kimine dert verir kimine vermez Ağlamak gideni geri getirmez Gi..

Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim 04:13

Yüksek Sadakat - Haydi gel içelim

Yüksek Sadakat - Haydi Gel İçelim Albüm Adı : Katil Maktül Düzelten : base Bugün çok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan... Kalbinin kuşu uçmuş,sen tutamamışsan.. Haydi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Anne Biz Evlendik (Annelere Şaka İçerir) 11:51

Anne Biz Evlendik (Annelere Şaka İçerir)

Sokakta sevgililerden annelerine bir şaka yapmaları istenmiş. Annelerini arayıp evlendiklerini söylemeleri söylenmiş ve ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..

Trafiğin derdi 'telefon trafiği' 02:20

Trafiğin derdi 'telefon trafiği'

ARAÇ KULLANIRKEN TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEYENLER, EŞİNİ DOSTUNU ARAYIP MESAJ ATANLAR DİKKAT! İSTATİSTİKLERE GÖRE, İSTANBUL'DA HER GÜN 500 SÜRÜCÜ TELEFON YÜZÜNDEN CEZA YİYOR... DAHA VAHİMİ, KAZALARIN ÇOĞU DA TRAFİKTE TELEF..

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet anları kamerada 03:44

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet

Esenyurt'ta aldığı ekmeklerle işinden evine dönen bir vatandaş, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabını alan adam, apartman yönetic..

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle 1:39:54

İkizler Firarda 2012 Türk Filmi İzle

Konusu: Eda ve Seda adlı ikiz kardeşler bir sohbet sırasında babalarının sözlerini yanlış anlarlar ve aslında çok uzun zaman önce vefat etmiş olan annelerini arayıp bulmak için Bursa yollarına düşerler. Bir başlarına çık..

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..