#Recep İvedik sesiyle İş İlanlarını arayıp trolledim

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun... 00:58

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump'la görüştü. Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen ikili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak geleceğimizi tehdit eden terör örgütler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

 Afrika'dan Türkiye'ye  Dualar Yağdı: Ümmetin Son Umudu 02:03

Afrika'dan Türkiye'ye Dualar Yağdı: Ümmetin Son Umudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için Afrika'daki mazlumlar dua etti. Gurur vericidir!..

  • ANKA tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi 01:37

Erdoğan Meydanı Bu Çapulculara Bırakıp Kaçmak Yakışmaz Değil mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nice canlar feda etmiş bir millet olarak bize, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak yakışmaz değil mi? dedi...

Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkarıldı 04:12

Kurban Bayramı Tatili 10 Güne Çıkarıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısı sürerken gazetecilere açıklamalarda bulund..

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi 01:31

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi

Kazakistan'da Nebi Kutay Şen adında ülkücü bir genç, Türklük, Bozkurt ve Turan içeren sosyal medya paylaşımları nedeni ile tutuklandı. Devreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girdi, gencin tahliye edilmesini sağladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da Böyle Karşılandı 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Kazakistan'da resmi karşılama töreni düzenlendi...

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani İle Görüştü 00:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü. Rixos President Otel'de basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi

Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Uluslararası Astana Expo 2017 fuarına eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri(GAİB) tarafından a..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bedelli askerlik konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu anda gündemimizde bu yok. Vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz. Askerlik bir de sana belli bir di..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler 01:50

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'nde konuştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye ..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması  Kaldırılması Lazım 01:19

Erdoğan'dan TEOG Açıklaması Kaldırılması Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendirdi. TEOG sınavını yanlış bulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ben TEOG olayını istemiyorum. Bunu da artık yanlış buluyorum. Bunu..

Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine 05:41

Erdoğan'dan CHP'ye SİHA Tepkisi, Al Birini Vur Ötekine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV, A Haber ortak yayınında gündemi değerlendiriyor. Cumhurbaşkanı Erodğan CHP'lilerin SİHA'larla ilgili sözlerine sert tepki göstererek 'Al birini vur ötekine' ifadelerini kullandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV ortak yayınına konuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayından dakikalar önce sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğrafın hikayesini anlattı...