#Recep İvedik sesiyle İş İlanlarını arayıp trolledim

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

İşte Türkiye'nin Lideri Filmi 08:51

İşte Türkiye'nin Lideri Filmi

AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı için yapılan kutlama etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması öncesi Türkiye'nin Lideri filmi gösterildi...

Eğer Racon Kesilecekse Bizzat Kendim Keserim 01:12

Eğer Racon Kesilecekse Bizzat Kendim Keserim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genellikle sosyal medya hesapları ve bazı yazarların zaman zaman adeta şahsımın adına racon ..

Erdoğan  Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor 00:57

Erdoğan Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor

Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması' tartışmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olar..

Emre Tilev - Baba Golü Gördün Mü? 00:36

Emre Tilev - Baba Golü Gördün Mü?

19 eylül 2007 Fenerbahçe - Inter maçının devre arasında kulağındaki müthiş efekt nedeniyle nerede olduğunu unutan Emre Tilev' in Recep abiyle gol sevincini paylaşma anı...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Afrin'de Gözümüzü Karartırız 02:36

Cumhurbaşkanı Afrin'de Gözümüzü Karartırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere konuştu. Suriye'nin kuzeyinde olası bir terör koridoruna asla müsaade edilmeyeceğini belirtti. PKK/PYD kontrolündeki Afrin'de terör baskın çı..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı 01:31

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir ve Şişli Çıkışı

Isparta'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözde adalet yürüyüşü düzenleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, Siz önce İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şişli Belediye..

Erdoğan  Merkel'in Partisine Oy Vermeyin 01:11

Erdoğan Merkel'in Partisine Oy Vermeyin

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı 00:44

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Savunma Bakanı James Mattis'i kabulünde, ABD'nin terör örgütü YPG/PYD'ye desteğinden duyulan rahatsızlığı bir kez daha anlattı...

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor 07:00

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor

Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ten kurtarılan Cerablus’ta hayat normale dönüyor. Bölgenin DEAŞ terör örgütünden kurtarılması ile evlerine dönen Cerablus halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’..

Cumhurbaşkanı  Abbas'ı Resmi Törenle Karşıladı 01:49

Cumhurbaşkanı Abbas'ı Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı resmi törenle karşıladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Dünya  Myanmar'a Kör ve Sağır 01:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Myanmar'a Kör ve Sağır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığının 3. yılı nedeniyle düzenlenen programda sunucu Oğuz Haksever'in sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Arakan'daki Müslümanlar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tebrikleri Kabul Etti 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tebrikleri Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında tebrikleri kabul etti...

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Erdoğan Arakan'da Zulüm Gören Mazlumları Yalnız Bırakamayız 01:36

Erdoğan Arakan'da Zulüm Gören Mazlumları Yalnız Bırakamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verdi...

Cumhurbaşkanı  Kurban Bayramı'na ne Yazık ki İslam Dünyası Çok Mahzun Giriyor 01:09

Cumhurbaşkanı Kurban Bayramı'na ne Yazık ki İslam Dünyası Çok Mahzun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını kıldığı Hz. Ali Camisi çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın İslam dünyası ve millet için hayırlara, birliğe, beraberliğe vesile olması ..

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı 01:20

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne geçerken yol üzerindeki taksi esnafını ziyaret etti. Erdoğan, burada cebinde sigara olan bir taksicinin sigarasını alarak sigarayı bırakmasını istedi. Taksicinin 'bıraka..

 Erman Kızıltan Cinayete Mi Kurban Gitti 04:44

Erman Kızıltan Cinayete Mi Kurban Gitti

Hayatın Penceresinden 4.Bölüm'de; Erman Kızıltan cinayetiyle ilgili Kocaeli'ne giden ekibimiz baba Recep Bey'in bahsettiği kilit isim Adem Bey'e ulaşabildi mi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'da 01:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî bir ziyaret gerçekleştirmek ve İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Bilim ve Teknoloji Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'ya geldi...

Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog 00:40

Erdoğan Ve Nazarbayev Arasında Güldüren Diyalog

Resmi ziyaret için Kazakistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama töreninin ardından Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile görüştü. Görüşme öncesi keyifli anlar kameralara böyle yansıdı azarbayev..

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği İçin de Yürütüyoruz 01:07

Cumhurbaşkanı Fetö ile Mücadelemizi Dost ve Kardeşlerimizin Güvenliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirdikleri baş başa görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğinin ardından, ortak basın topla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak TUR ile TSİ 17.00'de Kazakistan'ın başkenti Astana'ya geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Karşıladılar 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Karşıladılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kazakistan ziyaretinde dombra müziğiyle karşıladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan dombra'ya alkışlarla eşlik etti...

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 00:45

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan'da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Heykelinin Yapılmasına Tepki

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsının heykelinin yapılmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan: Bazı belediyelerimizde şahsımın heykel veya benzer görsellerini yapmışlar. Bunu duyunca çok çok ü..

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 02:55

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan’da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme 2.5 saat sürdü. Katar Emiri'nin ziyareti dün duyurulmuştu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Sani'nin ziyareti ile ilgili şunları söylemişti: Dün Pak..