#Redd yolunda gitmeyen adam akustik müzik dinle

Metin Hara'nın Ağzını Bıçak Açmadı Ünlü Yazar Sustu Kaldı 00:34

Metin Hara'nın Ağzını Bıçak Açmadı Ünlü Yazar Sustu Kaldı

Metin Hara-Adriana Lima aşkı magazin gündemini sallamaya devam ediyor. En son ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanlayan Hara, 2018'e de Adriana Lima'ya evlilik teklifi ederek girdi ve ilişkilerinde ciddi oldukların..

  • BETA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi 03:48

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi

“İstanbul Winter Dream”in açılışına katılan Mustafa Sandal’ın güzel eşi Emina Sandal oğulları Yavuz ve Yaman’la birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk için yapılan alanda oğulları Yavuz ve Yaman’la vakit geçiren güzel şa..

  • BETA tarafından
  • 503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Yakan Üç Tekerleki Bisiklet 00:41

Beyin Yakan Üç Tekerleki Bisiklet

İtalya'da bir bisiklet yolunda bu ilginç bisikleti görenler gözlerine inanamamış. Üç tekerlekli iki kişinin kullandığı bu bisiklete anlam verebilecek misiniz?..

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü 00:41

Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü

Nijerya'nın Gombe-Yola kara yolunda meydana gelen kazada kamyon ile çarpışan yakıt tankerinde patlama meydana geldi, ardından tankerin ve yakıtın dağıldığı kaza alanı alevlere teslim oldu...

UTV İle Drift Yaparken Takla Atan Kız 00:44

UTV İle Drift Yaparken Takla Atan Kız

Arkadaşının UTV'si bir drift deneyimi yaşamak isteyen kız, bunu çimenlik bir alanda denemiş her şey yolunda giderken direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve takla atmış...

  • JET TV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kavga Eden Sarhoşları Sopayla Ayıran Babaanne 00:49

Kavga Eden Sarhoşları Sopayla Ayıran Babaanne

Kafayı beraber çekip sarhoş olan adamlar eve dönüş yolunda kavgaya tutuşmuş. Adamların kavgasını ayırmak mahallenin babaannesine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 197 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor 03:28

Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor

Kurban Bayramı için İstanbul’a dönüş yapan vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda hareketlilik oluşturdu. Memleketten çuvallarla yiyecek getiren vatandaşlar, dönüş yolunda trafik yoğunluğunun azaldığını ifade etti...

Çin'de selin ortasından film gibi kurtarma operasyonu 00:30

Çin'de selin ortasından film gibi kurtarma operasyonu

Çin'de sel nedeniyle dağ yolunda mahsur kalan 4 kişi, telefonlar yardım istedikleri kurtarma ekipleri tarafından halatlarla kurtarıldı...

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

Aksaray Nevşehir Yolu Kaza 01:17

Aksaray Nevşehir Yolu Kaza

Aksaray - Nevşehir Yolunda Feci Kaza 1 Ağır Yaralı..

Kamyonetin kasasında tehlikeli yolculuk kamerada 00:23

Kamyonetin kasasında tehlikeli yolculuk kamerada

Arnavutköy-Sultangazi yolunda bir kamyonetin arka kapısından sarkarak yolculuk yapan çocuk cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi...

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde 01:36

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde

Türkiye'nin NAVTEX ilanı sonrası, Atina'da skandal açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Dışişleri Bakanı Dendias NAVTEX için Provokasyon dedi, müzakere yolunda yine ön şart koştu. Hükümet sözcüsü Petsas da, Avrupa'ya ..

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi 00:15

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi

Çöp konteynerini almak için araçla yanaşan temizlik görevlisi için işler hiçte yolunda gitmemiş. Çöp olduğu gibi yola boşalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Böyle kaza görülmedi! 01:39

Böyle kaza görülmedi!

KARŞI YÖNDEN GELEN SÜRÜCÜ BİR ANDA BURNUNUN DİBİNDE BİTTİ... KENDİ YOLUNDA GİDEN KAMYONETE ÖNDEN ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE, KAMYONDAKİ 5 KİŞİ DE YARALANDI... GÖREN, 'BU NASIL KAZA?' DEMEKTEN KENDİNİ ALAMADI.....

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Donmamak için brandanın altında sabahladılar 03:48

Donmamak için brandanın altında sabahladılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çalışmak için gittikleri ormanlık alanda dönüş yolunda gece saatlerinde kaybolan iki genç, arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Buldukları brandanın altında sabahlayan gençler, sığındıkl..

Snowboardçunun Telesiyej ile İmtihanı 00:59

Snowboardçunun Telesiyej ile İmtihanı

Tek isteği snowboard ile karlı dağın tepesinden aşağıya kaymak olan genç, telesiyeje binip yukarıya çıkmak istemiş ancak işler yolunda gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl 04:53

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl

Nebahat Çehre, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışı UçanKuş TV’ye konuşan Çehre, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması ..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:39

Chucky 4 - Çocuk Oyunu 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

e Chucky adındaki oyuncak bebeğin içine girer. Kız arkadaşı Tiffany, Chucky'yi kilitli tutulduğu delil odasından kaçırır ve bir vudu büyüsüyle canlanmasını sağlar. Fakat işlerin yolunda gitmediği bir rüya görür ve Chucky..

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı 01:01

Hafriyat Kamyonu Damperi Üst Geçide Sıkıştı

Yalova-İzmit yolunda, seyir halindeki hafriyat kamyonun damperi aniden açıldı. Açılan damper üstgeçide sıkıştı. Kaza nedeniyle trafik uzun süre tek şeritten aktı...

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle 2:05:06

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler ..

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Hem sahtekar hem pişkin! 01:34

Hem sahtekar hem pişkin!

SAHTE DOLAR SATIN ALDI. BAŞKALARININ CANINI YAKA YAKA KEYİF ÇATTI. MEHMET ESEN HERŞEY YOLUNDA ZANNEDERKEN EKİPLER ONU SAHTE PARALARIYLA BİRLİKTE YAKALANDI. NEREDEN BULDUN DİYE SORAN HABERCİLERİYSE BAKIN NASIL YANITLADI?..

Tavşanların kavga anı kamerada 00:26

Tavşanların kavga anı kamerada

Sivas'ta bir köy yolunda iki yaban tavşanı kavgaya tutuştu. O anlar cep telefonu kamerasına da yansıdı...

Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı 00:14

Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı

Yemek şirketinde çalışan moto kurye, bir eve siparişi teslim ettikten sonra motosikletine binip önünü kaldırmak istemiş. İşler yolunda gitmeyince moto kurye kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce