#Referandum açıkalaması

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı 01:27

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri için 'harcama' imasında bulundu. Devletin verdiği uçakla önce Kurultaya ardından referandum programına gitmemesi ger..