#Reina isimli

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Hiphop Art - Sokak Sanata Dahil 10:40

Hiphop Art - Sokak Sanata Dahil

Hiphop Art - Sokak Sanata Dahil isimli Rap albümü dinle..

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efe Türküleri - Ege'nin Türküleri 4 50:41

Efe Türküleri - Ege'nin Türküleri 4

Özmüzik tarafından yayınlanan Grup Ege tarafından yorumlanan Ege'nin Türküleri 4 isimli albümü seyredelim dinleyenlerinin beğenisine sunuyoruz., Yorumcu : Grup Ege Album : Efe Türküleri - Ege'nin Türküleri 4 Firma : Özm..

  • PengoTV tarafından
  • 3.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den 01:28

İngiliz Basını Yazdı; Tüm Zamanların En Kötü Ölüm Sahnesi Türkiye’den

İngiltere'de yayın yapan Independent, “Dünyadaki en saçma ölüm sahnesi” isimli haberinde, Yeşilçam yapımı olan “Kareteci Kız” filminde Filiz Akın'ın Bülent Kayabaş'ı vurma sahnesinin tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi o..

Seyir Halindeki Okul Servisini Böyle Durdurmaya Çalıştı 00:58

Seyir Halindeki Okul Servisini Böyle Durdurmaya Çalıştı

ABD'nin Maryland eyaletinde bir okul otobüsünden aracına şişe atıldığını iddia eden Leverne Doran isimli ABD'li otobüsü böyle durdurmaya çalıştı. Otobüsün önüne asılarak atan trafikte metrelerce giden adam tehlikeli yolc..

İşte O An  Evlat Edinildiğini Öğrenince 01:01

İşte O An Evlat Edinildiğini Öğrenince

ABD'de iki yıl boyunca kendisini evlat edinecek bir ailenin hayalini kuran Tannah Butterfield isimli 11 yaşındaki küçük kız, bir ailenin kendisini evlat edinmeye karar verdiğini öğrendiği anda sosyal hizmetler görevlisin..

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen 02:02

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Dinle Yeni sezonun kahkaha iddialı filmi ‘Olur Olur’dan bir hit çıktı! Filmin hem senaristi hem de başrol oyuncusu Alper Kul’un kaleme alıp seslendirdiği ‘Seni Sana Sen’ isimli şarkısıyla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Aslanının Tekneye Kaçak Binmesi 00:37

Deniz Aslanının Tekneye Kaçak Binmesi

ABD'nin Teksas eyaletinde Tara Gleasom isimli kadın tekne gezintisi yaparken yüzmekten yorulan deniz aslanının başka bir teknenin arkasına binip dinlendiği anları böyle görüntülemiş...

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:12

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ'cü darbe girişiminin planlayıcıları arasındaki firari Adil Öksüz'ün, FETÖ'cülerin sıkça yediği maklube yemeğini yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sofrada Adil Öksüz'ün sağında oturan kişinin FETÖ'nün Rusya ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

O Ses Türkiye Stüdyosunda Son Dakika Taktiği! 01:47

O Ses Türkiye Stüdyosunda Son Dakika Taktiği!

O Ses Türkiye'de bu hafta sahnede kendine yer bulan Berzan Emrah İgan isimli yarışmacının şarkısı tam bitmek üzereyken Hadise ve Murat Boz ilginç bir taktik uyguladı...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu 05:37

Alman Biyolog Çiftten Bisikletle Dünya Turu

Almanya’dan başlayıp bisikletle dünya turuna çıkan Alman biyolog çift, 3 bin 500 kilometre yol kat ettikten sonra Erzurum’da mola verdi. Elis ve Lukas isimli çift, Erzurum’da bir vatandaşın yoğun sevgi gösterisiyle karşı..

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu 01:00

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu

Erzincan Başpınar köyü mezrasında koyunlarını otlatmaya çıkaran Celal Gül isimli sürü sahibi, gece sürünün arkasında doğuran koyunu fark etmedi. Sürü sahibi kuzuyu göremeyince kangal çoban köpeği savunmasız kuzunun başın..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle 1:37:16

İncir Reçeli 1 Yerli Film Hd İzle

İncir Reçeli 1 | Tek Parça HD 30'lu yaşlardaki Metin, televizyon showları için skeç yazarak hayatını sürdürmektedir. En büyük hayali senaryosunu yazdığı bir filmin çekilmesiyken yazdığı senaryolar hep reddedilmektedir. H..

  • PengoTV tarafından
  • 28.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nar Soymanın En Basit Yolu 02:53

Nar Soymanın En Basit Yolu

Sosyal medyada Zekeriye Bayram isimli bir kişi nar kesmenin zahmetinden herkesi kurtaracak bir video yayınlamış...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Titanic Gerçek Bir Hikaye Miydi 01:51

Titanic Gerçek Bir Hikaye Miydi

Sokağa çıkılmış ve vatandaşa sorulmuş. Titanic isimli bir gemi gerçekte var mıydı, öyle bir olay oldu mu, bu gemi battı mı?..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ford'un Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı 00:47

Ford'un Son Modeli Kaza Testinden Tam Not Aldı

Insurance Institute for Highway Safety isimli kuruluş, 2017 model Ford Fusion otomobili kaza testine tabi tuttu. Otomobil, kaza testinden tam not alarak çıktı..

Sophia Adlı Robota Vatandaşlık Verildi 05:04

Sophia Adlı Robota Vatandaşlık Verildi

Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde düzenlenen Gelecek Yatırım Girişimi adlı organizasyonda tanıtılan Sophia isimli robota Suudi Arabistan vatandaşlığı verildiği duyuruldu...

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı 00:52

Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı

Trafikte motosikletli ile araç sürücüsü arasında yaşanan yol tartışması sosyal medyada farklı yorumlara sebep oldu. Arabaların sağından giden motosiklet sürücü ile az önce aynı yerde arabasına bir motosiklet çarpan adam ..

Kocası Şakanın Dozunu Kaçırınca İçindeki Canavarı Salıveren Kadın 03:51

Kocası Şakanın Dozunu Kaçırınca İçindeki Canavarı Salıveren Kadın

Evli,nişanlı,sevgililere para kazandıran program İlk buluşmada Ahmet isimli adam eşini şakalıcak ama şakanın dozunu kaçıran adam eşinden büyük tepki görecek..

  • JET TV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sesleri Görebilsek Nasıl Olurdu  İşte ilginç cevap 00:51

Sesleri Görebilsek Nasıl Olurdu İşte ilginç cevap

Zach Lieberman isimli bir sanatçı Apple'ın arttırılmış gerçeklik platformu olan ARkit'i kullanarak yaptığı görüntüyü 'uzayda ses kaydetme ve üzerinde oynatma' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Büyük ilgi gören vi..