#Reina saldırısı

Barcelona Saldırısında Bir Kişi Gözaltına Alındı 00:16

Barcelona Saldırısında Bir Kişi Gözaltına Alındı

Barcelona saldırısıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı. İşte o anlar..

Avrupa’da Terörün Üç Yılı 01:38

Avrupa’da Terörün Üç Yılı

Barcelona'da düzenlenen terör saldırısı, Avrupa'da artan terör saldırıları bir kez daha akıllara getirdi. DEAŞ'ın üstlendiği terör saldırılarında dikkatleri çeken noktalardan biri de saldırganların Avrupa vatandaşı olmas..

İslam Karşıtı Gösteri yapmak İsteyen Gruba Müdahale 01:45

İslam Karşıtı Gösteri yapmak İsteyen Gruba Müdahale

İspanya'nın Barselona kentinde dün gerçekleştirilen terör saldırısı üzerine bugün kentte İslam karşıtı gösteri düzenlemek isteyen faşist bir grubu, sol görüşlü Katalan örgütlerin temsilcileri ve halk engellerken, çıkan a..

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı 01:18

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı

Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı...

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı 00:32

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı

Yemen'de faaliyet gösteren Husiler, Kral Halid Uluslararası Havaalanı yakınlarında balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı yetkilileri, El-Arabiya kanalına yaptığı açıklamada füze saldır..

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:10

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen tankçı er Suat Surki, Van'ın İpekyolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı...

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Street Fighter V Arcade Edition V Trigger II Teaser PS4 01:35

Street Fighter V Arcade Edition V Trigger II Teaser PS4

On January 16, 2018, all Street Fighter V players will receive the free Arcade Edition update. In addition to an all-new Arcade Mode and new monthly challenges via Extra Battle Mode, every character will receive a second..

  • BETA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı 00:34

İşgalci İsrail Gazze'ye Saldırdı

İşgalci İsrail, Gazze'deki direniş gruplarına ait bir askeri bölgeye hava saldırısı düzenledi. Saldırıda yaralıların sayısı 25'e yükseldi...

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı

Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub..

Paris'te 2015 Yılında Hayatını Kaybeden Terör Kurbanları Anıldı 04:42

Paris'te 2015 Yılında Hayatını Kaybeden Terör Kurbanları Anıldı

Paris'te silahlı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için ve Charlie Hebdo saldırısı kurbanları anıldı...

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı 00:58

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı

TSK ve ÖSO, Afrin'in doğusundaki Azez'den öğle saatlerinde Burseya Dağı'na yönelik operasyon başlatmıştı. Stratejik önemdeki Burseya Dağı ele geçirildi. ÖSO'nun operasyon sırasında 2 PYD/PKK'lıyı esir aldığı öğrenildi. Ö..

Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş 02:05

Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş

Terör örgütü PYD/PKK mensuplarının saldırısı sonrası camide hayatını kaybeden iki kişiden 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir'in saldırıdan bir gün önce iş yerini ziyaret eden vali ve belediye başkanına, şehit olmak ist..

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı 01:43

Savaştan Kaçtılar Terör Peşlerini Bırakmadı

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısı sırasında camide ibadet ettiği sırada yaşamını yitiren Suriye uyruklu 27 yaşındaki Tarık Tabbak'ın son haftalarda yalnızca namaz vakitlerinde camiye gitmek için evden..

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı 01:05

PYD-PKK Afrin'den İdlib'deki Sığınmacılara Saldırdı

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin'den İdlib'deki Atme sığınmacı kampına havan topu saldırısı düzenlendi. Saldırıda, 1 sivil öldü, 7 sivil yaralandı...

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

15 Temmuz'dan Ilk Kez Yayınlanan Görüntüler 01:45

15 Temmuz'dan Ilk Kez Yayınlanan Görüntüler

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında yaşananlar anbean güvenlik kameralarınca kaydedildi. Hain gecede güvenlik kameralarından elden edilen görüntüler dava dosyasına girdi. C..

Köpek Balığı ve Sahibi Komik Hayvanlar Alemi 00:42

Köpek Balığı ve Sahibi Komik Hayvanlar Alemi

Gerçek köpek balıkları saldırıları ve denizlerin en acımasız canlıları saldırısı okyanusların hiç bilinmeyen farklı deniz canlıları belgeselleri izlemek için kanalımıza abone olursanız seviniriz..

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik 01:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki Kudüs Zirvesi sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Terörist yerleşimcilerin kutsallarımıza saldırısı konusunda artık sabrımızın son..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..