#Renk cümbüşü

Kum Doları Balığı 01:29

Kum Doları Balığı

Kadıncağazın anlatımıyla ölü ve canlı birer Kum Doları balığı böyle tanıtıldı. Renk değiştirdiği bölüm gayet güzel...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Defa Renkleri Düzgün Görebilen Adamın Duygu Dolu Anları 02:42

İlk Defa Renkleri Düzgün Görebilen Adamın Duygu Dolu Anları

Renk körlüğü için tasarlanan Enchroma gözlük sayesinde ilk defa kırmızı ve yeşili düzgün, karıştırmadan gören adam duygu dolu anlar yaşadı. Ailesiyle birlikte denediği gözlükle göz yaşlarına boğulan Craig'in o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel vur tam on ikiden Öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden Gel sensiz anlamı sozlerisozu.com yok Ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen www.sozlerisozu.com Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl uf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki 01:18

Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki

Doğuştan renk körü olan ve sadece siyah beyaz gören 66 yaşındaki adama doğum gününde renk körlüğünü düzelten enchroma gözlük hediye edildi. İşte izleyenleri duygulandıran o anlar....

Renkleri İlk Defa Düzgün Gören Adamın Mutlu Olması 05:37

Renkleri İlk Defa Düzgün Gören Adamın Mutlu Olması

66 Yaşındaki William Reed isimli adam renk körü olmasından dolayı bugüne kadar dünyayı siyah-beyaz görüyormuş. Ailesi Williama sürpriz doğum günü kutlaması yaparak renkleri düzgün görebilmesi için Enchrome gözlüğü almış...

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim 01:35

Eşek Arısı Şeker Yerken Çok Yakın Çekim

Eşek arısı şeker yerken çok yakın çekim (Allah Öyle Güzel Renk Vermiş) Arı türleri içerisinde en çok bilinen arı türüdür. Özellikle normal arılara nazaran büyük olmaları bu arılara eşek arısı denmesindeki en önemli paydı..

  • JET TV tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj 11:03

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj

KULLANILAN MALZEMELER Primer Mac Prep & Prime sarı renk Fondoten Mac mineralize skinfinish no nc 20 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Pro Palette önce pembe renkli baz, sonra no 15 Concealer fırçası ..

Hamiyet Akpınar Esra Bilgiç BeStyle 60 lar Makyaji 06:06

Hamiyet Akpınar Esra Bilgiç BeStyle 60 lar Makyaji

BeStyle Dergisi 60's Concept Makyajı Esra Bilgiç makyajı ürünleri Fondoten Nars radiant creamy light 5. Concealer Shiseido perfecting stick no 22. Göz kapağındaki açık renk far, mac Rice paper. Koyu renk farlar Mac typo..

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy 10:38

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy

İnce yapısı ve çok yoğun bir kapatıcılığı olmamasından dolayı tercih edildi. Make up Forever Light Concealer no:1’le göz altı renk farklılığı giderildi. Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırıldı. M.A.C Prep+Prime pudr..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 adet pırasa 1 adet havuç 1 adet kuru soğan 1 adet domates 1 avuç tel şehriye 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı un 1, 5 litre su 1 yemek kaşığı sıvı ya..

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan 02:53

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan

1. Yüksek bel pantolonlar sizi olduğunuzdan uzun gösterir. 2. Monokromatik yani tek renk giyinin. Kombininizin tüm parçaları aynı renk olsun. 3. Enine yerine boyuna çizgili kıyafetler giyin. 4. V yakalı giysiler sizi ol..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Yumurtalı Ekmek 05:08

Yumurtalı Ekmek

2 dilim kalın tost ekmeği 1 kutu krema (200 ml) 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı şeker 1 paket vanilin yada 1 tatlı kaşığı vanilya özütü 1 çay kaşığı tereyağı Akçaağaç şurubu Bayatlamış ama kurumamış tost ekmeğini 1 par..

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur 10:25

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Dediğin Bunlar Gibi Olur

Veee Likit Mat Rujlarımın 3. videosunu sonunda paylaşıyorum! ???? Her renk var resmen.???? Toplam 24 renk gösterdim sizlere pekiiii en sevdiğiniz renkler ve marka hangileri? Bana kesinlikle yazın. Zevklerinizi merak ediy..

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı 02:02

Ekmek Arası Waffle Yiyen Yurdum İnsanı

Çeşit çeşit ve renk renk malzeme ile atom bombası etkisi yapan, diyet düşmanı waffle ilk yapılışından bu yana bu şekilde yenmemiştir...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Renkleri İlk Kez Gören Çocuğun Mutluluğu 04:10

Renkleri İlk Kez Gören Çocuğun Mutluluğu

Doğuştan renk körü olan çocuğa ailesi güzel bir sürpriz hazırlayıp özel bir gözlük yaptırmış. Renk körü olan çocuk gözlüğü takmış ve yeni dünyası ile tanışmış...

  • JET TV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 6 yıl önce
43 yıllık koleksiyon 01:38

43 yıllık koleksiyon

43 YILLIK BİR KOLEKSİYONUN HİKAYESİ VAR SIRADA. 8 YAŞINDAN BERİ ALDIĞI RENK RENK, MODEL MODEL OYUNCAK ARABALAR BİRİKTİ EVİN BİR ODASINI DOLDURDU.. ŞİMDİ HİÇBİRİNDEN VAZGEÇEMİYOR.. OTURUP SAATLERCE KOLEKSİYONUNU SEYREDİYO..

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Tarkan - Kedi Gibi 04:43

Tarkan - Kedi Gibi

Tarkan - Kedi Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel, vur tam on ikiden Öyle bir gel ki Bir anda oynasın yer yerinden Gel, sensiz anlamı yok Ne çok özledim ne çok O tatlı telaşı bir bilsen Al, uçur kanatlarında Seyre çık..