#Renk geçişli

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler 12:34

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler

Cilt lekeleri, renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı beyazlatıcı maskeleri kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Evde, elinizin altındaki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz hepsi birbirinden farklı 4 tane cilt beyaz..

Ankara AutoFest Fuarında Dansçılarla Coşan Ufaklık 03:31

Ankara AutoFest Fuarında Dansçılarla Coşan Ufaklık

Videonun 34. saniyesinde devreye giren şapkalı ufaklık gösterici kızları deaktif ediyor ve dans işini üstleniyor elleriyle avuçlama hareketi yaparak dansçı kızları coşturması ile daha da renk katıyor videoya... 48. saniy..

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökmen Özdenak Trollemesi 04:31

Gökmen Özdenak Trollemesi

Atiba nın sert geripası,Vida nın anlık hatası defansın akıl tutulması diyelim,turu kaybettik...Canımız saolsun.Eşit olsak her şeyin farklı olacağını düşünmekle birlikte maçtan bir gün önce Gökmen Ağabey,ortaya attığı cüm..

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemeleri 40:14

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemele

Beş küçük köpek anaokulu çocukları için bir kreş tekerlemelerdir. Bu çocuk şarkıları alfabe, sayı, şekil, renk ve çok daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın teker tekerlerini öğrenmeleri için bir durak ..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Lokma Tarifi 05:38

Lokma Tarifi

Malzemeler1 su bardağı un 1/2 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz Kızartmak için:2,5 su bardağı ayçiçek yağı Şerbeti için:3 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 1/2 adet ..

Karışık Renkte Olan Boncukların Aynı Renkte Bir Araya Gelmesi 00:48

Karışık Renkte Olan Boncukların Aynı Renkte Bir Araya Gelmesi

Kuantum fiziğinin açıklık getireceği bu videoda , karışık olan boncukların cam fanusta alt tarafta ayrı ayrı aynı renk olarak birleşmesi olayı..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici 15:15

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici

Se-lam-lar! ❤️ Bi’önceki videoda sık görüşüceğimizi söylemiştim kiii çekimi 4 saat süren(şaka değil) montajı bi’ömür gibi gelen videoyla geldim! Bu konsepti beğendiniz mi? Sevdiniz mi? Bence hem farklı,hem de güzel bir i..

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim 15:40

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim

Bronz bir vücut tabii ki güzel ama cildimizi bronzlaştırırken yüzümüzü güneşten korumamız gerekir. Bu videoda cildimi ve koruduğum beyaz kalan yüzümü nasıl aynı renk yaptığımı gösterip favori güneş ürünlerimi de paylaştı..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri  Güzellik Bakım 06:13

Çağla Tüylerimle Nasıl Başa Çıkıyorum Yüz Tüyleri Güzellik Bakım

Hep soruyorsunuz 'Çağla tüylerinle nasıl başa çıkıyorsun?' Bu biraz uzun bir konu. Bölge bölge de değişiyor sizin de bildiğiniz gibi. Bugün ilk bölümü yayınlıyorum. Yüz tüyleri ! :) Hem renk dengeleyici hem de tüy dökü..

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları 08:29

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları

Elbette makyaj zaman isteyen birşey, ve bizim bu hızlı yaşantımızda daha pratik şeylere ihtiyacımız var. O yüzden biçoğumuzun yaptığı şeyler, hata denir mi? Bilemedim, moda denen bişey var, bi gün ben de onu kontrol edeb..

Belgin Uruk Sevgililer Gününe Özel Şal Modeli 05:16

Belgin Uruk Sevgililer Gününe Özel Şal Modeli

sevgililer günü ne özel şal modeli .. Gelin ve nişan modelleri ,Aşkın rengi kırmızı renk ile ilişkilendirildiği için bu günü ne özel kırmızı tül ile şal modeli hazırladım.. Umarım beğenirsiniz ....

Tuğçe Ay Sakin Olun 5 Dakikada Kıl , Tüy Alma 04:51

Tuğçe Ay Sakin Olun 5 Dakikada Kıl , Tüy Alma

Sivilcelerim var, sivilce lekelerim var, geçmeyen pütürlükler var, siyah noktalarım var, yağ butonlarım var, yüzümde matlık var, cansız gözüküyorum, renk eşitsizliklerim var.....

Sexting Nedir 04:09

Sexting Nedir

Seksting, kısaca erotik mesajlaşma demek. Nasıl yani deme, anladın sen! Yazıyla, fotoğrafla, erotizm kokan mesajların karşılıklı olarak gidip gelmesi, sexting işte. Ama dikkat et, erotik mesaj gönderme demiyoruz, eroti..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj 08:02

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj

Üçüncü yeni ürünlerle makyaj videosunun rengi bu kez size ait! Mavi makyaj en çok istenen renk olduğu için bu videoda onu hazırladım ve açıkçası renklere karşı daha sempatik bakmaya başladım! :)) Bir sonraki rengi ve den..

Mermiden Hızlımısın 00:59

Mermiden Hızlımısın

Yaptığınız atar hayatınıza renk katar..

  • Fahri Aslan tarafından
  • 2.103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çilli Bom Dansını Şpagat ile Süsleyen Dayı 00:23

Çilli Bom Dansını Şpagat ile Süsleyen Dayı

İç Anadolu bölgesinde düzenlenen düğünlerin vazgeçilmez oyunu çilli boma farklı bir renk katan dayıyı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 266 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çark Bir Günümü Yönetti - Merve Özkaynak 15:15

Çark Bir Günümü Yönetti - Merve Özkaynak

Güne başladığım ilk andan gün sonuna kadar tüm programımı çark yönetti. Ne tarz giyineceğimden, ne renk oje süreceğime, saçımı nasıl yapacağıma, kahvaltımda ne yiyip, kahvemi nerede içeceğime kadar her şey... Daha nice s..

  • JET TV tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı 12:42

Hamiyet Akpınar Didem Soydan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Beyaz renk Göz altı Primer Mac Prep & prime fast Respone Eye Cream Fondoten Nars Püre Radiant Tinted no Light 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Makeup For Ever..

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Kullanılabilir 08:20

Hamiyet Akpınar Pratik Genç Kız Makyajı Mezuniyet Makyajı Olarakta Ku

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever sarı renk Gözaltı kremi Mac prep & prime Vibrancy eye Fondöten Mac Face & Body no c 2 Fondöten fırçası Makeup For Ever no 148 Concealer Mac prep prime higlighter radiant rose Con..

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır 09:31

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır

KULLANILAN MALZEMELER Fondoten Mac Face & body no 2 Fondoten fırça Mac no 188 Kapatıcı Mac pro palette no 20 kullanıldı Göz kremi Mac Vibrancy eye primer Concealer Mac pro palette no 20 Concealer fırçası Mac no 286 Pud..