#Renzonik ft deli rowe we can be strong müzik dinle

Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Andra - Shukar 03:02

Andra - Shukar

House on fire windows broke Circle dancing clouds of smoke Got my earrings and the gold Got that tan skin deep in code Tell me what you think about a way Hey that will let you party every day Say running houses where th..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final) 03:08

Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had can be so complicated Could be time to move along and face it, no more debating Watched the river running dry Now it’s time to say goodbye There’s an echo ..

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin 02:48

Kiiara Ft. Felix Snow - Whippin

Kiiara - Ft. Felix Snow - Whippin Şarkı Sözleri [Intro] Whippin', whippin' Whippin', whippin', whippin' Whippin' [Verse 1] Don't hit me past one 'cause I might come Poppin' on your voicemail goin' dumb If it's past two,..

Red Hot Chili Peppers - Goodbye Angels 04:29

Red Hot Chili Peppers - Goodbye Angels

Suicide a month before I met you Deep regrets, I never could forget you Somehow you made your way to my decade Ayo ayo ayo ayo my girl In the sun, I see you with your guard down Number one, you're moving to a hard town ..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer 03:31

Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer

Sözler: Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Yakma beni yandırma beni Aşk elinden kan..

Kygo Ft Chelsea Cutler - Not Ok Lyrics Frank Walker 03:01

Kygo Ft Chelsea Cutler - Not Ok Lyrics Frank Walker

Lyrics: 7 months 2 weeks and 7 days since i left but who’s counting anyway but for me the only thing thats changed is the distance between new york and la 7 months 2 weeks and 7 days Since I was so easily replaced It's ..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

MisterWives - Whywhywhy Offıcıal Vıdeo 03:23

MisterWives - Whywhywhy Offıcıal Vıdeo

LYRICS I turn up my speakers so I can drown my thoughts just a little bit quicker dancing barefoot in the dead of winter So I can numb this heart that’s full of splinters They say time heals All wounds but these cloc..

Notd - Keep You Mine Lyrics Ft Shy Martin 02:55

Notd - Keep You Mine Lyrics Ft Shy Martin

Lyrics: VERSE 1: Guess we started a fire Now the bedroom is burning Can we put it out Cause we’re both saying things That we’re gonna regret when Every word’s too loud’ PRE: We gotta slow slow slow down Gotta lay low l..

Kelli Leigh - Without You Wide Awake Remix 03:44

Kelli Leigh - Without You Wide Awake Remix

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: Water’s cold The thought makes me shiver I feel it burning I could drown in this river Cuz I don’t wanna go on living If living is without you It’s more than a soul..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar Ortaç - Merak Etme Sen 05:06

Serdar Ortaç - Merak Etme Sen

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor..

Melek Mosso - Çat Kapı 04:32

Melek Mosso - Çat Kapı

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..

Melek Mosso - Vursalar Ölemem 04:18

Melek Mosso - Vursalar Ölemem

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..

Merve Özbey - Bana Göresin & Gül Belalıdır 06:34

Merve Özbey - Bana Göresin & Gül Belalıdır

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..

Merve Özbey - Kadehi Şişeyi Kırarım 04:02

Merve Özbey - Kadehi Şişeyi Kırarım

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds 03:26

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds Şarkı Sözleri Oh yeah Come on You get the limo out front Hottest styles, every shoe, every color Yeah, when you're famous it can be kinda fun It's really you but no one ever dis..

  • Cowboy tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OneRepublic - Didn’t I (Official Music Video) 03:54

OneRepublic - Didn’t I (Official Music Video)

LYRICS Didn't I, didn't I, didn't I love you? Didn't we, didn't we, didn't we fly? Know that I, know that I still care for you But didn't we, didn't we say goodbye? Swear that I saw your face At a coffee shop on 8th O..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Zeynep Bastık - BİR DAHA 03:07

Zeynep Bastık - BİR DAHA

Söz & Müzik : Çağrı Telkıvıran & Oğuzhan Koç Düzenleme : Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen: Mali Ergin X Tolga Akış Yapımcı: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Amiri: Mustafa Aksoy Dop: Can Dolu Focus: Fırat Levendo..

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video) 04:27

Göksel - Lütufsuz Yaz (Official Video)

Söz: Göksel Müzik: Göksel, Osman Şahin Düzenleme: Can Güngör Davul, bas gitar, elektrik gitar, tuşlu çalgılar: Can Güngör Buzuki, keman, viyola: Altuğ Öncü Geri vokal: Osman Şahin Kayıt & miks: Baran Göksu (Şen Bakkal S..

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video) 02:33

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video)

Kahuna Music Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda. Kusura Bakma Birden Geldin aklımdan içimden Kalbimde bitmeyen bir parça en temiz yerinden Sahiden Bekleyen en aptal halime gülen Sana kızgın sana hasret yine ben..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ 04:20

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ

en bir aysın ben kara gece Gel derim gel derim gel derim Bu can senin sersebil ettim Al derim al derim al derim Sorsan bağın yaresini de Gül derim gül derim gül derim Şerbet diye zehir de versen bal derim Ben bozkırım s..