#Resim Çizen fil

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo 18:39

Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo

Bu harika fosforlu kalem tüyolarına mutlaka göz atmalısınız! İlk olarak, kalıcı fosforun herhangi bir şeyin üzerinden nasıl silineceğini göstereceğiz! Yani akla gelebilecek herhangi bir yüzeyden diş macunu, asenton, limo..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Canim Kardeşi̇m 37.Bölüm  Dans Eden Hayvanlar 10:57

Canim Kardeşi̇m 37.Bölüm Dans Eden Hayvanlar

Sirkten kaçan bir maymun, bir yavru fil ve birkaç hayvan Mine ile Mügelerin bahçesine oyun oynamaya gelirler. Mine ve Müge bu sürpriz misafirlerden çok mutlu olurlar. Ama Galip bey ve Lale hanım sirk yetkililerini arayıp..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Japonya'da Tuvalet Adabı 02:11

Japonya'da Tuvalet Adabı

Japonya'da tuvalet adabı anlatılıyor, bizdeki benzerliklere bakarak, insanın gözleri yaşarıyor arkadaşlar, iyi seyirler....

  • PITIRCIK tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oregon Hayvanat Bahçesine 2017'nin İlk Karı Düştü! 02:18

Oregon Hayvanat Bahçesine 2017'nin İlk Karı Düştü!

Portland'daki Oregon Hayvanat bahçesine ilk kar düştü. Kutup ayıları, filler ve diğer hayvanlar karın tadını doyasıya çıkardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Tehlikeli 10 Hayvan 06:50

En Tehlikeli 10 Hayvan

Hayvanlar alemi içerisinde birçok sevimli varlıkları barındırıyor. Fakat bazıları ise ölümcül. Bugün dünyanın en tehlikeli 10 hayvanını sıralıyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tek Biz Sevmiyoruz 00:15

Tek Biz Sevmiyoruz

Turistlerle oynamak hoşlarına baya gitmiş galiba :)..

  • JokerS tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Minik Köpek Fili Böyle Kovaladı 00:15

Minik Köpek Fili Böyle Kovaladı

Köpek ‘bu iş cüsse işi değil’ dedi, fili böyle kovaladı. Köpeğin kararlılığından korkan fil ise çareyi kaçakta buldu. Minik köpeğin dev fili kovalaması ortaya komik görüntüler çıkarırken, o anlarsa amatör kameraya yansıd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu 00:29

Dört Bacak Ve İki Omurgalı Bebek Sağlığına Kavuştu

Fildişi Sahili'nde anne karnında tam gelişmemiş ikizinin bazı organları kendisine yapışık halde doğan bebek başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Dominique adlı bebek dört bacak ve iki omurgayla dünyaya gelmişti. A..

Sınırları Zorlayan Gösteri 00:15

Sınırları Zorlayan Gösteri

Sirklerde gösterilere katılan Rene Casselly fil ile sınırları zorlayan hareketler yapıyor. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.441 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düşen Yavru Filin Vinçle Kurtarıldı 01:19

Kuyuya Düşen Yavru Filin Vinçle Kurtarıldı

Hindistan'daki Tamil Nadu'daki Govanur köyünün çevresindeki kuyuya düşen yavru fil 24 saat süren operasyon sonrası kurtarıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Doktor Ziyareti 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Doktor Ziyareti

Rubi ve Jojo yeni kanepenin üzerinde zıplayınca Jojo başını vuruyor. Umarım hastanedeki hemşire ona yardım edebilir. Doktora gelen bir hasta daha var: fil arkadaş. Bakalım onun nesi varmış...

Canım Kardeşim 37.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 37.Bölüm

Sirkten kaçan bir maymun, bir yavru fil ve birkaç hayvan Mine ile Mügelerin bahçesine oyun oynamaya gelirler. Mine ve Müge bu sürpriz misafirlerden çok mutlu olurlar. Ama Galip bey ve Lale hanım sirk yetkililerini arayıp..

Amélie - Full Soundtrack 1:00:08

Amélie - Full Soundtrack

Here is the great soundtrack of the movie Amélie from Montmartre, by Yann Tiersen. Voici la superbe bande originale du film Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain, par Yann Tiersen. 0:00 - 1:29 J'y suis jamais allé 1:34 ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Kraliçesi Hayvanat Bahçesi'nde Fillere Muz Verdi 01:11

İngiltere Kraliçesi Hayvanat Bahçesi'nde Fillere Muz Verdi

İngiltere Kraliçesi Elizabeth ve kocası Edinburgh Dükü, Salı günü Whipsnade Hayvanat Bahçesi'nde fil bakımında yeni bir merkez açtı...

Yaralı Filin Tedavi Sonrası Mutluluğu 00:59

Yaralı Filin Tedavi Sonrası Mutluluğu

Kenya'daki Masai Mara Ulusal Koruma Bölgesinde Enkesha ismi verilen yavru fil, avcı tuzağına yakalanmış halde bulundu. Hortumundan yaralanan Enkesha'yı, kurtarmak için bir grup doktor seferber oldu. Enkesha, üç saatlik b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor 02:47

Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Fil Geçti Köprüsü üzerinde yapılan meydandaki süs havuzu, yaz aylarının sıcak günlerinde ‘Dombıra’ müziğinin ritmine göre dans eden fıskiyelerle, Erzurumluları serinletecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nikah Bugün Müydü Unutmuşum 01:04

Nikah Bugün Müydü Unutmuşum

Horoz Ali, Piç Rıza ve Deve Ömer'in hapishaneden salınması ile başlayan filmde; üçlü birbirinden ayrılmadan evvel namuslu insanlar olacaklarına söz verirler. Ancak Tazı Niyazi'nin üçüünü de ayrı ayrı gazlaması üzerine, F..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Bir Başka Olur Hint Düğünü 02:19

Bir Başka Olur Hint Düğünü

Tuhaf adetleri, İlginç görüntüleri, farklı yemekleri ile tanıdığımız hindistan. Bu videoda düğünleri ile de ne kadar tuhaf olduklarını bize göstermişler. Etine dolgun gelinimiz ile klasik bir hintli görünümünde olan cılı..

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce