#Resmİ

Güldür Güldür Show 200. Bölüm - Kaynanalar Yemekte 14:12

Güldür Güldür Show 200. Bölüm - Kaynanalar Yemekte

Kaynanaların ve gelinlerinin birbirleriyle yarıştığı programda tansiyon neden yükselecek? Yarışmacı kadınların birbirleri hakkındaki acımasız yorumlarının sebepleri neler? Güldür Güldür Show resmi sosyal medya hesapla..

  • JET TV tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD ve Rus Savaş Gemileri Çarpışmanın Eşiğinden Döndü 00:44

ABD ve Rus Savaş Gemileri Çarpışmanın Eşiğinden Döndü

ABD Deniz Kuvvetleri resmi hesabından paylaşılan görüntülerde, Rus savaş gemisinin, ABD savaş gemisine çok yakın manevra yaptığı görüldü. ABD Deniz Kuvvetleri yaşanan olayı, 'Emniyetsiz ve profesyonellik dışı' olarak değ..

Mia And Me - 2. Sezon 1. Bölüm 23:09

Mia And Me - 2. Sezon 1. Bölüm

Mia ile muhteşem maceralara doğru uçmaya hazır mısın? Mia and Me’nin 2. Sezon Centopia’nın sihirli dünyasına, Mia and Me YouTube Resmi kanalına hoş geldiniz! Hadi Mia,Yuko, Mo, Pan Phuddle, Onchao ve TV dizinin diğer tü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 469 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaşlı Burak Yılmaz İçin Çılgın Teklif 02:14

Beşiktaşlı Burak Yılmaz İçin Çılgın Teklif

Sezon bitimiyle birlikte 34 yaşındaki forveti transfer listesinin ilk sırasına alan İtalyan Serie A temsilcilerinden Lecce ilk resmi teklifini siyah-beyazlı kulübe iletti...

  • BETA tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Avrupa Ülkelerinin Kızıl Elmaları 07:24

Avrupa Ülkelerinin Kızıl Elmaları

Videomuzda A'dan Z'ye Avrupa ülkelerinin, kendi resmi tarihlerine göre, Avrupa kıt'asındaki ( Sömürgeler hariç) geniş topraklara sahip oldukları yılları ve sınırları ile 2019'dahi hallerini görüyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Milis Linux 1.0 Atilla Kurulum & İnceleme + Chrome Kurulumu 17:22

Milis Linux 1.0 Atilla Kurulum & İnceleme + Chrome Kurulumu

Dağıtım Resmi site : https://milislinux.orgnnSistem virtualbox 1,5 GB ram 1 Cpu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hakan Altun - İstanbul Olmaz Olsun & İstanbul Sokakları 08:29

Hakan Altun - İstanbul Olmaz Olsun & İstanbul Sokakları

Hakan Altun Resmi Sosyal Medya Hesapları: https://www.facebook.com/hakanaltun http://twitter.com/hakanaltunmusic https://www.instagram.com/hakanaltunmusic..

  • TEK KANAL tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor 00:47

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor

Türkiye'ye göktaşı mı düştü? Türkiye'nin çeşitli illerinden çok sayıda kullanıcı paylaştıkları görsellerle birlikte Türkiye'ye göktaşı düştüğünü iddia ettiler. Türkiye'ye göktaşı düşüp düşmediğiyle ilgili resmi bir açıkl..

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek 01:49

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden Oxford, koronayı mercek altına aldı. İkinci dalga riski bulunan ülkeleri hesapladı. Türkiye detayı da dikkat çekti. Okyanus ötesiyse iddialarla çalkalandı. Virüslü kişi sayısının, r..

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18 02:17

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18

KRAL'IN ADAMI - RESMİ TREYLER - SİNEMALARDA 18 EYLÜL Tarihin en kötü tiranları ve suçlu beyleri bir koleksiyon, milyonları yok etmek için bir savaş planlamak için toplandıkça, bir adam onları durdurmak için zamana karşı ..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı 00:52

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı Çarşamba Akşamı Fox'ta!nnHande Erçel ve Kerem Bürsin’ e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümül..

Memurları Piton Yılanı ile Tehdit Eden Adam 00:48

Memurları Piton Yılanı ile Tehdit Eden Adam

Defalarsa resmi daireye giden adam işlerinin bir türlü ilerlememesi üzerine yanına dev piton yılanını alıp memurlar tehdit etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı 01:02

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu projesi için 5 ilçedeki yüzlerce konut ve arsa kamulaştırılacak. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayınlandı...

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Joe Biden Hızlı Başladı 43 Karara İmza Attı 01:31

Joe Biden Hızlı Başladı 43 Karara İmza Attı

ABD'nin yeni lideri Biden, görevinin ilk haftasında 43 resmi kararı imzaladı. Biden, ülkenin yakın tarihinde görevindeki ilk günlerinde en çok karara imza atan başkan oldu...

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor 01:27

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor

Amerika'nın gündeminde o iddia var. Yazılanlara göre Washington yönetimi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a ulaşmaya çalışıyor. Ancak Kuzey Koreli resmi makamlar adeta kapı duvar. Washington'un haftalardır devam eden diyalo..

Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim' 09:31

Biden- 'Problemleri çözmek için seçildim'

ABD Başkanı Joe Biden, Başkanlık görevini devralmasından sonra ilk resmi basın toplantısını düzenledi. Biden, 2024 yılında yeniden ABD Başkanlığına aday olmayı planladığını belirtti...

Rektör Bulu görevden alındı 01:47

Rektör Bulu görevden alındı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR TARTIŞMASI YÜZÜNDEN 6 AYDIR PROTESTO GÖSTERİLERİNE, YÜKSEK GERİLİME SAHNE OLUYORDU. RESMİ GAZETE'DE GECE YARISI YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARI GÜNDEMİ BİR ANDA DEĞİŞTİRDİ. REKTÖR MELİH BULU..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Polisten çakar-siren denetimi 02:55

Polisten çakar-siren denetimi

İSTANBUL TRAFİĞİ, HİÇBİR RESMİ GÖREVİ OLMAMASINA RAĞMEN ARAÇLARINA ÇAKAR, SİREN TAKIP GEZEN UYANIK SÜRÜCÜLERLE DOLU... EKİPLER BUGÜN ONLARIN PEŞİNDEYDİ... DENETİME SHOW HABER EKİBİ DE KATILDI... KİMİ BAHANE ÜSTÜNE BAHANE..

Merkez Bankası'nda Görev Değişimi- Dolar Zirveyi Gördü 00:51

Merkez Bankası'nda Görev Değişimi- Dolar Zirveyi Gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nun görüşmesinin ardından, TCMB'de 3 isim görevden alındı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası Dolar/TL 9,18 ile yeni zirvesini gördü...

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süslendi 01:11

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süs

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ziyaret için gittiği Özbekistan'da sokaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi...

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın ilave geçiş belgesi aldık' - İhlas Haber Ajansı 08:06

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın i

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerle Bakanlığımızca verilen yetki belgeleri için istenilen imza sirküsü yerine artık sicil tasdiknamesi yeterli sayılacak..

Payitaht Abdülhamid 6. Bölüm (HD) 2:20:37

Payitaht Abdülhamid 6. Bölüm (HD)

Es Film Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page) http://on.fb.me/1udouW9 Facebook: https://www.facebook.com/PayitahtDizi Twitter: https://twitter.com/PayitahtEsFilm Instagram:http://www.instagram.com/PayitahtDizi..

  • Diziler tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 7. Bölüm HD 2:19:30

Payitaht Abdülhamid 7. Bölüm HD

Es Film Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page) http://on.fb.me/1udouW9 Facebook: https://www.facebook.com/PayitahtDizi Twitter: https://twitter.com/PayitahtEsFilm Instagram:http://www.instagram.com/PayitahtDizi..

  • Diziler tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sami Yusuf - Salavatı Şerif 04:04

Sami Yusuf - Salavatı Şerif

Sami Yusuf - Salavatı Şerif SALAVAT-I ŞERİF - Bestekar Buhurizade Mustafa Itri Efendi Sami Yusuf Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şark..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm 2:23:17

Payitaht Abdülhamid 8. Bölüm

Es Film Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page) http://on.fb.me/1udouW9 Facebook: https://www.facebook.com/PayitahtDizi Twitter: https://twitter.com/PayitahtEsFilm Instagram:http://www.instagram.com/PayitahtDizi..

  • Diziler tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce