#Resmİ

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm HD 2:26:25

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm HD

Es Film Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page) http://on.fb.me/1udouW9 Facebook: https://www.facebook.com/PayitahtDizi Twitter: https://twitter.com/PayitahtEsFilm Instagram:http://www.instagram.com/PayitahtDizi..

  • Diziler tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Payitaht Abdülhamid 10. Bölüm HD 2:32:54

Payitaht Abdülhamid 10. Bölüm HD

Es Film Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page) http://on.fb.me/1udouW9 Facebook: https://www.facebook.com/PayitahtDizi Twitter: https://twitter.com/PayitahtEsFilm Instagram:http://www.instagram.com/PayitahtDizi..

  • Diziler tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı! 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Burada İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya ka..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Akıllı Telefonları Kapatın! 06:05

Akıllı Telefonları Kapatın!

Dijital faşizmin sahiplerinin resmi gazetesi olan The Economist’in kapaklarına güle oynaya bakılmaz!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
videoplayback 05:00

videoplayback

“Kömür - Official Lyric Video” 10 Mayıs, Cuma Pose Records etiketiyle bütün dijital platformlarda ve Mabel Matiz resmi Youtube kanalında yayında...

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı 00:37

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 168 subay ile 123 astsubay görevden uzaklaştırıldı, 15 subay ile 4 astsubay ihraç edildi. Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetler..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda 02:32

Dünyanın en uzun ineği , 2metre boyunda

Sevimli İneğimiz Danniel sizlerle. Danniel’nin sahipleri (Ken farley ) bize gururla Dünyanın en uzun ineğini gösterdiler. Dev sığır Danniel , Dünyanın en uzun ineğidir. Danniel 204cm boyunda, 1045kg ağırlığındadır. Ayrıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı 25:30

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı

Kürdistan futbol takımının gözünden bakan bağımsızlığını ilan edemeyen insanların hayalleri, resmi vatandaş olmayan ülkeler için isyancı dünya kupası nda yarışıyorlar. 2016 yazında olağanüstü bir turnuva gerçekleşti:..

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov 05:53

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov MERVE OFLAZ Afbeeldingen Van Merve Oflaz Merve Oflaz - Vikipedi Hayatı Filmografisi Reklam Filmleri Kaynakça Merve Oflaz (@Merveoflaz) • Instagram Fotoğraflar..

  • PengoTV tarafından
  • 23.348 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_ 45:17

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm _Adıyaman_

lezzet yolculuğu adıyaman Google Reklamları ABONE OL! Cesur Yürek Resmi Kanal 0:02 / 45:17 Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu 58.Bölüm Adıyaman Show TV Show TV Abone ol620 B Ekle Paylaş Daha fazla 6.863 görünt..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon 01:23

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon

Dodge, 1971 yılında sunduğu özel modelini Challenger versiyonuyla harmanlayacak. Takvimler 1971 yılını gösterdiğinde Plymouth Duster kasası üzerine şekillenen özel bir model ortaya çıktı. Dodge’un Demon (Şeytan) adını ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..