#Resul aydın seyreyle güzel ilahi dinle

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Damla - Biber 03:16

Damla - Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik) 04:08

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Barış Durmaz - Küçüktüm 04:35

Barış Durmaz - Küçüktüm

Küçüktüm Benim de sizin gibi güzel hayallerim vardı. 18 oldum büyüdüm sandım ve bu yalana inandım. Ellerimi tutan serseriyi sevgilim sandım. Seven insan böyle yapar mı, Sevdiğini ateşe atar mı, Çiçeklerden güzel yarini..

Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

İşportacı Kız  Filiz Akın 01:15

İşportacı Kız Filiz Akın

Cilveli Kız filminde ise Okşan rolünde oynamaktadır. Hayrullah Bey oğlunun bu kızla evlenmesine izin vermez ancak Aydın çoktan ona aşık olmuştur bile. Bir türlü onu kararından vazgeçiremez babası. Güzel sanatçı Filiz Akı..

Bahar ve Emine Birbirine Girdi! 12:54

Bahar ve Emine Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Bahar Candan bugün çoğunluğa uyacağını söyleyerek Merve Sevin'e güzel görünüyorsun dedi. Selin Baygüneşli, Merve'nin terliklerini çok ilginç bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi! 10:52

Eminenin Kıyafeti Kemal Doğuluya Fenalık Getirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Bahar Candan Deniz Serkanova'dan daha kötü biri varsa o da Emine Aydın'dır deyince ikili arasında kavga çıktı. Simay Tokatlı ise Emine'nin aya..

  • ANKA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 08:29

Bahar Candan Jüriden O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candan'ı taklit ederek cevap verince herkesi güldürdü. Yarışmacılardan iyi eleştiriler alan Bahar'ın keyfi yerine gelinc..

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Gamzenin Fiziğini Eleştirince Yanıtını Aldı! 10:50

Emine Gamzenin Fiziğini Eleştirince Yanıtını Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Öykü Serter, Tuğçe Ekim'den mimikleriyle yorum yapmasını isteyince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Emine Aydın ise Dilara Taşkın'ın renk..

  • ANKA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit! 11:11

Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Emine Aydın konseptince Kemal Doğulu ile nişanlandığını söyleyince Kemal Doğulu ile Emine dans etti. İvana Sert ise Emine'nin elbise ile yürüye..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip) 05:22

Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip)

Senaryo, Goruntu Yonetmeni, Kurgu ve Yonetmen Aydin Ketenag Oyuncular Nuri Karadeniz Gonca Celik Yonetmen Yardimcisi Emel Buldak Sanat Yonetmeni ve Set Fotograflari Osman Odabas Goruntu Yonetmeni Yardimcisi M.Harun T..

Neslihan Doğrusöze Olay Benzetme! Aynı Onun Gibisin 13:54

Neslihan Doğrusöze Olay Benzetme! Aynı Onun Gibisin

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den şarkı söylemesini isteyince Neslihan, Sıla'dan şarkı söyledi. Yarışmacılar ve jüri ise Neslihan'ın sesi..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminenin Abiyesi Beğenilmeyince Yaşar İpek Şarkılı Sözlü Uğurladı! 12:42

Eminenin Abiyesi Beğenilmeyince Yaşar İpek Şarkılı Sözlü Uğurladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Emine Aydın beyaz kombiniyle sünnet çocuğu annelerine benzetilince Emine isyan etti. Kemal Doğulu ise Emine'nin elbisesini şey olarak tanımla..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz! 13:34

İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Merve Sevin'in abiyelerini İzmir'de diktirdiği için başarısız olduğunu çünkü prova yapma şansı olmadığını söyledi. Öykü Serter, B..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı! 16:03

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı, Damla Gezen'in aşk hayatına dair anlattıklarına çok şaşırdığını söyledi ve yaşının çok küçük olduğunu, tercihlerini doğru ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Gururbey - Farketmez (Türkiyem) 03:08

Gururbey - Farketmez (Türkiyem)

Deli Gönlüm Kabardı Mı Coştu Mu Çanakkale Hiç Aklına Düştü Mü Dert Ettiğin Üç Beş Puşt Mu Tasa Etme Güzel Yurdum Türkiyem Yedi Düvel Sekiz Olsa Fark Etmez Atasından Duymadı Mı Fark Etmez Sönmedikçe Bir Ocak Terk Etmez Ta..

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_ 05:19

Engin Nurşani - Kolay mı Sandın_

Yıllarca peşinde gezdiğim kadın Seni unutması kolay mı sandın Adına türküler yazdığımı kadın Seni unutması güzel kolay mı sandın Seni unutması yar yar kolay mı sandın Ellerim titriyor dilim konuşmaz Gönül sevmeyinc..

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum 02:19

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum

Söz-Müzik:Selahattin Sarıkaya Aranje:Özkan Meydan,Alican Özbuğutu Keman:Hüseyin Kemancı Yönetmen:Emrah Çevik Prodüksiyon: Plus&Minus Studios Şarkı Sözleri: Nereye baksam gözlerim seni arıyor. Çapkın edasına kurban olduğ..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..