#Resul aydın seyreyle güzel ilahi dinle

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni! 42:15

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni!

Birçok farklı kaynakta kendine yer bulmuş Onlar Konseyi tam olarak kimleri ifade ediyor? Bu grubun örgütlenme ve faaliyet amacı nelerdi? Günümüzde devam ettiği düşünülen negatif çalışmalar ile ortak yanları, Onlar Kons..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nejat Alp Senmiydin Sevgilimi Çalan 05:12

Nejat Alp Senmiydin Sevgilimi Çalan

Büyük Üstadtan Senmiydin Sevgilimi Çalan ***sözler*** Sevgi Ne Güzel Şey Değil Mi ? Tanrının Bize Verdiği En Güzel Hediye Hiç Olmadık Zamanda İçimize Alev Gi.....

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses) 04:08

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses)

Orhan baba ile ün salmış olan üstadın en özel ve güzel şarkısını size yazdık, orhan gencebay kaderimin oyunu sözleri : Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki ..

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano 04:03

Barış Manço - La Casba Della Mamma Tulipano

La Casa della Mamma Tulipano Corre un fiume fra quelle montagne li c'e un fiore della casa grande ti offiera il vino se lo chiederai e ti sentirai bene perche tu sei bello e giovane come il suo grande amor puvi sog..

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim 03:46

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim

Yalnız kaldığındamı özler insan Yoksa güzel günleri hatırladığında mı ? Birşey sorucam,iyimisin? Yağmur yağdığında mı ağlar insan Yoksa hata yaptığında mı ? Merak ediyorum,hala benim misin? Yaşanmış güzel anıların Ardı..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl -1001 Gece 04:10

Sinan Akçıl -1001 Gece

Bir yakıyor tadı Bir ne güzel adı Bir iyi ki buradasın Keşke olmasın zorladık Gülüşü ne güzel Bazende çok özel Sevginin ölüşü Mahveder gülüşü Kaybeder son anda yine Bi güneş doğuyor hep üstüne Bitiyor diyemiyorum hep akl..

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

Şebnem Ferah - Koridor 03:24

Şebnem Ferah - Koridor

Koridor Şarkı Sözleri İle Uzun uzun uzun uzun Bir koridor düşün Adım adım adım adım Gittiğim bir vurgun Kendimden ve senden Başıma gelen en En güzel şeylerden Aklımdan fikrimden Zaten hiç yokmuşsun Yavaş yavaş yavaş ..

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler 04:35

Yaşar Kurt - Saatimi Söktüler

Saatimi söktüler eşref saatimi Oysa ben ne güzel şarkılar yazacaktım Şöyle gözlerimi açıp olup bitene bakacaktım Sonra bakıp çıkacaktım içinden şarkı yazacaktım Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi söktüler Saatimi..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Zülfü Livaneli- Eğil Salkım Sögüt Eğil 06:31

Zülfü Livaneli- Eğil Salkım Sögüt Eğil

Zülfü Livaneli- Eğil Salkım Sögüt Eğil Guzel muzik, guzel sozler ve muhtesem yorum...

  • Candy tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz) 04:35

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz)

Garcek sevgi hem tatli hem aci olur sadece dinle nefes almak sevmek nasıl birşey Ağzınıza sağlık çok iy geldi güzel bi aşkı dinlemek..

Nejat Alp  Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan) 03:02

Nejat Alp Arkadaşım (Senmiydin Sevgilimi Calan)

Büyük Üstadtan Senmiydin Sevgilimi Çalan ***sözler*** Sevgi Ne Güzel Şey Değil Mi ? Tanrının Bize Verdiği En Güzel Hediye Hiç Olmadık Zamanda İçimize Alev Gi.....

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme 04:27

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme

ŞARKI SÖZLERİ Mavi yelek mor düğme Gine düştün gönlüme Her gönlüme düşende Kan damlar yüreğime Ağam ben nasıl edim Saz getir fasıl edim Çok da güzel değilsen Gönüldür nasıl edim Gazel döktü güz oldu Derdim biraz az ol..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Özhan - Manolyam 02:38

Ahmet Özhan - Manolyam

ŞARKI SÖZLERİ Uzun yıllar bekledim hakikat oldu rüyam Koklamaya kıyamam benim güzel manolyam Nazlı çiçeğimsin sen sevdana dayanamam Koklamaya kıyamam benim güzel manolyam..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Batur - Çağatay Akman - Sensin Benim En Derin Kuyum (Parodi) 10:27

Enes Batur - Çağatay Akman - Sensin Benim En Derin Kuyum (Parodi)

Ben Enes Batur , 2645 Records un Çağatay Akman Sensin benim en derin kuyum parodi si yaptım güzel şarkı müzik dinle menizi kesinlikle öneriyorum , güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Nar Tanem 04:33

Muazzez Ersoy - Nar Tanem

nar tanem nar tanem daldan dala kondun yeter yorulmadın mı aşka akan nehir gibi durulmadın mı benim dünyam yalnız sensin anlamadın mı ey aşk bana geldin yare uğramadın mı güzel gözlüm nartanem al canım senin olsun beni ö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Mp3 1:14:26

Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Mp3

Yeni Rakı Fasıl Şarkılar Yıllar sonra dönüp bakarız belki şu güzel şarkılara. Hatırlarız bu güzel günleri. Gidenlere kaldırdığımız kadehleri. Sonra içten bi Ah çekeriz bi yudumda rakıdan tabi. :) Gülün be. Hayat ne kad..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENI BEN YANIMDAN GIDEMEZSIN SEVIYORSAN BENIMLE OTURUP IÇECEKSIN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBIME EN GÜZEL YERINDESIN HER AN SENI CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM ASKINLA SARHOSUM BEN ÇILG..