#Resul aydın seyreyle güzel ilahi dinle

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı 03:54

Gülden Karaböcek - Anadan Ayrı

Geldi geçti en güzel yıllarım Sararken kırıldı aşka doymayan kollarım Benim gibi sevdiğine hasret kalanlar Garip gibi köşelerde hep ayrı ayrı Anadan ayrı babadan ayrı Bir de yardan ayrı kaldım hepsinden acı Çeken..

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri 04:44

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri

Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde g..

Ferdi Tayfur - Sanma Sana Dönerim (Ney Versiyonu) 01:27

Ferdi Tayfur - Sanma Sana Dönerim (Ney Versiyonu)

Videodaki kız bilinmiyor ama Ferdi Tayfur'un şarkısını neyle güzel çalıyor buyrun dinleyelim efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın 04:38

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın

Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın Dinle..

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk 03:48

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk

Ayazda Kalmış Aşk Şarkı Sözleri İle Hep tırmandım Çok yoruldum Son bahar gelince ben de soldum En sona gittim, kendimi buldum Yaşım gereği bin dert buldum Elveda de tüm güzel anlara Uyurken kaybettiğin zamanlara Ayazda ..

Nil Anka - Hikaye 03:18

Nil Anka - Hikaye

Hikaye şarkı sözleri ile Ben öyle bir a ah aşk isterim ki Ateşler içinde yanıp tutuşalım Korkuyorsan ateşten uzak durmalısın benden Yaklaştıkça hiç farkı yok inan cehennemden Gel şeytana uyalım bu gece Karışsın bedenl..

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm 03:50

Fatih Kazancı - Yoluna Düştüm

Yoluna Düştüm şarkı sözleri ile Yağmurum olsan da yağsan dudaklarıma Güneşim olsan da vursan tenime Denize çalan o güzel gözlerine Feda ettim kendimi bir tek sözüne Yoluna Düştüm Acıma bana ölmüşüm Sebebi gülüşün, öpüş..

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

İbrahim Tatlıses - Bu Gece 03:50

İbrahim Tatlıses - Bu Gece

İbrahim Tatlıses - Bu Gece Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim 03:40

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim

Sensin benim kaderim, sensin benim çiçeğim. Senin için ölürüm ben, sensiz bir deliyim Hoş geldin yeşil gözlüm benim hayatıma, Senden daha güzel görmedim ben hayatımda. Seni sevdim seveni sevdam belam başında, Vermem..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Kalben - Taşikardi 03:45

Kalben - Taşikardi

Yaşamak güzel Bildiğin gibi Hiçbir şey değişmedi Gittiğinden beri Halılar yerde Lambalar eski Aynalar bomboş Ayaklar yalnız Bağır çağır ağlıyor üst komşunun kızı Altında çırılçıplak gülen Biz değil miyiz artık? Ayrılı..

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce